- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Senin de iyi kilon cnm 12 yi gecmesin diyor uzmanlar. Yok cnm istesemde yememzlik yapamam zaten
Selın cnm neredesın ya nasılsın
Evet yaa selin Nerelerdesin arkadaşımbak grupta bi hamis adayı daha var
Kızlar benim üçlü testte down sendromu riski yüksek çıktı ikili testte bişey çıkmamıştı üçlü de 1:88 olarak gösteriyor normal değer 1:250 gösteriyor çok moralim bozuldu
Canımmm güzel anne teşekkür Ederim istanbul buluşması super olur ama ben malesef istanbulda yasamadigim için olamam ama siz buluşun isterim .çok iyi bi fikiroyy kuzummmm tebrik ederim..çok sevindim.
Leylacim ablama da kesin dediler down için ama şükür sapasağlam ve aksine aşırı zeki bi kız çocuğu oldu şimdi 5 yaşında. Hiç kafanı takmaya çalış. Tevekkül edelim inşallah biliyorum zor ama belki de imtihan dir senin için bu süreç tatlımKızlar benim üçlü testte down sendromu riski yüksek çıktı ikili testte bişey çıkmamıştı üçlü de 1:88 olarak gösteriyor normal değer 1:250 gösteriyor çok moralim bozuldu
Kızlar rnklıfen cıktım yasemın ozelkıkke sana tavsıye edeım adam psıkopat daum send rıskı var mı yok mu dıe bı saat inceledş kı sormamama ragmen bbeklerın yuzde 99 saglıklı dedı ama suyun fazla erkn olmaması ıcın hamur tatkı yasak malesef ama hersey guzek dedı ıns ii olur napalım
yerim ben yeni, taze, çiçeği burnunda hamişimizi :) kuzummmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
kızlar ne dicem. aslında bi toplaşıp görüşme günü ayarlayabilsek :) ortak bir yer seçsek herkes ağırlaşmadan bebekleri pörtletmeden :) ne dersiniz?
Kızlar benim üçlü testte down sendromu riski yüksek çıktı ikili testte bişey çıkmamıştı üçlü de 1:88 olarak gösteriyor normal değer 1:250 gösteriyor çok moralim bozuldu
Hayırlı ugurlu olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallhCok sagol leylacim. Evet kan verdim sabah erkenden gidip. 68 çıkmış. Inşallah devamı gelir hayırlısı ile yavrumuzu kucagimizia alırız hepimiz de. Darısı gruptaki bekleyen arkadaşlarıma
Canım o testlerin dogruluk oranı çok düşük moralini bpzma.benım yengemede engrlli dediler aldır dedi doktor ama msşlh çook zeki bir kıxı oldu..ayrıntılıya girersin başkada tes yapma brnce rabbim saglık versin inşallhKızlar benim üçlü testte down sendromu riski yüksek çıktı ikili testte bişey çıkmamıştı üçlü de 1:88 olarak gösteriyor normal değer 1:250 gösteriyor çok moralim bozuldu
Çoook güzrl olurdu aslında malesef şehir dışındayım ben :-(yerim ben yeni, taze, çiçeği burnunda hamişimizi :) kuzummmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
kızlar ne dicem. aslında bi toplaşıp görüşme günü ayarlayabilsek :) ortak bir yer seçsek herkes ağırlaşmadan bebekleri pörtletmeden :) ne dersiniz?
Çoook güzrl olurdu aslında malesef şehir dışındayım ben :-(
kızlar banada 50 lık seker yuklenecek salı gunu ıns seker barı cıkmaz korkuyorum su sker konusunda leyla cnm renklı ceken dr karar verıo bu konuda ben test yapmadım ama drum daum send rıskı yok denecek kadar az oda herkesde bole dedı sana ne demıstı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?