cnm mesela uc gune gıdım son sabahları nutellayı alıorum kasık kasık yıyordum dun onlu haylley yedımmm çayımı sekerlı ıcıorummmeee pılavı falan saymıorum kı yıyrdum cnm hala tatlı krızı gecıorum ama yemıycem
Canim 3 lu icin tam karar vermedim belki yaptiririm. Ay cnm nerde kafa dolu hep dedigin gibi azicik sancim olsa bi keyfim kaciyorki sorma yuzumden dusen bin parca:)
Lekelenmelerin icinde endiselenme sakim cnm bazi kisilerin hamileiginde 9 ay boyle oluyoms icini ferah tut cnm
Kızlar cumartesi kanım 210 ken şimdi 2061 çıktı sizce normal mi tek embriyo
Canım 16.gün değerim bugün gittim DR a bir tane kese vardı şükürler olsun rabbim inşallah pıt pıtları da duyarızOyy maşallah cnm :) senin dondurulmuş değil dimi? Dondurulmuşlarda değerler yüksek çıkıyormuş. Ayy bide ikizmiş eda gibi ne güzel olur annecik
Kaçıncı gün değerindi bu tatlım?
Selin cnm bu pimpirikli hal kesinlikle cok ozlemini cektigimiz zor gunler gecirdigimiz icin bence. Cok haklisin cnm hamilelgiin tadini cikarmiyoruz.
Nur cnm ye bebislerin icin tabi ama cok az ye cnm tatli krizi fenadir kesmek gerek yoksa aklin kalir.
Kizlar bende nutella aski hic yok ya 3 ay boyumca sofraya gelip gittigini bilirim ben kaymak+bal cok seviyorum valla :)
Yumiti hayirli olsun sende katildin hamisler kervanina darisi diger arkadaslarin basina deger gayet iyi takilma ona benimde cok artiyordu.
AMA YAPMAYINNN KIZLARRR BEN BUNLARAAA BITIORUM KI IKI GUNDUR TATLIU YEMEDIM BUGUN YENGEM HAZIRLIK YAPMISS ORDAYIZZZ BAKALIM NELER YAPTII TATLIYI DA MUTIOSSSSS YAPAR YAAAWWW BI DILIMCIK YERIM NAPIM BEBEBKLERIN GOZU KALMASIN YOKSA YEMEM DE HANI ISTEEE GOZLERI KALIRRR KUZULARIN HAHAHAbal kaymak mı dedin :) oyy onada bayılırım :)
bal kaymak mı dedin :) oyy onada bayılırım :)
Hahaaa guldurdun benii ya canim. Hele oyle gunduz oturmasina gidiyosan Allaaaahh neler vardir orda kimbilir. Bak simdi zeytinyagli sarma geldi aklima hele guzel yapan varsa ohhh. Aynen cnm tamamen sifirlama ye bi dilimcik sekerin duser yoksamAMA YAPMAYINNN KIZLARRR BEN BUNLARAAA BITIORUM KI IKI GUNDUR TATLIU YEMEDIM BUGUN YENGEM HAZIRLIK YAPMISS ORDAYIZZZ BAKALIM NELER YAPTII TATLIYI DA MUTIOSSSSS YAPAR YAAAWWW BI DILIMCIK YERIM NAPIM BEBEBKLERIN GOZU KALMASIN YOKSA YEMEM DE HANI ISTEEE GOZLERI KALIRRR KUZULARIN HAHAHA
Ayyyy yasemın neler neler yapmısss sormaaa tatlıda sutluydu allahtan ama borek falan da yedım sımdı ıkı gun yasak pılav borek tatlı hemen dengelemem lazımHahaaa guldurdun benii ya canim. Hele oyle gunduz oturmasina gidiyosan Allaaaahh neler vardir orda kimbilir. Bak simdi zeytinyagli sarma geldi aklima hele guzel yapan varsa ohhh. Aynen cnm tamamen sifirlama ye bi dilimcik sekerin duser yoksamselinn cnm kaymagi alta ustune bal dok karistir ye harika oluyo
AMA YAPMAYINNN KIZLARRR BEN BUNLARAAA BITIORUM KI IKI GUNDUR TATLIU YEMEDIM BUGUN YENGEM HAZIRLIK YAPMISS ORDAYIZZZ BAKALIM NELER YAPTII TATLIYI DA MUTIOSSSSS YAPAR YAAAWWW BI DILIMCIK YERIM NAPIM BEBEBKLERIN GOZU KALMASIN YOKSA YEMEM DE HANI ISTEEE GOZLERI KALIRRR KUZULARIN HAHAHA
