- 21 Kasım 2015
- 309
- 170
- 103
Aa evet canm sağlık ocağına giderim belki de.hic düşünmemiştim orayı. Amin canım hepimizin kucakları dolsun inşallah sağlıklı .aklı salih bebislerimizleCanım saglıkocagındada yapıyorlar.yakında varsa yarın git yaptır aklında kalmasın.bu günlerde böyle haber almak çok güzel Rabbim kucagınada almayı göstersin inşallh canım tabi hepimizinde
Aaaaamiiiin inşallh canım güzel bi haber verirsin inşallhAa evet canm sağlık ocağına giderim belki de.hic düşünmemiştim orayı. Amin canım hepimizin kucakları dolsun inşallah sağlıklı .aklı salih bebislerimizle
Safıye hayırlı olaun cnn sabah açç karnına ve ılk ıdrarla yap daha koyu cıkacak ınsss cnm yasemın cnm bende bes bittı bes kıloo cok onemlı deıl sonradan veırırzzz rahat ol benm yarın renklı gunum heycan doruktaaaa dua edın bısı cıkmasın ya
Canim kilon ideal senin su anda, ins bende boyle alirim yoksa zayif bi bayandan tosuncuga donusecegim :) tabi kiloyu problem yapmam en son dusunecegim sey su durumdaCanım adet ol
canım adet olmadıgımız için çok normal bu kadar alman.5.aydan sonra kilo alımı daha çok oluyor bebişde büyüdügü için 12 15 kilo ya kadar normalmiş.kilo alacagım diye yememezlikte yapma canım istedigini ye besinini al.bende bu zamana kadar 7 kilo almışım bakalım 7haftamız kaldı sonuç ne olacak bende merak ediyorum.
Senin de iyi kilon cnm 12 yi gecmesin diyor uzmanlar. Yok cnm istesemde yememzlik yapamam zatenBende 6 kilo aldım cnm. 6 kilonun 4ünü ramazan da aldım. Yememezlik yapma canım
Canim kac kilosun sen baya zayiflamissinVenüsCum ben hamile kaldıktan sonra 5 kg zayifladim daha hamile kaldığım kiloya gelmedim bile canim
Canim insallah guzel sonuclarla gelirsin buraya. Deneyimlerini goruslerini bende dort gozle bekliyor olacagim.Safıye hayırlı olaun cnn sabah açç karnına ve ılk ıdrarla yap daha koyu cıkacak ınsss cnm yasemın cnm bende bes bittı bes kıloo cok onemlı deıl sonradan veırırzzz rahat ol benm yarın renklı gunum heycan doruktaaaa dua edın bısı cıkmasın ya
Senin de iyi kilon cnm 12 yi gecmesin diyor uzmanlar. Yok cnm istesemde yememzlik yapamam zaten
Boşver canım ya her zaman mı hamile oluyoruz tadını çıkarınCanim kilon ideal senin su anda, ins bende boyle alirim yoksa zayif bi bayandan tosuncuga donusecegim :) tabi kiloyu problem yapmam en son dusunecegim sey su durumda
Çok heyecanlı ciddrn ben her doktora gidecegim gecesinde uyuyamıyorum.inşallh sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız canımSafıye hayırlı olaun cnn sabah açç karnına ve ılk ıdrarla yap daha koyu cıkacak ınsss cnm yasemın cnm bende bes bittı bes kıloo cok onemlı deıl sonradan veırırzzz rahat ol benm yarın renklı gunum heycan doruktaaaa dua edın bısı cıkmasın ya
Nur canım Sağol. Çok şaşkın ve mutluyum inşallah iyi olur hersey.senin de ayrintilin umarım pürüzsüz ve süper çıkar inşallahSafıye hayırlı olaun cnn sabah açç karnına ve ılk ıdrarla yap daha koyu cıkacak ınsss cnm yasemın cnm bende bes bittı bes kıloo cok onemlı deıl sonradan veırırzzz rahat ol benm yarın renklı gunum heycan doruktaaaa dua edın bısı cıkmasın ya
Evet yaa selin Nerelerdesin arkadaşımSelın cnm neredesın ya nasılsın
Evet yaa selin Nerelerdesin arkadaşımbak grupta bi hamis adayı daha var
Cok sagol leylacim. Evet kan verdim sabah erkenden gidip. 68 çıkmış. Inşallah devamı gelir hayırlısı ile yavrumuzu kucagimizia alırız hepimiz de. Darısı gruptaki bekleyen arkadaşlarımaCanım çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah sabah test yaptın mı tekrar
Kizlar 3,5 aylik gebeyim tam 3,5 kilo almisim cok sasirdim normalde zayif bi insanim ve bu ayda bu kadar almam normal mi yani ben son aylarda aliniyor diye biliyorum kilo en fazla 8 kilo alirim diyodum ama boyle gidersen cok mu kilo alacagim. Sizlerde durum nasil kac kilo aldiniz
Cok sagol leylacim. Evet kan verdim sabah erkenden gidip. 68 çıkmış. Inşallah devamı gelir hayırlısı ile yavrumuzu kucagimizia alırız hepimiz de. Darısı gruptaki bekleyen arkadaşlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?