Evt cnm ya bende kan kaybi falan halsizlik perisanlik bi yandan hic unutmuyorum. Ama simdi seni gorsem tanimam heralde narkozluyduk ya kafa bi milyon :) Rabbime sukurler olsun nasip etti bizlere insallah saglikla kucagimiza aliriz. Allah herkese versin isteyen. Bu arada bende ahmet gule gidicem cnm zaten randevuda almistimYasemın perısan kı ne perısan umutsuz mutsuzdum cok
Canm senin 3 lu test icin zaten gec degil mi? Ben 16-18 haftalarda yapiliyor biliyordum. Benim yebi yapildi mesela 17 ye griricem 2 hun sonra. Gec kalinmasida etkili olabilir. Aslinda inan bu tetsleri yaptirmamak en iyisi pisman oldum ben.Sonucu aldıktan sonra doktoruma gittim
Bana ikili temiz çıktı neden üçlüyü yaptırdın dedi
Kendisi yaptırma demişti çünkü ben o arada başka bi dr a gitmiştim o da yapalım demişti yaptırmıştım
Yaşım 31 dediki dr 30 yaşın üstünü direkt riskli görüyo bı üçlü testler genelde böyle çıkıyor detaylı da yaptırmıştım bir şey yok için rahat olsun dedi
Keşke üçlü testi yaptırmasaydım
Ben bu yüzden yaptırma dedim kafa karışıklığı dedi dr ne bileyim işte
Allahtan her şeyin hayırlısı sonuçta hepsi Rabbimin takdiri Rabbim en güzel şekilde yaratandır evlatlarımızı da en güzel şekilde yaratsın inşallah
Kizlar heinize tek tek alinti yapacaktim ama sayfayi o kadar mesgul etmiyim dedim hep birden yazayim
Nurrr cnmmm kuzum cok sevindim bisey cikmamasina suyun fazlaliginida takma kafana inan hamur isini de falan kes biraz dikkat et bak duzelecek. Memnun kaldin demek adamdan ben ondan randevu aldim senin goruslerine gore gidecektim. Ne kadar kaldin muaynede foto yada cd verdi mi cnm daha ayrintili anlat
Selinimm ya al ya 20 kilo al ne olacak bosver verirsin sonra spor salonlari ne gune duruyor. Bu arada ne guzel olur bulusmak ben hayalimde hep bebislerimizle bulusmayi dusunuydum sonra foto cekilmeyi falan ne guzel olurdu demi herkesin elinde bi bebis, ama senin fikrin de guzel.bana uyar yani bu arada niye intagramlardan birbirimizi takip etmiyoruz ben seni taniyorum Nur u taniyorum ama ameliyatliydik o an perisandik bi nevi demi nurrrr
diger arkadaslari da tanimak isterim.
Leylaaa cnm benimkini biluyisun ikili testim riskli cikti hemde kombine risk 1/63 ilk.basta ruh gibi dolastim resmen ama simdi iyiyim cnm ucluyu verdim kan sonuc bekliyorim genetikci ile konustum bunlar sadece olasilik hesabi yapiyor ve annenin kani ile degerlendirme yapiyolar bebekle alakali degil dedi. O kadar forum okudum ki Rabbime dua edelim cnm o cok buyuk.
Safiye cnm ben sana ne dedim sulari ictigin halde oyleyse normalde daha koyudur hadi Allah kucagina almayi nasip etsin Rabbim her isteyene versin hep dua ediyorum
Sonucu aldıktan sonra doktoruma gittim
Bana ikili temiz çıktı neden üçlüyü yaptırdın dedi
Kendisi yaptırma demişti çünkü ben o arada başka bi dr a gitmiştim o da yapalım demişti yaptırmıştım
Yaşım 31 dediki dr 30 yaşın üstünü direkt riskli görüyo bı üçlü testler genelde böyle çıkıyor detaylı da yaptırmıştım bir şey yok için rahat olsun dedi
Keşke üçlü testi yaptırmasaydım
Ben bu yüzden yaptırma dedim kafa karışıklığı dedi dr ne bileyim işte
Allahtan her şeyin hayırlısı sonuçta hepsi Rabbimin takdiri Rabbim en güzel şekilde yaratandır evlatlarımızı da en güzel şekilde yaratsın inşallah
çok iyi düşündün cnm
benim face selin uçak nebil / instagramda selinucaknebil :)
İstanbulda yaşayanlarla bir organizasyon yapabiliriz aslında? yada senin dediğin gibi bebelerlede olur :)
İnstagram da bulduğum sensen istek attım canım
zeynep? :) bende sana gönderdim cnm
Evet canım kabul ederim
Canm senin 3 lu test icin zaten gec degil mi? Ben 16-18 haftalarda yapiliyor biliyordum. Benim yebi yapildi mesela 17 ye griricem 2 hun sonra. Gec kalinmasida etkili olabilir. Aslinda inan bu tetsleri yaptirmamak en iyisi pisman oldum ben.
Kizlar sanirim bebisin hareketlerini hissetmeye basladim bisey atiyo sanki ust uste oldu sonra gecti ilk basta bi korktum niye boyle yapiyo diye :) bide benim arada vajinama sanci girip hemen geciyor anlik bisey size de oluyor mu korkutuyor beni acikcasi
Leyla ya niye farkli soyledi acaba ya kafam iyice karisti. Bi de hangi sayfa cnm ben goremedim?Hanımlarrr face de biri hocaya sormuş ekran fotosu da atmış histeroskopi sonrası spontane gebelik oluşan normal doğu. Yapabilir mi diye yapabilir yazmış. Bilginize..
Leyla ya niye farkli soyledi acaba ya kafam iyice karisti
Bende sizi yok cnm goguslerde arada karnimda sanci oluyor. Hareketlerini hissetmeye basladin mi?Kızlar nasılsıniz benim gögusler bugünlerde çok sizliyor sizdede bu şekilde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?