Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ya bu konu da bende şüpheye düşmeye başladım benim sıvı fazlalığı var ama günde 2-3 kere çamaşır değiştiriyorum ıslaklıktan dolayı. Gebelikte genelde oluyor diyorlarda ne kadarı normal

Bende anlamadım. Hep akıntı sorunum vardı. Her gittiğimde hatırlatıyordum gebelikte normal diyordu. Bu sefer kendi sordu lekelenmen akıntın ped dolduruyor mu? Çamaşırın ıslanıyor mu diye. Sanırım bu zamanlarda fazlası zarar. Zaten bende de azalma görüldü. Acaba sende de fazla olan su mu gidiyor cnm? Bu arada bende çamaşır değiştirme konusunda senle aynıyım. Yaprak ped zararlı diye kullanmıyorum ama bu seferde ıslak kalıyorum.
Tetanoz aşım için 1 temmuzda sağlık ocağına gitmiştim.'ordaki hemşireye sordum akıntıyı. Hamilelikte akıntı normal ilerleyen zamanlarda daha da artıcak merak etme dedi. O bölgeyi ıslak bırakma arada havalandır dedi.
Senin doktorun ne diyor peki cnm?

Bizim senle aramızda az fark varmış cnm. Dediğin gibi Allah başka dert vermesin. Sonuçta bu rahatsızlıklar bi tek bizlerde görülmemiş. Dermansız dert olmasın. Bazen zaman durmuş gibi geliyor sonra dönüp bi bakıyorum hamdolsun 7 ay bitmiş diyorum.

Akıntı olayını sormadım hiç. Hamile olanlara sormuştum onlarda da aynı hep ıslaklık var. Geçen gün bizim Kasım annelerinde biri yazdı işte onda da varmış doktoru pede konuşan kağıtlardan vermiş amnion sıvısı mı diye onun öylelikle ortaya çıkmış. Bende bu gittiğim de diyeceğim bi. Benim normal de de olur akıntım bende ped kullanamam o yüzden sürekli değiştiriyorum çamaşırı. Bu gidişte ben bi sorayım

25 gün var aramızda Maşallah canım ya bana da sanki zaman geçmiyor gibi geliyor ama hesap ediyorum 3/1 lik kısım kalmış.

Ya bu konu da bende şüpheye düşmeye başladım benim sıvı fazlalığı var ama günde 2-3 kere çamaşır değiştiriyorum ıslaklıktan dolayı. Gebelikte genelde oluyor diyorlarda ne kadarı normal
Acikcasi tam ben buraya soracaktim yazmissiniz islalik meselesini. Benimde oluyo cnm oyle ped dolduracak kadar degil ama sabah kalktigimda ozellikle biraz oluyo sonra bitiyo. Bende korkmustum ama erken degil mi daha benim. Bu arada bende gunluk ped kullanamam pamuklu camasir sık sık degisiyorum daha guzel.

Akıntı başından beri hep vardı bende sonradan olmadı. İnternette de okumuştum kk de de sormuştum genelde hep normal deniliyor. Bakalım doktor da normal derse normaldir inşallah

Cnm benim gebeliğin başından beri var. Gebelikte normalmiş. Anladığım kadarıyla ileri haftalarda artışına bakıyorlar

Kızlar benmde su gıbı oluo bazen ıc camasırım bende pamuklu kullanıom degsııorum her gun valla ama havada sıcak ya ıslanınca karısıo sankı daha da ıslak gıbı gelıor gunluk ıkı uc kere bıle degısıorın ben namaz olmaz dıe

Islaklik devamli ise her vakit abdest almak sart cnm. Tabi eger pamuk falan kullanmiyosan. Ben oyle yapiyorum disari ciktigimda da pamuk veya genelde pecete koyuyorum abdestim bozulmasin diye ama tedirginde olmuyor degilim bise olur mi diye. Ama disarda abdest almak cok zor mecburen yapiyorum

Bcnm bende pecete koyuyorum sureklı pamuk sevmıyorum ya napım evet zaten benm egılıp kalkmam zor oluyor ya

Kızlar 3 gün önceki ultrason fotosunu attım dr yüzde 90 erkek demişti bugün başka Dr gittim kız dedi siz ne diyosunuz tecrübeli arkadaşlar bilgi verirmisiniz işaretli olan yere pipi demişti

Eklentiler

• IMG-20160721-WA0005.webp
    20 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar 3 gün önceki ultrason fotosunu attım dr yüzde 90 erkek demişti bugün başka Dr gittim kız dedi siz ne diyosunuz tecrübeli arkadaşlar bilgi verirmisiniz işaretli olan yere pipi demişti
Canım bazen öyle olabiliyor benimde 16. 17. Haftada öyle bişey gösterdi erkege benziyor denildi hatta bizde gördük ama 20.haftada kız oldugu netleşti çok şükür .sana tavsiyem hemen heyecanla kız veya erkek bebek kıyafeti alma ben almıştım ALlahtan çok almamışım :-D

Ben fotodan hiçbişey anlamadım malesef evirdim cevirdim ama :) dr bana da o haftalarda gösterdi pipi gibi diye sonra kıza döndü canım erkek ve kız bebeklerin erken haftalarda birbirine benziyormuş canım bir kaç hafta geçsin netleşir

Esma cnm pıpıyı kordon bagıyla karıstıyor bazı drlar kkz dedıklerı koz kalıyor ama erkek dedıklerı degısebılıyor bıdahakı gıdısınde netlesır yasemın sana cınsıyly ılgılı bııs dıyen yok mu

Ay kızlar nasıl seveceğimi şaşırdım kızım mi desem oglummu desem bi dahaki kontrolde artık kesinleşir sağlıklı olsunda sonuçta ikiside yok ama tabiki insan merak ediyor

Canim benim de doktor gecen muayenede erkek gibi duruyo ama kordon da olabilir dedi. Bende simdi kendimi sartlamak istemiyorum. Yarin kontrolum var yine bakalim ne diyecek. Saglikli olsunda hic onemli degil..

Arkadaşlar bir tüp sonrası Mustafa hocada lap+his oldum 4 ay normal yolla deneme şansı verdi. Normal yolla hamile kalanlar bu evrede extra yaptiginiz birşey oldu mu yardımlarınızı bekliyorum.

Kızlar Mustafa burda konuşmıştuk hatırlarsınız histeroskopi olan normal doğum yapabilir mi diye ben mustafa hocaya mesajla sormuştum düngece cevap yazmış ve histeroskopi olan kişilerin normal doğum yapamayacağını yazmış. Burdaki bir dr da bana bunu söylemişti bunun üzerine sormuştum zaten ve böyle bir cevap geldi. Mustafa hocaya kontrole yada muayeneye gidecek olan varsa bunu detaylı öğrenip burda bizimle paylaşabilir mi

Arkadaşlar bir tüp sonrası Mustafa hocada lap+his oldum 4 ay normal yolla deneme şansı verdi. Normal yolla hamile kalanlar bu evrede extra yaptiginiz birşey oldu mu yardımlarınızı bekliyorum.

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah bu süreçte stres yapmamaya çalış biraz zor oluyor ama rahat olmaya çalış beslenmene dikkat et hergün yumurta süt ceviz meyve pekmez protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et zaten hamile kalırsan iştahsızlık ve bulantın olabileceğinden en azından hamilelik öncesi süreçte biraz depolarsın belki folik asite başlayabilirsin ve uyku düzenine dikkat etmelisin benim tavsiyelerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…