Saol cnm dıkkat ederım artık tatlı ve hamırdan uzak duracgız yapacak bısı yok
Canim hic merak etme ben su fazlaligini bi cok kisiden duydum hic de bi sorun olmadi zaten az demis doktorunda. Ama tatlinin hamur isinin suyu fazlalastirdigini bilmiyodum. Dikkat et yediklerine bu ara cnm bal falan al agzina tatli canin cektiginde.Kızlar gıttım bıraz moralım bozuldu bu hafta cok ttlı ve hamır isi yemıstım suyum fazla cıktı bıraz drum uyardı kesınlıkle yeme tatlı hamır pılv dedı saun erkn dogum rıskı yok ama suyun artarsa olabılır dedı korktum ıns hayırlısıyla 28 de ahmet hocaya kadr tatlı yemım bakalım azalmıs olacak mı???
Canim benim daha var 21. Haftamda gidicem ins. Gunler gecmek bilmiyor sanki. Bir de onceden hamile duyduklarimi sonra dogurmus diye duyunca cok sasirirdim ne cabuk zmaan gecti cocuk hemen dogdu diye. Simdi bu durum bende hic islemiyorSelin canım nasıl oldun nur dikkat et biraz düzelir inşallah yasemin ayrıntılıya kaçıncı hafta gideceksin ben 19. Haftamda gitmiştim kızlar bu şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor yaptıracak mısınız yaptıran bi pişman yaptırmayan bin pişman napcaz ya
Canim benim daha var 21. Haftamda gidicem ins. Gunler gecmek bilmiyor sanki. Bir de onceden hamile duyduklarimi sonra dogurmus diye duyunca cok sasirirdim ne cabuk zmaan gecti cocuk hemen dogdu diye. Simdi bu durum bende hic islemiyor
Ne guzel yazmissim cnm gercekten mucizevi hep dusunurum zaten bedenimizde bir can yoktan varoluyor, yaratiliyor. Tadini cikarmka gerek cnm malesed simdiye kadar basaramadim bazi olimsuzluklar ve endiseler yuzunden. Acele etmemin sebebi bi an once buyumesi bu endiseler birakmayacak biliyorum ki sanirim zor bulmus herkesde bu boyle. Allah isteyen herkese nasip etsin bu ugurda caba sarfedenlerin emegini bisa cikarmasin. Bu arada ben bu yaz yandigim kadar hic yandigimi hatirlamiyorum bu kadar kucukken etki edermi diye dusunuyordum ama etkisi oluyormus gercekten cunku vucut iki kat calisiyor. Bebegin isisi olmasi da cok mantikli yeni duyuyorum bunu da.E
Evet başkası çok çabuk doğuruyor da kendimiz söz konusu olunca zaman geçmiyor :) aslında aceleci olmak yerine tadını çıkarmak gerekiyor o kadar mucizevi bir dönem yaşıyoruz ki hamdolsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dün gece ilk defa bebeğim hareket ederken aynı zamanda karnımın da hareket ettiğini görmek çok güzeldi :) bu arada bazı geceler çok yanıyorum özellikle ayaklarım, nereye koyacağımı şaşırıyorum kuzenime doktoru demişki senin olduğu gibi bebeğin de bir vücut sıcaklığı var o da senin yolunla atıyor sıcaklığını bu yüzden hamilelikte ekstradan vücut sıcaklığımız artıyormuş bunu eşime de söyledim ve ekledim anne olunca anlarsın derlerdi şimdiden o minicik bedene hizmet etmek, kalbimiz daha fazla çalışıyor, kan yoğunluğumuz daha fazla, böbreklerimiz akciğerlerimiz hep onun için de fazladan çalışıyor ne mucizevi..bunların hiçbirini baba adayları yaşayamıyor :) annelik gerçekten çok kutsal bir görev çok şükür Rabbime bize de nasip ettiği için..
Nurcum suya hiç takma kafanı.su sabit kalmayabiliyo her zman .az olmasın da çok olmasi sorun değil senin durumda zaten doktor ciddi fazla dememiş. Selin seni merak ettim? Iyisiniz inşallah kizcenle? Edacim bu arada senin adetin kaçıncı günü transfer oldu.yumurta toplama ne zman oldu?Selın cnm ne yaptın merk ettım aenı yaa ben hala arastırıorum su sıvı ısını bakalım 28 ıne kadar hmır tatlı yemıycem detaylıda da fazla cıkacakmı allahtan cok cok fazla demedı olması gereknden bırZ falza dedı cok mu tatlı yedın dedı evet dedım hergun ya cıkolatay halley delı gıbı yuyordum yaa
Cnm 16. Gunu transfer oldu 11. Gunde yumurta toplandı cnm bıraz rahatladım ya saolun kızlar ıns bısı olmazda sonuna kadar goderım bebeklerımle dua edın haftaya renklıye kadr dıkkt edecegım tatlıya falan bakalım haftaya ne dıyeck drNurcum suya hiç takma kafanı.su sabit kalmayabiliyo her zman .az olmasın da çok olmasi sorun değil senin durumda zaten doktor ciddi fazla dememiş. Selin seni merak ettim? Iyisiniz inşallah kizcenle? Edacim bu arada senin adetin kaçıncı günü transfer oldu.yumurta toplama ne zman oldu?
Kızlar gıttım bıraz moralım bozuldu bu hafta cok ttlı ve hamır isi yemıstım suyum fazla cıktı bıraz drum uyardı kesınlıkle yeme tatlı hamır pılv dedı saun erkn dogum rıskı yok ama suyun artarsa olabılır dedı korktum ıns hayırlısıyla 28 de ahmet hocaya kadr tatlı yemım bakalım azalmıs olacak mı???
