Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Leyla ciddimisin cnm ya cok sasirdim ben tup bebek olmasina ragmen cok istiyordum normal dogum bi de ben mi msj atsam acaba ya gidecek arkadas da yok gibi bu aralar.
Bu arada kizlar bugun kontrole gittim bebek onden gidiyo bi hafta cinsiyeti yine erkek gibi dedi ama emin degilim dedi yine. Artik bi dahaki sefere netlesir belki yada ayrintili ultrasonu beklicezz

Neyse kızlar biz de kendi doktorlarımıza soralım. Normal doğuran olduğuna göre her doktor aynı fikir de değil. Bu bilgiyi keşke en başta verseler

Leyla cnm olurmu kımyager kendı normal dogurdu hemde hıste olmustu bı yara falan yokki sonıcta benm dr tek olsaydı kesın yaprdı normalı bakmayın rıske atnak ıstemıolar bence

Leyla canım Ben 2 doktora sordum 2 side normal dogum olabilecegini söylemişlerdi.benim şimdi az kaldı herşey normal gidiyor normal istiyorum inşallh

Arkadaşlar bir tüp sonrası Mustafa hocada lap+his oldum 4 ay normal yolla deneme şansı verdi. Normal yolla hamile kalanlar bu evrede extra yaptiginiz birşey oldu mu yardımlarınızı bekliyorum.
Canım zaten normal bi gebelik en geç 1sene içerisinde gerçekleşiyor bu süre içerisinde stresten uzak durman gerekir akışına bırak biraz zor olsada saglıklı ve düzenli beslen yumurta takibide yaptırabilirsin inşallh olacaktır

Leyla canım Ben 2 doktora sordum 2 side normal dogum olabilecegini söylemişlerdi.benim şimdi az kaldı herşey normal gidiyor normal istiyorum inşallh

canım ameliyat olduğunu belirtin mi. kimyager normal yaptığına göre normal olabiliyor demek. bu da tipik doktor fikir ayrılığı

Kizlar bence tehlikesinden dolayi degilde acaba rahim eski sekline gelir diye mi normal dogum istemiyor. Benim aklima direk bu geldi. Cunku daha onceden normal dogumda rahmin sekil degistirdigini okumustum duzeldigi falan yaziyordu bi cok yerde. Tabi oyle biseyse ikinci cocugun olmasi icin tekrar bi histereskopiye gerek kalmasin

Bilmiyorum ki canım. Rahim değişse gebelikte değişir kaç katı büyüyor nihayetinde. Kafa karışıklığı işte

Kızlar bilmiyorum mustafa hocadan da doğru diye cevap gelince iyice afalladım samsunda olduğumdan yanına da gidemem gidecek olan arkadaşlar bu konuyu detaylı öğrense keşke acaba neden normal yapamazsın dedi ben de normal doğum çok istiyordum ne sakıncası oluyor ki anlamadım

Acaba senin durumuna istinaden mi dedi. Çünkü normal yapabilirsin diyenlerde var kimyager de normal yapmış nihayetinde. Mustafa hocanın eşi arkadaşıma normal yapamaz ameliyatlı olanlar, rahimde yırtılma olur falan demiş..

Her dr farklı soluyor demekkı ama bunu keske amelıyat olmadan soleseymıs mustafa hocada bunu yaparsak normal yapamaSınz dıe ya ben once tup denerdım yanı rahım fılmıne gore bulent hoca bana hıst gerektrwck bısı yokmus demıştı ama rahımide cok begenmıştu hıst guzel yapılmıs da demıştı

Keşke..

Ben daha once tup denedigim icin histereskopi kacinilmazdi bana. Ama tabi yine normal dogum super olurdu ya kadin yenileniyor normal dogumda ve sonrasi da cok daha kolay oluyor.

Benim durumumda burdaki çoğu kişi gibi rahim ağzı darlığı var dendi çok da komplike bir ameliyat olmasa gerek bunu burdaki dr umla daha detaylı konuşacağım muayeneye gittiğimde. Normal doğum yaparsak rahim eski şeklini mi alacak yırtılacak mı ne olacak bi bunu öğrenebilsek mustafa hocadan...

Ya işte tam ne yapıldı onu da bilmiyoruz. Ben histr. Sonrası devlet hastanesine başlamıştım orada ki doktor sordu sana ne yaptılar diye histeroskopi dedim tamam da ne işlem yapıldı dedi ameliyat kağıdını verdim burada bişi yazmıyor dedi kağıda histr. Yazdılar sadece.. Sadece darlık vardı onu biliyoruz ne işlem yapıldı sonrası hakkında hiç bilgimiz yokmuş bunu farkettim. En azından ilerisi için bilgi verebilirdi sezeryan durumu şartsa bu işlemi yaptık hamile kal diye ama aklında olsun sezeryan olman lazım diyebilirdi sonrasında. Ne bileyim ya kafa da bi milyon soru akşam eşime anlattım o da sinirlendi

Kızlar bugün eski doktoruma geldim kendisi de histr. Yapan bi doktor. Hocam dedim ameliyat olan normal doğuramaz mı dedim yoo doğurur normal doğuracaksın dedi. Yaparsın normal dedi.

Kızlar bugün eski doktoruma geldim kendisi de histr. Yapan bi doktor. Hocam dedim ameliyat olan normal doğuramaz mı dedim yoo doğurur normal doğuracaksın dedi. Yaparsın normal dedi.
Ay hadi inşallh ya.hiç bi sorun olmazsa son anda normal istiyorum bende doktorumda öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…