Selin yükleme yaptırdığın gün yada dınrasındaki gün bebeğin kıpırdaması nasıldı çevremden bazılarından duydum da bebek o gün hiç kıpırdamadı filan dediler sende durum nasıldı canım
kızlar selam. forumda sayfaları gezerken hepinizin hamilelik takvimi var çok güzel bir görüntüinşallah hepiniz sorunsuz bi şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
bende 3 yıldır deniyorum 1 negatif aşılamam var hiç hamile kalamadım ne eşimde ne de bende herhangi bir sorun yok ama Allah nasip etmeyince olmuyor işte. Tüp bebek denemeye karar verdik ve şuan araştırma aşamasındayım nasıl yapılır şartları neler ücreti nasıl hiç bir bilgim yok. İstanbul avrupa yakasında yaşıyorum. sizden ricam bana gittiğiniz hastaneleri ve doktorları yazabilir misiniz. ve tabi tüp bebek ücretlerini.
Bende bir kere medipol de doç dr suna özdemir e gittim ama nedense pek alışamadım. tüp bebek için ilk önce bi kadın hastalıkları doktoruna mı görünüyorsunuz yoksa direkt tüp bebek bölümünden mi randevu alıyorsunuz.
3 yildir sebepsiz bi sekilde olmuyorsa mutlaka bi tup bebek uzmanina gorunmenizde fayda var. Bende sebepsiz gruptandim cok zaman kaybettim. Tabi herseyin bi zamani var Rabbim ol diyecek once. Ben medipolde Mustafa Acet te sonuc aldim cok sukur. Fiyatlar nisan ayinda 4000 tl raporlu fiyatti raporsuz 5000 bunlarin icine muayene ve tahliller ilaclar dahil degil ama ortalaama 6000 tl yi bulur onlarla birlikte. Insallah sizde em kisa zamanda guzel sonuclar alirsinizkızlar selam. forumda sayfaları gezerken hepinizin hamilelik takvimi var çok güzel bir görüntüinşallah hepiniz sorunsuz bi şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
bende 3 yıldır deniyorum 1 negatif aşılamam var hiç hamile kalamadım ne eşimde ne de bende herhangi bir sorun yok ama Allah nasip etmeyince olmuyor işte. Tüp bebek denemeye karar verdik ve şuan araştırma aşamasındayım nasıl yapılır şartları neler ücreti nasıl hiç bir bilgim yok. İstanbul avrupa yakasında yaşıyorum. sizden ricam bana gittiğiniz hastaneleri ve doktorları yazabilir misiniz. ve tabi tüp bebek ücretlerini.
Bende bir kere medipol de doç dr suna özdemir e gittim ama nedense pek alışamadım. tüp bebek için ilk önce bi kadın hastalıkları doktoruna mı görünüyorsunuz yoksa direkt tüp bebek bölümünden mi randevu alıyorsunuz.
cnm öncelikle hakkında hayırlısı olsun ve inşallah en kısa zamanda evladını kucağına alırsın. hiç bir sorun yoksa belkide tüp bebeğe gerek kalmaz. ben tedavimi medipol hastanesinde mustafa hocada yaptırdım. elinde testlerin, rahim filmin ve sperm sonucun varsa bi ön görüşme yapmanı tavsiye ederim. rahimde bir sıkıntı var mı peki?
3 yildir sebepsiz bi sekilde olmuyorsa mutlaka bi tup bebek uzmanina gorunmenizde fayda var. Bende sebepsiz gruptandim cok zaman kaybettim. Tabi herseyin bi zamani var Rabbim ol diyecek once. Ben medipolde Mustafa Acet te sonuc aldim cok sukur. Fiyatlar nisan ayinda 4000 tl raporlu fiyatti raporsuz 5000 bunlarin icine muayene ve tahliller ilaclar dahil degil ama ortalaama 6000 tl yi bulur onlarla birlikte. Insallah sizde em kisa zamanda guzel sonuclar alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?