Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ay hadi inşallh ya.hiç bi sorun olmazsa son anda normal istiyorum bende doktorumda öyle demişti

Nasıl sevindim doktor öyle deyince. Haftaya kendi doktorum da kontrolüm var ona da soracağım. Normal şansımız varken neden sezeryan olsun ki.

Kizlarr benim kasiklarim dolgundu kaç gündür böyle değişik bi sancı oluyordu. Ben de suphelendim hiç olmayınca böyle. Bugün tüm gün şu içtim çay içtim derken az önce test yapayım bi dedim sıfır umutla ve bugün adetimin ilk gününden sayarak 23.gunu. .test böyle çıktı elim ayağım titriyor. Umarım doğrudur test yaa.hic böyle cikmamisti şimdiye kadar

Eklentiler

• 20160727_184336.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 53

Bu bildiğin çift şeritli çizgi hemen kan ver

Safiye hemen kan var hemde bi suru cay ve su icmissin sabah ac karnina yapsaydin daha net cikardi. Bu arada histereskopimi olmustun sen

Kizlar 3,5 aylik gebeyim tam 3,5 kilo almisim cok sasirdim normalde zayif bi insanim ve bu ayda bu kadar almam normal mi yani ben son aylarda aliniyor diye biliyorum kilo en fazla 8 kilo alirim diyodum ama boyle gidersen cok mu kilo alacagim. Sizlerde durum nasil kac kilo aldiniz

Oooo maşallh canım çok güzel bi sonuç bu hemen kan testi yap.hayırlı olsun

Canım adet ol
canım adet olmadıgımız için çok normal bu kadar alman.5.aydan sonra kilo alımı daha çok oluyor bebişde büyüdügü için 12 15 kilo ya kadar normalmiş.kilo alacagım diye yememezlikte yapma canım istedigini ye besinini al.bende bu zamana kadar 7 kilo almışım bakalım 7haftamız kaldı sonuç ne olacak bende merak ediyorum.

Kızlar canım arkadaşlarım cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederimm.evet histereskopi olmuştum. Ama benim olduğum yerde kadın doğum doktoru yok şu an. Inşallah yakındaki hastaneye gidebilirsem yaptıracam. Eşim yoğun çalıştığı icin bu ara.o da zor. ZATEN beklenen günüm pazardi. Pazartesi yine evde test yapıp kan vermeye giderim inşallah kopkoyu olur da test

Bende 6 kilo aldım cnm. 6 kilonun 4ünü ramazan da aldım. Yememezlik yapma canım

Safiye hemen kan var hemde bi suru cay ve su icmissin sabah ac karnina yapsaydin daha net cikardi. Bu arada histereskopimi olmustun sen
Evet canım ya sabahtan beri çay ve su içiyorum misafirlige gitmiştim öğlen de hatta:) sabah yine yapacağım test bakalım inşallah daha belli çıkar. Hala inanamıyorum

Evet canım ya sabahtan beri çay ve su içiyorum misafirlige gitmiştim öğlen de hatta:) sabah yine yapacağım test bakalım inşallah daha belli çıkar. Hala inanamıyorum
Hadı hayırlı olsun canım testin baya belli yarın sabah yine yap inşallah daha koyu çıkacak hastanelerin acilindede yapiolar canim bhcg ben acilde yaptiriodum

VenüsCum ben hamile kaldıktan sonra 5 kg zayifladim daha hamile kaldığım kiloya gelmedim bile canim

Hadı hayırlı olsun canım testin baya belli yarın sabah yine yap inşallah daha koyu çıkacak hastanelerin acilindede yapiolar canim bhcg ben acilde yaptiriodum
Hii bakayım bi canm açıldı denerim şansımı. Burdaki doktor acilden bhcg isteyemem demişti birinde bana ama.ne gibi ilaç canım? Sadece pko yatkınlığı var diye mustafa hoca bi ilaç yazmıştı bana.onu kullanıyordum 4 aydır filan

Canım saglıkocagındada yapıyorlar.yakında varsa yarın git yaptır aklında kalmasın.bu günlerde böyle haber almak çok güzel Rabbim kucagınada almayı göstersin inşallh canım tabi hepimizinde

Canım saglıkocagındada yapıyorlar.yakında varsa yarın git yaptır aklında kalmasın.bu günlerde böyle haber almak çok güzel Rabbim kucagınada almayı göstersin inşallh canım tabi hepimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…