Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Selın cnm neredesın ya nasılsın

buralardayım cnm :) sessizce okuyorum.. normal doğumdan bahsediyordunuz. açıkcası ben hiç aklımın ucundan bile geçirmiyorum normali. keşke cesaretim olsada bende normal yapabilsem ama hiç cesaretim yok geçmişimde de epilepsi var. ıkınmadan dolayı bana zararı olur diye korkuyorum...

tatlım detaylı bugun mü?

Evet yaa selin Nerelerdesin arkadaşım bak grupta bi hamis adayı daha var

yerim ben yeni, taze, çiçeği burnunda hamişimizi :) kuzummmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

kızlar ne dicem. aslında bi toplaşıp görüşme günü ayarlayabilsek :) ortak bir yer seçsek herkes ağırlaşmadan bebekleri pörtletmeden :) ne dersiniz?

Kızlar benim üçlü testte down sendromu riski yüksek çıktı ikili testte bişey çıkmamıştı üçlü de 1:88 olarak gösteriyor normal değer 1:250 gösteriyor çok moralim bozuldu

Kızlar benim üçlü testte down sendromu riski yüksek çıktı ikili testte bişey çıkmamıştı üçlü de 1:88 olarak gösteriyor normal değer 1:250 gösteriyor çok moralim bozuldu

Canım 3 lü testi bir çok yer yaptırmıyor belki çok duyup okudun ama bunlar sadece ihtimal testleri. O sayılar farklı da olsa zaten ihtimal her zaman %50. Moralini bozma inşallah sadece kağıt üzerinde bir ihtimaldir. Ben bu testleri yaptırmadım çevremde yaptırıp riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan örnekleri var. Rabbim yavrularımıza sağlık versin

Leylacim ablama da kesin dediler down için ama şükür sapasağlam ve aksine aşırı zeki bi kız çocuğu oldu şimdi 5 yaşında. Hiç kafanı takmaya çalış. Tevekkül edelim inşallah biliyorum zor ama belki de imtihan dir senin için bu süreç tatlım

Kızlar rnklıfen cıktım yasemın ozelkıkke sana tavsıye edeım adam psıkopat daum send rıskı var mı yok mu dıe bı saat inceledş kı sormamama ragmen bbeklerın yuzde 99 saglıklı dedı ama suyun fazla erkn olmaması ıcın hamur tatkı yasak malesef ama hersey guzek dedı ıns ii olur napalım

Nasıldı canım ayrıntılı görmek biraz dikkat edersen o da düzelir canım ikizlerde olabilirmiş su fazlalığı sağlıkla büyüsünler

Canım çok iyi olurdu aslında ama ben eşim olmadan çıkamıyorum kan şekerim düşüyor aniden.

cnm sen detaylını yaptırmış mıydın? detaylıda bakılıyor herşeyine. bu testlerin yanıltıcı olduğunu duymuştum

Cok sagol leylacim. Evet kan verdim sabah erkenden gidip. 68 çıkmış. Inşallah devamı gelir hayırlısı ile yavrumuzu kucagimizia alırız hepimiz de. Darısı gruptaki bekleyen arkadaşlarıma
Hayırlı ugurlu olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallh

Canım o testlerin dogruluk oranı çok düşük moralini bpzma.benım yengemede engrlli dediler aldır dedi doktor ama msşlh çook zeki bir kıxı oldu..ayrıntılıya girersin başkada tes yapma brnce rabbim saglık versin inşallh

Çoook güzrl olurdu aslında malesef şehir dışındayım ben :-(

kızlar banada 50 lık seker yuklenecek salı gunu ıns seker barı cıkmaz korkuyorum su sker konusunda leyla cnm renklı ceken dr karar verıo bu konuda ben test yapmadım ama drum daum send rıskı yok denecek kadar az oda herkesde bole dedı sana ne demıstı kuzum

Benimde çarşamba günü yükleme. İnşallah bişi çıkmaz canım. Tamam şeker gibi hatunlarız da ne gerek var kanda kendini göstermeye

Kizlar heinize tek tek alinti yapacaktim ama sayfayi o kadar mesgul etmiyim dedim hep birden yazayim
Nurrr cnmmm kuzum cok sevindim bisey cikmamasina suyun fazlaliginida takma kafana inan hamur isini de falan kes biraz dikkat et bak duzelecek. Memnun kaldin demek adamdan ben ondan randevu aldim senin goruslerine gore gidecektim. Ne kadar kaldin muaynede foto yada cd verdi mi cnm daha ayrintili anlat
Selinimm ya al ya 20 kilo al ne olacak bosver verirsin sonra spor salonlari ne gune duruyor. Bu arada ne guzel olur bulusmak ben hayalimde hep bebislerimizle bulusmayi dusunuydum sonra foto cekilmeyi falan ne guzel olurdu demi herkesin elinde bi bebis, ama senin fikrin de guzel.bana uyar yani bu arada niye intagramlardan birbirimizi takip etmiyoruz ben seni taniyorum Nur u taniyorum ama ameliyatliydik o an perisandik bi nevi demi nurrrr
diger arkadaslari da tanimak isterim.
Leylaaa cnm benimkini biluyisun ikili testim riskli cikti hemde kombine risk 1/63 ilk.basta ruh gibi dolastim resmen ama simdi iyiyim cnm ucluyu verdim kan sonuc bekliyorim genetikci ile konustum bunlar sadece olasilik hesabi yapiyor ve annenin kani ile degerlendirme yapiyolar bebekle alakali degil dedi. O kadar forum okudum ki Rabbime dua edelim cnm o cok buyuk.
Safiye cnm ben sana ne dedim sulari ictigin halde oyleyse normalde daha koyudur hadi Allah kucagina almayi nasip etsin Rabbim her isteyene versin hep dua ediyorum

Yasemın bır saatten fazla kaldım baktıgı tum organlara ıkıser üçer kere bakıor cd verdı cnm renklı resımlerını de attı cdının ıçıne oncesınde ve sonrasında odasında on ve son gprusme yaptı memnun kaldım ama senın ıcıne hangısı sınıyorsa ona gıt cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…