Leyla ciddimisin cnm ya cok sasirdim ben tup bebek olmasina ragmen cok istiyordum normal dogum bi de ben mi msj atsam acaba ya gidecek arkadas da yok gibi bu aralar.Kızlar Mustafa burda konuşmıştuk hatırlarsınız histeroskopi olan normal doğum yapabilir mi diye ben mustafa hocaya mesajla sormuştum düngece cevap yazmış ve histeroskopi olan kişilerin normal doğum yapamayacağını yazmış. Burdaki bir dr da bana bunu söylemişti bunun üzerine sormuştum zaten ve böyle bir cevap geldi. Mustafa hocaya kontrole yada muayeneye gidecek olan varsa bunu detaylı öğrenip burda bizimle paylaşabilir mi
Canım zaten normal bi gebelik en geç 1sene içerisinde gerçekleşiyor bu süre içerisinde stresten uzak durman gerekir akışına bırak biraz zor olsada saglıklı ve düzenli beslen yumurta takibide yaptırabilirsin inşallh olacaktırArkadaşlar bir tüp sonrası Mustafa hocada lap+his oldum 4 ay normal yolla deneme şansı verdi. Normal yolla hamile kalanlar bu evrede extra yaptiginiz birşey oldu mu yardımlarınızı bekliyorum.
Leyla canım Ben 2 doktora sordum 2 side normal dogum olabilecegini söylemişlerdi.benim şimdi az kaldı herşey normal gidiyor normal istiyorum inşallh
Evet canım söyledim rahim darlıgından dolayı histeroskopi oldugumu .normal olur dedicanım ameliyat olduğunu belirtin mi. kimyager normal yaptığına göre normal olabiliyor demek. bu da tipik doktor fikir ayrılığı
Evet canım söyledim rahim darlıgından dolayı histeroskopi oldugumu .normal olur dedi
Kizlar bence tehlikesinden dolayi degilde acaba rahim eski sekline gelir diye mi normal dogum istemiyor. Benim aklima direk bu geldi. Cunku daha onceden normal dogumda rahmin sekil degistirdigini okumustum duzeldigi falan yaziyordu bi cok yerde. Tabi oyle biseyse ikinci cocugun olmasi icin tekrar bi histereskopiye gerek kalmasin
Kızlar bilmiyorum mustafa hocadan da doğru diye cevap gelince iyice afalladım samsunda olduğumdan yanına da gidemem gidecek olan arkadaşlar bu konuyu detaylı öğrense keşke acaba neden normal yapamazsın dedi ben de normal doğum çok istiyordum ne sakıncası oluyor ki anlamadım
Her dr farklı soluyor demekkı ama bunu keske amelıyat olmadan soleseymıs mustafa hocada bunu yaparsak normal yapamaSınz dıe ya ben once tup denerdım yanı rahım fılmıne gore bulent hoca bana hıst gerektrwck bısı yokmus demıştı ama rahımide cok begenmıştu hıst guzel yapılmıs da demıştı
Acaba senin durumuna istinaden mi dedi. Çünkü normal yapabilirsin diyenlerde var kimyager de normal yapmış nihayetinde. Mustafa hocanın eşi arkadaşıma normal yapamaz ameliyatlı olanlar, rahimde yırtılma olur falan demiş..
Benim durumumda burdaki çoğu kişi gibi rahim ağzı darlığı var dendi çok da komplike bir ameliyat olmasa gerek bunu burdaki dr umla daha detaylı konuşacağım muayeneye gittiğimde. Normal doğum yaparsak rahim eski şeklini mi alacak yırtılacak mı ne olacak bi bunu öğrenebilsek mustafa hocadan...
Ay hadi inşallh ya.hiç bi sorun olmazsa son anda normal istiyorum bende doktorumda öyle demiştiKızlar bugün eski doktoruma geldim kendisi de histr. Yapan bi doktor. Hocam dedim ameliyat olan normal doğuramaz mı dedim yoo doğurur normal doğuracaksın dedi. Yaparsın normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?