Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yasemın perısan kı ne perısan umutsuz mutsuzdum cok
Evt cnm ya bende kan kaybi falan halsizlik perisanlik bi yandan hic unutmuyorum. Ama simdi seni gorsem tanimam heralde narkozluyduk ya kafa bi milyon :) Rabbime sukurler olsun nasip etti bizlere insallah saglikla kucagimiza aliriz. Allah herkese versin isteyen. Bu arada bende ahmet gule gidicem cnm zaten randevuda almistim

Sonucu aldıktan sonra doktoruma gittim
Bana ikili temiz çıktı neden üçlüyü yaptırdın dedi
Kendisi yaptırma demişti çünkü ben o arada başka bi dr a gitmiştim o da yapalım demişti yaptırmıştım
Yaşım 31 dediki dr 30 yaşın üstünü direkt riskli görüyo bı üçlü testler genelde böyle çıkıyor detaylı da yaptırmıştım bir şey yok için rahat olsun dedi
Keşke üçlü testi yaptırmasaydım
Ben bu yüzden yaptırma dedim kafa karışıklığı dedi dr ne bileyim işte
Allahtan her şeyin hayırlısı sonuçta hepsi Rabbimin takdiri Rabbim en güzel şekilde yaratandır evlatlarımızı da en güzel şekilde yaratsın inşallah

Canm senin 3 lu test icin zaten gec degil mi? Ben 16-18 haftalarda yapiliyor biliyordum. Benim yebi yapildi mesela 17 ye griricem 2 hun sonra. Gec kalinmasida etkili olabilir. Aslinda inan bu tetsleri yaptirmamak en iyisi pisman oldum ben.

çok iyi düşündün cnm
benim face selin uçak nebil / instagramda selinucaknebil :)
İstanbulda yaşayanlarla bir organizasyon yapabiliriz aslında? yada senin dediğin gibi bebelerlede olur :)

cnm detaylın temiz çıktıysa sıkıntı yapma kendine. bebişide strese sokarsın... Allah'ın izniyle inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alırız kucaklarımıza evlatlarımızı

çok iyi düşündün cnm
benim face selin uçak nebil / instagramda selinucaknebil :)
İstanbulda yaşayanlarla bir organizasyon yapabiliriz aslında? yada senin dediğin gibi bebelerlede olur :)

İnstagram da bulduğum sensen istek attım canım

Canm senin 3 lu test icin zaten gec degil mi? Ben 16-18 haftalarda yapiliyor biliyordum. Benim yebi yapildi mesela 17 ye griricem 2 hun sonra. Gec kalinmasida etkili olabilir. Aslinda inan bu tetsleri yaptirmamak en iyisi pisman oldum ben.

Canım ben de 19. Haftada yaptırmıştım sonuç yeni elime geçti ama dediğin gibi keşke yaptırmasaydım durduk yere kendime evham çıkardım püff

Kizlar sanirim bebisin hareketlerini hissetmeye basladim bisey atiyo sanki ust uste oldu sonra gecti ilk basta bi korktum niye boyle yapiyo diye :) bide benim arada vajinama sanci girip hemen geciyor anlik bisey size de oluyor mu korkutuyor beni acikcasi

Bende oluyor canım doktor normal diyor rahim büyüdüğü için oluyormuş

Hanımlarrr face de biri hocaya sormuş ekran fotosu da atmış histeroskopi sonrası spontane gebelik oluşan normal doğu. Yapabilir mi diye yapabilir yazmış. Bilginize..

Hanımlarrr face de biri hocaya sormuş ekran fotosu da atmış histeroskopi sonrası spontane gebelik oluşan normal doğu. Yapabilir mi diye yapabilir yazmış. Bilginize..
Leyla ya niye farkli soyledi acaba ya kafam iyice karisti. Bi de hangi sayfa cnm ben goremedim?

Leyla ya niye farkli soyledi acaba ya kafam iyice karisti

İste bende anlam veremedim ama yapabilirmişiz yani. Ki benim arkadaşa mustafa hocanın eşi demiş histeroskopi olan normal yapamaz yırtılma kanama olur diye. Ama face de bir hasta daha yazdı o normal doğum yapmış sorunda yaşamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…