Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Cnm 5 li takimlari hic duymamistim bakarim bende onlara. Burda var civil magazasi arkadaslar eskisi gibi iyi degil mallari dedi. Zaman var daha baakriz bi cok magazaya :)

Ben indirim de diye mağazaya gidince almıştım bi kaç ürün kumaşları iyiydi yavaş yavaş beğendiğin olunca al ben öylelikle almıştım uzun zamandır çıkmayınca daha başlayamadım

Senin ki fazla düşmüş canım ya benim ki daha 11 iken doktor daha da düşer diye 12. Hafta da başladıydı bi de yüksek ml di. Ben ilk başta fındık yiyordum ama şimdi o da yok aslında ceviz yesek iyi olur

CNM BENM 9 A DUSMUS DRUM cıldırdı resmen ıkı kere alacaksın ac karnına dedı kan ılacını hatta yetmezse serum dedı ama yeter ıns dedı

yaa ama bana hiç kan ilacı vermedi doktorum. akşam eve gidince sonuçlarıma bir bakayım
sadece elevit ve demir ilacı verdi onlar dışında birşey içmiyorum

kızlar bende yine kahve lekelenme oldu
doktoru aramadım arayıp sorsam mı acaba?
canım sıkılıyor böyle olduğunda
sabah hareketleri vardı. şimdide çikolata yedim işe yarar diye ama hala vurmadı...
birşey yoktur dimi?

cnm bence bı ara sor sen yıne

Leyla cnm senin kan baya dusmus ama benim bidlgiim kan ilaci ac karnina iciliyo farkli bi ilac mi acaba. Bi de ben normalde kansizlik sorunum yoktu senin onceden de varsa ondan bu kadar dusmus olabilir. Ben bi tavuk ve yogurttan uzaklastim hamile kalinca hic canim istemiyor.
Selin cnm rahat ol tatlim bak kacinci kez oluyor, biliyorum insan yinede pimpirikleniyor icin rahat etsin diye bi ara istersen. Ben de hafif sanci olsa hemen korkuyorum bugun yine var keyfim kacti. Bu evhanlar doguma kadar bitmez ama artik korkma cnm ilk defa olan bisey degil sonucta.

Venüs canim adı murat api Prof iyi bi dr memnun kaldım çok ilgili herşeyi ince detayına kadar anlatio çokta güler yuzlu

ne güzel keşke bende devam etsem
12. haftaya kadar devam ettim progestan iğnelerine sonra iğne ilaç verilmedi onla ilgili... bu arada hala doktoru aramadım... belki tekme falan atar diye bekliyorum
Atar cnm meraklanma sen uzat ayaklarını bak gor nasıl atacak annesı benm doguma kadar hapını hergece bı tane alıorum dr bırakmayacgız dedı ıkız ya bıde erkn dogum olmasın dıe sanırsam

Atar cnm meraklanma sen uzat ayaklarını bak gor nasıl atacak annesı benm doguma kadar hapını hergece bı tane alıorum dr bırakmayacgız dedı ıkız ya bıde erkn dogum olmasın dıe sanırsam

Maşallah cnm devam etmen güzel. Doktorun her önlemi alıyor süper. Şimdi eve gidiyorum işten çıktım yoldayım. Eve gider gitmez uzanıcam bide kalp atışını dinlemek için cihaz aldım onunla bir kontrol edicem. İnşallah iyidir. Sanki devamlı altımdan birşeyler akıyor gibi
Sen bugun doktora gitmicek miydin cnm?

Cnm kalp atislari icin cihaz aldiysan hic endiselenme biseyi yoktur bebisinin hemencikde ogreniverirsin. Nur cnm gittinmi doktora

Kızlar gıttım bıraz moralım bozuldu bu hafta cok ttlı ve hamır isi yemıstım suyum fazla cıktı bıraz drum uyardı kesınlıkle yeme tatlı hamır pılv dedı saun erkn dogum rıskı yok ama suyun artarsa olabılır dedı korktum ıns hayırlısıyla 28 de ahmet hocaya kadr tatlı yemım bakalım azalmıs olacak mı???

Canım 21+ da benim de suyum fazla çıkmıştı ayrıntı da o yüzden şeker yüklemesi yaptır demişti doktor. Kendi doktorum bu haftalarda fazla olabiliyor demişti ama yine de şekere dikkat et. Ben hamur işi yemiyorum ama pilav ve makarna yiyorum

Sımdı duzeldı mı cnm pekı suyun moralım bozuldu drum cok dwıl korkma dedı ama dıkkat et dedı daha yemem cok tatlıya dusmustum ben ya

Sımdı duzeldı mı cnm pekı suyun moralım bozuldu drum cok dwıl korkma dedı ama dıkkat et dedı daha yemem cok tatlıya dusmustum ben ya

Daha kendi doktoruma gitmedim ama bu süre de 2 kere ağrıdan dolayı başka doktora gitmiştim onlar su yeterli demişti fazla falan demediler. Ama yine de yükleme yaptıracağım şeker çıktığında su daha da fazla artabiliyormuş. Bende şeker tatlı yemem ama inat gibi bu sıra yiyesim geliyor bozulmasın moralin canım dikkat et yediklerine ben de korkup araştırmıştım genelde sorun yaşayan olmamış fazlalıktan

Saol cnm dıkkat ederım artık tatlı ve hamırdan uzak duracgız yapacak bısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…