Nurcum suya hiç takma kafanı.su sabit kalmayabiliyo her zman .az olmasın da çok olmasi sorun değil senin durumda zaten doktor ciddi fazla dememiş. Selin seni merak ettim? Iyisiniz inşallah kizcenle? Edacim bu arada senin adetin kaçıncı günü transfer oldu.yumurta toplama ne zman oldu?
Selin canım nasıl oldun nur dikkat et biraz düzelir inşallah yasemin ayrıntılıya kaçıncı hafta gideceksin ben 19. Haftamda gitmiştim kızlar bu şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor yaptıracak mısınız yaptıran bi pişman yaptırmayan bin pişman napcaz ya
Canim benim daha var 21. Haftamda gidicem ins. Gunler gecmek bilmiyor sanki. Bir de onceden hamile duyduklarimi sonra dogurmus diye duyunca cok sasirirdim ne cabuk zmaan gecti cocuk hemen dogdu diye. Simdi bu durum bende hic islemiyor
E
Evet başkası çok çabuk doğuruyor da kendimiz söz konusu olunca zaman geçmiyor :) aslında aceleci olmak yerine tadını çıkarmak gerekiyor o kadar mucizevi bir dönem yaşıyoruz ki hamdolsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dün gece ilk defa bebeğim hareket ederken aynı zamanda karnımın da hareket ettiğini görmek çok güzeldi :) bu arada bazı geceler çok yanıyorum özellikle ayaklarım, nereye koyacağımı şaşırıyorum kuzenime doktoru demişki senin olduğu gibi bebeğin de bir vücut sıcaklığı var o da senin yolunla atıyor sıcaklığını bu yüzden hamilelikte ekstradan vücut sıcaklığımız artıyormuş bunu eşime de söyledim ve ekledim anne olunca anlarsın derlerdi şimdiden o minicik bedene hizmet etmek, kalbimiz daha fazla çalışıyor, kan yoğunluğumuz daha fazla, böbreklerimiz akciğerlerimiz hep onun için de fazladan çalışıyor ne mucizevi..bunların hiçbirini baba adayları yaşayamıyor :) annelik gerçekten çok kutsal bir görev çok şükür Rabbime bize de nasip ettiği için..
Selın cnm ne yaptın merk ettım aenı yaa ben hala arastırıorum su sıvı ısını bakalım 28 ıne kadar hmır tatlı yemıycem detaylıda da fazla cıkacakmı allahtan cok cok fazla demedı olması gereknden bırZ falza dedı cok mu tatlı yedın dedı evet dedım hergun ya cıkolatay halley delı gıbı yuyordum yaa
cnm cok saol aynen dpktor hamılelerın pılav makrna ve tatlı yemesı zaten hıc dogru deıl dedı suyu artııor erken dogum yaptıroor dddı ılk defa senınkıde bole cıktı dedı kı ben bu hafta tatlı yukledım resmen kendıme ama cok kızdım kola falan da ıcmıstım ıcmem daha yemem tatlıCnm şimdi netten baktım. İkiz gebeliklerde olan bişeymiş. Kk de bir bayan yazmış. Aynı sorun arkadaşında da olmuş bebiş dünyaya gelmiş bile sadece karnı çok büyüdü diye yazmış.başka bi bayanında doktoru tatlıyı ve pilavı kesmesini istemiş. Protein ve sebze ağırlıklı beslenmesini önermişler. Birde kola içiyormuş kolayı kesmişler. Way be neler öğreniyoruz. Bende kola içiyorum ama azıcık azıcık daha bende içmem. An itibariyle az yediğim pilavıda çıkartıyorum hayatımdan. Sen detaylıya kadar yediklerine dikkat et canım hayırlısıyla normale döner
cnm cok saol aynen dpktor hamılelerın pılav makrna ve tatlı yemesı zaten hıc dogru deıl dedı suyu artııor erken dogum yaptıroor dddı ılk defa senınkıde bole cıktı dedı kı ben bu hafta tatlı yukledım resmen kendıme ama cok kızdım kola falan da ıcmıstım ıcmem daha yemem tatlıyeterkı ıı olsunlar ıns doner normale cnm ya
cnm mesela uc gune gıdım son sabahları nutellayı alıorum kasık kasık yıyordum dun onlu haylley yedımmm çayımı sekerlı ıcıorummmDöner döner merak etme kafanada takma. Tatlıyı çok yedim derken ne kadar çok yedim cnm? Mesela ben her gün iki bardak çay içiyorum içine bir tane kesme şeker atıyorum. Bir parça bitter çikolata yiyorum :) bitter çikolatanın faydalı olduğunu okumuştum. Pirinç pilavıda iyimiş diye okuyunca iki gündür pirinci abarttım. Demek ki her yazılan doğru değilmiş
Canim 3 lu icin tam karar vermedim belki yaptiririm. Ay cnm nerde kafa dolu hep dedigin gibi azicik sancim olsa bi keyfim kaciyorki sorma yuzumden dusen bin parca:)Cnm üçlü yaptıracak mısın? O ne zaman olacakmış?
Zaman geçiyor nasıl geçiyor anlamıyorsun gerçekten ama şimdi kafam dolu olduğundan birde beklediğin bir hafta olduğu için geçmiyor gibi oluyor. Bende de olmuştu. Sen içini ferah tutup hamileliğin keyfini çıkartmaya çalış. Ben endişelenmekten pek beceremesemde yapabiliyosan sen yap bari canım.
Nurr kuzum naaptin ya 10 lu halleyi bi gunde mi yedincnm mesela uc gune gıdım son sabahları nutellayı alıorum kasık kasık yıyordum dun onlu haylley yedımmm çayımı sekerlı ıcıorummmeee pılavı falan saymıorum kı yıyrdum cnm hala tatlı krızı gecıorum ama yemıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?