- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Raporlu devlet sana tup bebek hakki tanirsa rapor veriyor yani ilaclarin buyuk.bi.kismini karsiliyor arti olarak anlasmali hastanelerde indirim uygulaniyorBen taksimde İstanbul tüp bebek merkezi var Oray'a sordum 5000 tl ilaçlar hariç demişti. Peki bu raporlu ne demek onu anlamadım
Canim masallah sende zaten boylu poslusun bebis de öyle olacak demekki. Cnm doktorun tavsiyelerine uy mutlaka sivi gidalar tuket bol bol ev yapimi meyve sulari ic cok az seker at ben yapiyorum kendim cok da guzel oluyor saglikli ve ferah bu yaz gunlerinde. Hem suyun yanina takviye olur hem de fazla su mideni bulandirirsa alternatif olur sana. Korkma cnm insallah bebisin saglikla gelecek konus onunla bol bol duzelir insallah suyun da goreceksin.Günaydın kızlar, doktordan çıktım şimdi. Bebek 10 gün önden gidiyormuş ve iri bi bebek dedi.
Suyum azalmışhiç birşey yapma kendini yorma dinlen dedi. Bol bol su içicekmişim. Birde soluna yat dedi. Biraz canım sıkıldı. Büyük olması güzel ama suyunun azalmasını takip edicez dedi. 10 gün sonra bi daha gidicem. Zaten deli gibi su içiyorum daha ne kadar fazla içicem bilemedim.
Günaydın kızlar, doktordan çıktım şimdi. Bebek 10 gün önden gidiyormuş ve iri bi bebek dedi.
Suyum azalmışhiç birşey yapma kendini yorma dinlen dedi. Bol bol su içicekmişim. Birde soluna yat dedi. Biraz canım sıkıldı. Büyük olması güzel ama suyunun azalmasını takip edicez dedi. 10 gün sonra bi daha gidicem. Zaten deli gibi su içiyorum daha ne kadar fazla içicem bilemedim.
Selincim hiç canını sıkarak stres etme inan benim is arkadaşımın suyu çoook azalmıştı 24.haftada .ve 38 haftada doğum yaptı. Havuç suyu iç çokça. Suya birebir. Maden suyu içiyorsan bırak. Bebeği iri yapar çünküGünaydın kızlar, doktordan çıktım şimdi. Bebek 10 gün önden gidiyormuş ve iri bi bebek dedi.
Günaydın kızlar, doktordan çıktım şimdi. Bebek 10 gün önden gidiyormuş ve iri bi bebek dedi.
Kızlar 20. Haftada tetanoz aşısı oldunuz mu
Su çok içip içmemekle alakası olmayabilir arkadaşların dedigi şeyleri iç bence inşallh rabbim saglıgını versin canım moralini bozma strese girme bebegin etkilenir.güzel düşün güzel şeyler olsunGünaydın kızlar, doktordan çıktım şimdi. Bebek 10 gün önden gidiyormuş ve iri bi bebek dedi.
Bende 20.haftada yaptırmıştım ilk dozu 2.side 1 ay sonra vuruluyorKızlar 20. Haftada tetanoz aşısı oldunuz mu
Canim masallah sende zaten boylu poslusun bebis de öyle olacak demekki. Cnm doktorun tavsiyelerine uy mutlaka sivi gidalar tuket bol bol ev yapimi meyve sulari ic cok az seker at ben yapiyorum kendim cok da guzel oluyor saglikli ve ferah bu yaz gunlerinde. Hem suyun yanina takviye olur hem de fazla su mideni bulandirirsa alternatif olur sana. Korkma cnm insallah bebisin saglikla gelecek konus onunla bol bol duzelir insallah suyun da goreceksin.
Canım bizim topikte 1-2 arkadaş yazmıştı armut faydalıymış suyu artırmak için bebeğine de maşallah sağlıkla büyüsün
Selincim hiç canını sıkarak stres etme inan benim is arkadaşımın suyu çoook azalmıştı 24.haftada .ve 38 haftada doğum yaptı. Havuç suyu iç çokça. Suya birebir. Maden suyu içiyorsan bırak. Bebeği iri yapar çünkü
Cnm bende bugun facedeki gruba sordum nettende baktım. Dediğin gibi armut, havuç suyu ve karpuz işe yarıyor demişler. Bakalım bi dahaki kontrole kadar özellikle bunları tüketicem. İnş normale döner
Selın bende az olunca havuç suyu duymustum hep korku ııcındeyız kuzum ama senın zaten az kaldı korkma cnm allahım onlaı bıze bagıslasın ıns bende su cok dıe korkuorum peersembe nasıl olacak dıe beklıorım valla bak
Nedir bu sulardan çektiğimiz cnm. Allah başka dert vermesin. Benim arkadaşın gelinininde suyu çokmuş bebiş şimdi kocaman oldu bile. Hayırlısıyla bi alsak sağlıkla kucaklarımıza derin bir ohhh çekeriz. İnsanın ister istemez canı sıkılıyor. Halada ara ara lekelenmem var
bu arada kızlar aklınızda olsun abartı akıntınız olursa doktora gidin. Mesela 2/3/4 ped değiştirecek kadar. Doktor bugun bana ilk onu sordu. Akıntı lekelenmen ne kadar geliyor. Pedi dolduruyor mu falan dedi.
Karpuz şekeri artırabilir canım ona dikkat et havuç suyunu da duymuştum. İnşallah döner canım tam tersi bende de sıvı fazlalığı var
Kızlar 20. Haftada tetanoz aşısı oldunuz mu
Evet haklısın tatlım. Havuç suyuda şekeri etkiliyormuş. Ölçülü tüketicem. Edanında sorunu seninke aynı canım. Doktor sıvı fazlalığı için ne diyor.
Aslında ilk lekelenmem olduğunda doktor bana fitil vermişti. Netten baktığım zaman o fitil bebeğin suyunu azaltıyor diye okumuştum. Gerçi riskli olsaydınız doktor mutlaka birşeyler yapardı. Mesela benimli bol bol su tüket, yorma kendini yat dinlen ve soluna yat dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?