- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Ya bu konu da bende şüpheye düşmeye başladım benim sıvı fazlalığı var ama günde 2-3 kere çamaşır değiştiriyorum ıslaklıktan dolayı. Gebelikte genelde oluyor diyorlarda ne kadarı normal
Aynen canım sen kendini yorma. Su fazlalığını ayrıntılıyı yapan doktor söyledi şeker yüklemesini yaptır şeker çıkarsa su daha da artabilir şekerden olabilir diye. Kendi doktorumda bu haftalarda normal fazla çıkması dedi ama karpuzdu dondurma pilav makarna gibi yiyeceklerden uzak dur dedi. Bakalım 3 ağustosta şeker yüklemesi ve kontrolüm var. Sola yatmayı hamilelikte iyi diyorlar zaten tabi ben çok zorlanıyorum sola yatma konusunda ama benim zoraki yatmam lazım sağ böbrekte genişleme var. Ne diyim buna da şükür Rabbim dermansız dert vermesin şükür bu haftalara geldik öyle böyle inşallah 9 ayı da tamamlarız sağlıkla
Bende anlamadım. Hep akıntı sorunum vardı. Her gittiğimde hatırlatıyordum gebelikte normal diyordu. Bu sefer kendi sordu lekelenmen akıntın ped dolduruyor mu? Çamaşırın ıslanıyor mu diye. Sanırım bu zamanlarda fazlası zarar. Zaten bende de azalma görüldü. Acaba sende de fazla olan su mu gidiyor cnm? Bu arada bende çamaşır değiştirme konusunda senle aynıyım. Yaprak ped zararlı diye kullanmıyorum ama bu seferde ıslak kalıyorum.
Tetanoz aşım için 1 temmuzda sağlık ocağına gitmiştim.'ordaki hemşireye sordum akıntıyı. Hamilelikte akıntı normal ilerleyen zamanlarda daha da artıcak merak etme dedi. O bölgeyi ıslak bırakma arada havalandır dedi.
Senin doktorun ne diyor peki cnm?
Bizim senle aramızda az fark varmış cnm. Dediğin gibi Allah başka dert vermesin. Sonuçta bu rahatsızlıklar bi tek bizlerde görülmemiş. Dermansız dert olmasın. Bazen zaman durmuş gibi geliyor sonra dönüp bi bakıyorum hamdolsun 7 ay bitmiş diyorum.
Acikcasi tam ben buraya soracaktim yazmissiniz islalik meselesini. Benimde oluyo cnm oyle ped dolduracak kadar degil ama sabah kalktigimda ozellikle biraz oluyo sonra bitiyo. Bende korkmustum ama erken degil mi daha benim. Bu arada bende gunluk ped kullanamam pamuklu camasir sık sık degisiyorum daha guzel.Ya bu konu da bende şüpheye düşmeye başladım benim sıvı fazlalığı var ama günde 2-3 kere çamaşır değiştiriyorum ıslaklıktan dolayı. Gebelikte genelde oluyor diyorlarda ne kadarı normal
Acikcasi tam ben buraya soracaktim yazmissiniz islalik meselesini. Benimde oluyo cnm oyle ped dolduracak kadar degil ama sabah kalktigimda ozellikle biraz oluyo sonra bitiyo. Bende korkmustum ama erken degil mi daha benim. Bu arada bende gunluk ped kullanamam pamuklu camasir sık sık degisiyorum daha guzel.
Acikcasi tam ben buraya soracaktim yazmissiniz islalik meselesini. Benimde oluyo cnm oyle ped dolduracak kadar degil ama sabah kalktigimda ozellikle biraz oluyo sonra bitiyo. Bende korkmustum ama erken degil mi daha benim. Bu arada bende gunluk ped kullanamam pamuklu camasir sık sık degisiyorum daha guzel.
Islaklik devamli ise her vakit abdest almak sart cnm. Tabi eger pamuk falan kullanmiyosan. Ben oyle yapiyorum disari ciktigimda da pamuk veya genelde pecete koyuyorum abdestim bozulmasin diye ama tedirginde olmuyor degilim bise olur mi diye. Ama disarda abdest almak cok zor mecburen yapiyorumKızlar benmde su gıbı oluo bazen ıc camasırım bende pamuklu kullanıom degsııorum her gun valla ama havada sıcak ya ıslanınca karısıo sankı daha da ıslak gıbı gelıor gunluk ıkı uc kere bıle degısıorın ben namaz olmaz dıe
Canım bazen öyle olabiliyor benimde 16. 17. Haftada öyle bişey gösterdi erkege benziyor denildi hatta bizde gördük ama 20.haftada kız oldugu netleşti çok şükür .sana tavsiyem hemen heyecanla kız veya erkek bebek kıyafeti alma ben almıştım ALlahtan çok almamışım :-DKızlar 3 gün önceki ultrason fotosunu attım dr yüzde 90 erkek demişti bugün başka Dr gittim kız dedi siz ne diyosunuz tecrübeli arkadaşlar bilgi verirmisiniz işaretli olan yere pipi demişti
Canim benim de doktor gecen muayenede erkek gibi duruyo ama kordon da olabilir dedi. Bende simdi kendimi sartlamak istemiyorum. Yarin kontrolum var yine bakalim ne diyecek. Saglikli olsunda hic onemli degil..Esma cnm pıpıyı kordon bagıyla karıstıyor bazı drlar kkz dedıklerı koz kalıyor ama erkek dedıklerı degısebılıyor bıdahakı gıdısınde netlesır yasemın sana cınsıyly ılgılı bııs dıyen yok mu
Arkadaşlar bir tüp sonrası Mustafa hocada lap+his oldum 4 ay normal yolla deneme şansı verdi. Normal yolla hamile kalanlar bu evrede extra yaptiginiz birşey oldu mu yardımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?