Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

kızlar sabah kontrolüm vardı. hamdolsun suyumuz ne eksik ne fazlaymış. bizim ponçik yine yüzünü göstermedi. bu cuma doğum iznine ayrılıcam. benim için çok erken olacak ama doktorum daha fazla çalışmama kesinlikle izin vermiyor. belkide böylesi hayırlısıdır. kilosu 1750 gr olmuş :) şişko dedi. maşallah 15 güne yakın önde gidiyormuş inşallah herşey böyle güzel devam eder.. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Insallah cnm su ayrintiliya bi girsem esas o zaman rahatliycam. Hareketlerde cnm insan her zaman kipirdasin istiyo kipirdamayinca bi iki karnima hafif hafif vuruyorum uyansin diye ama tik yok cani.ne zaman isterse heralde :)

haha bende senin gibiyim cnm ama eğer yanlış hatırlamıyorsam o haftalar bebeler uyuyorlarmış. doktorum devamlı hareket etmesini bekleme o haftalarda dedi.

Maşallah canım rabbim nazarlardan korusun. Dinlenin biraz hem hazırlıklar ne alemde

Kızlar sker 71 cıktı normal ama suyum fazla yıne moralım cok bozuluyor ya bısı olur mı dıe ama ıns olmaz bakalım yasemın cnm goUn aydın uclun kotu cıkmamıs sukur benm ablamın ıclusu bıle rısklı cıkmıstı ama bebe saglıklı dogdu gozun aydın

Maşallh benim 31 haftada 1731 gr dı benım normal kilosu .seninki tombiş olacak anlaşılan annesiii

Maşallah canım rabbim nazarlardan korusun. Dinlenin biraz hem hazırlıklar ne alemde

amin cnm hepimizinkini nazarlardan korusun Allah'ım.
yavaş yavaş eksiklerini tamamlıyoruz. odası bitmek üzere, perdesi halısı ve süslemesi kaldı. bebek arabasını aldık. birazcık kıyafeti de var. haftasonu küvetini falan aldık. genel olarak bitti sayılır. aa bide hastane çıkışı beğenemedim bir türlü.

kızlar minnoşlarınız için hangi marka şampuan ve deterjan kullanıcaksınız?

Maşallah canım tamamlanmaya az kalmış Bizim şuan kıyafetler tamam gibi ebebekte indirim bi kaç eksik kaldı yelek falan.
Sabun tozu zamanla çamaşır makinasını bozuyor diyorlar. Unibayb şampuan olabilir

Sagolasin cnm.seninde gozun aydin. Bak sakin su meselesini kafana takma ya ikiz seninkiler hem bi cok kiside var bu problem bise olmuyo sen yedigine icitigine dikkat et yeter cnm. Kafaya takilacak bi sey degil inanki. Hem aninda gidecek hali yok bi sure diyetine iyice dikkat et cnm

Ay cnm ya foto at mutlaka buraya odasi bitince masallah tontis olacak demekki tam sevmelik :) bende bebek arabasi hep bakiyorum bi turlu karar veremedim :)

Ay cnm ya foto at mutlaka buraya odasi bitince masallah tontis olacak demekki tam sevmelik :) bende bebek arabasi hep bakiyorum bi turlu karar veremedim :)

Canım gözünaydın üçlü testin risksiz çıkmış benim de ikili risksiz üçlü riskli çıktı o günden beri hiç keyfim yok doktora gittiğimde inşallah rahatlarım enine boyuna iyice bi baktırcam inşallah yavrularımız sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah

Sagol cnm. Ben artik eskisi kadar takmiyorum baslarda cok skkindi cnm hatta 3 lu testin sonucunuda beklerken gergindim. Cok sukur iyi cikti. Sen ayrintiliya girmisdim degil mi? Onda sorun cikmadiysa neden kafana takiyorsun ki benim daha onumde o var. Bana genetikci ayrintilida %80 ortaya cukar dedi

Maşallah canım tamamlanmaya az kalmış Bizim şuan kıyafetler tamam gibi ebebekte indirim bi kaç eksik kaldı yelek falan.
Sabun tozu zamanla çamaşır makinasını bozuyor diyorlar. Unibayb şampuan olabilir

cnm ben haftasonu e bebeğe gittim ama giyim kısmında hiç birşey beğenemedim... yada ben bulamadım çünkü yorulmuştum o bölümü çok hızlıca geçtim

cnm ben haftasonu e bebeğe gittim ama giyim kısmında hiç birşey beğenemedim... yada ben bulamadım çünkü yorulmuştum o bölümü çok hızlıca geçtim

Canım mağaza da bende bulamadım ama sitesinde indirim devam ediyor bittiydi normalde. Ben bugün tekrar sipariş vereceğim

herşeyi bitsin atarım cnm bakalım beğenecek misiniz? :) biz bebek arabasını chicco urban modelini aldık. biraz büyük bir araç yer kaplıyor ama bebek için kullanışlı birşeye benziyor :) sanki böyle içinde rahatça yatarmış gibi duruyor :) ekte gönderiyorum fotosunu canım

Eklentiler

• urban_cherry_package__01656.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 46
ayy tek olsa bende bole bsı dusunuordum cok rahat bunlar ama benm cıft yaaaa peg perego aldım bende benmkıler pusetlı olmuo zaten kısa gelıo yaza kadr buyurler ya napım

Eklentiler

• Oyuncak_17601748.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar arabalarin ikiside super iyi günlerde kullansın yavrucuklar ben daha hiçbişey almadım cinsiyet kesin belli olsa ufaktan ufaktan bende basliycam

ikili temiz çıkıp üçlü nasıl riskli çıkıyor acaba? canım inşallah seninkide temiz çıkacak hayırlısıyla. sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görelim inş

ayy tek olsa bende bole bsı dusunuordum cok rahat bunlar ama benm cıft yaaaa peg perego aldım bende benmkıler pusetlı olmuo zaten kısa gelıo yaza kadr buyurler ya napım

arka arkaya duran yada üst üste duran ikiz bebek arabaları var cnm. onlarda çok kullanışlı gibi duruyor. güle güle kullansın minnoşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…