akıntılar normal cnm benm haala var sıkıntı yok ondaa normal akıntı olmasıİnşallah bi problem çıkmaz Eda cim benim bugünlerde akıntım çok oluyor yaa ondan başka bi sıkıntımız yok coksukur
Slm hanımlar naıslsınz bakalım bende yarın seker yuk yapacagız sanırım ıns seker cıkmaz ya
Kızlar nasılsınız? Ben dün gece biraz rahatsızlandım. Evde cam açıktı rüzgar çarptı yada yediğim birşey dokundu anlamadım. Hem üşüyüp hemde deli gibi ter döktüm. Midem bulandı karnım ağrıdı. Birde ayıptır söylemesi haftada en az 1-2 defa ishal oluyorum. Sizlerde var mı böyle şikayet? Bebeğe birşey olcak diye çok korktum. Kalp atışı dinlemek için aldığım cihazı iyiki almışım dedim dün gece. Yarın kontrolüm var bakalım dr ne dicek? Bir de akıntımın maşallahı var.
Canım büyük ihtimal üşüttün. Ben terleyince üstümü değiştirmezsem o ishal yapıyor.sürekli üst değiştiriyorum. Havalar sıcak ama dikkat et üşütmemeye.
Hadi bakalim cnm hersey bi asama bunuda sorunsuz gecersin insallah. Gebe kalmayla is bitmiyomus hic bilmezdim.Yukledık beklıoruz yasemjn cnm baslarda ve hala benm ole ıkı gub hıssefıorum bazen sakın oluyor ama sonra baslıo ama bu hafta arttı masallah bı o bı oooo:)
E eda111 inşallah iyi çıkar şekerin zaten aşırı kilo alımı olmadıkça şeker cikmiyomus tatlım .duyduğum bu yani:)karamsarsln Çok geçmiş olsun gittin mi doktora? ? Ama tarifin usutmus gibi canm.ben de iyiyim şükür bhcg 48 saatte şükür 2.5 kat artarak devam ediyor. Artık lan vermicem kese için ne zman gitmeliyim kızlar? Siz kaçıncı haftada gördünüz tam olarak.bi de transvajinal ultrason istemiyorum. Abdominal ultrason la mi baktirdiniz siz
Gruptaki diğer hamile adayı arkadaşlarıma da dua ediyorum inşallah onlar da bi an once kavuşurlar yavrularına
Yukledık beklıoruz yasemjn cnm baslarda ve hala benm ole ıkı gub hıssefıorum bazen sakın oluyor ama sonra baslıo ama bu hafta arttı masallah bı o bı oooo:)
Nur cnm seker yuklemen iyi gecer ins bisey cikmaz. Selin cnm ya bende cerayanda kalinca aninda hasta oluyorum ama o kadar sicakki bugun tansiyonum dustu ter kaybindan. Bi de hareketleri hissetmeye baslayan kizlar ya ben 2 gun ust iste hissettim 2 gundur hissetmiyorum acaba baslarda boyle olur mu?
Hadi bakalim cnm hersey bi asama bunuda sorunsuz gecersin insallah. Gebe kalmayla is bitmiyomus hic bilmezdim.
Bu arada kizlar benim 3 lu test cok sukur risksiz cikti bunda da risk ciksaydi cok kotu olurdum heralde en azindan biri riakli biri risksiz. Bakalim ayrintiliyi bekliyorum artik
Insallah cnm su ayrintiliya bi girsem esas o zaman rahatliycam. Hareketlerde cnm insan her zaman kipirdasin istiyo kipirdamayinca bi iki karnima hafif hafif vuruyorum uyansin diye ama tik yok cani.ne zaman isterse heralde :)oh be gördün mü boşuna kendi kendini strese sokmuşsun. artık rahat bir nefes alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?