- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Kızlar arabalarin ikiside super iyi günlerde kullansın yavrucuklar ben daha hiçbişey almadım cinsiyet kesin belli olsa ufaktan ufaktan bende basliycam
Selın cnm ust uste olan usttekı ccuk buyunce kullanılmıor malesef eltm once arkalı onlu aldı kyllanamadı begenmdı yanyanafan memnun kaldı dıe bıle aldım bakalım bende memnn kalırım ıns
Aynen cnm baya arastırdım sey arkadakınde couk sıkılıor oturmuyormusanladım cnm. bilmediğimiz için dıştan bakınca hepsi güzel görünüyor :) önemli olan uzun vadede rahat kullanmak
Kizlar bebis arabalarinizi gule gule kullanin insallah cok guzeller. Bu arada daha bende hic bisey almadim cinsiyeti belli olsun bir an once magazalara dalmak istiyorum :) heves ediyorum esim erken diyip duruyor frenliyor beni ama cinsiyetten sonra biraz zor frenler:) Yaren seninde gozun aydin cnm insallah boyle guzel devam eder hersey ah su istah yokmu napicaz bilmem:)
Canim doktor erkek gibi duruyor ama kesin degil kordon da olabilir dedi. Obür randevumada daha var baya bakalim bunda belli olur heralde.Kızlar arabalar çok güzel kullanışlı görünüyor güle güle kullansın bebişleriniz selin arabanın fiyatı nedir canım hoşuma gitti
Yasemin senin cinsiyet daha belli olmadı mı canım
Canım o yanmayı bana sor sen .günde kaç kez suya giriyorum geceleri sıcaktan uyuyamıyorum ben hiç buu kadar scakladıgımı bilmiyorum menepoza giren teyzeler gibiyim .Bende yaniyorum diyorum cok terledim duramiyorum diyorum milletde bi saskin bakiyor o kadar degil diye.. demekki hamilleikten oluyo.. bende hic boyle bunaldigimi hatirlamiyorum. Son aylarinda olanlar cok zorlanirlar Allah kolaylik versin
Canim senin dogum yaklasti bi de iyice etkilenirsin sicaklardan benim bile sicaktan halim kalmadi. Ne kadar etkiliyormus boyle. En iyisi yine evden cikmamak ve dus almak. Bol su tabiiki cnmCanım o yanmayı bana sor sen .günde kaç kez suya giriyorum geceleri sıcaktan uyuyamıyorum ben hiç buu kadar scakladıgımı bilmiyorum menepoza giren teyzeler gibiyim .
Kızlar arabalar çok güzel kullanışlı görünüyor güle güle kullansın bebişleriniz selin arabanın fiyatı nedir canım hoşuma gitti
Yasemin senin cinsiyet daha belli olmadı mı canım
Canım o yanmayı bana sor sen .günde kaç kez suya giriyorum geceleri sıcaktan uyuyamıyorum ben hiç buu kadar scakladıgımı bilmiyorum menepoza giren teyzeler gibiyim .
Kızlar Allahima çok şükür hamileyim adetim bikac gün geçince evde tahlil yaptım ilk kez çift çizgiyi gördüm Mustafa hoca 4 ay vermişti ben ilk ay hamile kaldım Allahım dileyen isteyen herkese nasip kısmet eder inşallah 4 hafta 6 günlük görünüyor şimdilik doktora gitmedim sizler ne zmn gitmistiniz muayene olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?