- 4 Ocak 2016
- 188
- 116
- 33
Deniz canim hayırlı olsun bende mustafa hocaya 7.haftada gitmistim kese ve kalp atışı için Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsinAmin Hepimiz sağlıklı sihhatli eli ayagi düzgün şekilde kucağımiza alırız inşallah. Ben önümüzdeki haftaya randevu almıştım ama çok erken galiba ondan sonraki haftaya gitsem daha uygun olucak galiba.
Can'ım estrofem içiyorum ben hala onu merak ediyorumNur cnm kaburgayida etkiliyor demekki ikiz ne de olsa cnm ondan.
Debizgelecek hayirli olsun cnm ya bak tup bebege gerek kalmadan olmis ne guzel saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
Yumiti gebe kaldiktan sonra bi sure daha progestan igneye devam ettim bi kac gun sonra ilaca gectim. Bi de coraspiriine devam ediyodum. Sonra onu da biraktirdi hoca
Kesinlikle çook etkiliyor vücüt 10 kat sıcak çok şükür az kaldı bakalımCanim senin dogum yaklasti bi de iyice etkilenirsin sicaklardan benim bile sicaktan halim kalmadi. Ne kadar etkiliyormus boyle. En iyisi yine evden cikmamak ve dus almak. Bol su tabiiki cnm
Aynen ya hamilelik bundan dolayı çook kutsalmış insan içine girince anlıyormuş çok şükür bu günlerde geçecek hatta içimizdeki kıpırdamasını bile özleyecegizhaha al benden o kadar :) yatsan yatamıyorum kalksan kalkamıyorum. zaten sağa sola dönmem zorlaştı. sıcakla aramı hiç anlatmak bile istemiyorum... ilerleyen haftalarda ne yapıcam bilemiyorum :)
Hayırlı olsun canım çook sevindim rabnim kucagındada görmeyi nasip etsin .seninde benim gibi hemencecik olmuş çok şükürKızlar Allahima çok şükür hamileyim adetim bikac gün geçince evde tahlil yaptım ilk kez çift çizgiyi gördüm Mustafa hoca 4 ay vermişti ben ilk ay hamile kaldım Allahım dileyen isteyen herkese nasip kısmet eder inşallah 4 hafta 6 günlük görünüyor şimdilik doktora gitmedim sizler ne zmn gitmistiniz muayene olmaya
Cnm seni su an cok iyi anliyorum once dusuk korkusu simdi erken dogum korkusu.. sukur sancilar gecti gibi. Aminn aminn Allah im insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz cnm. Insanin kafasinda hep bi suphe hep bi tedirginlik elde degil biliyosun. Rabbim korusun bebislerimizi.Yasemın senın haftalarda bende erken dogum krkusu salmıstı hatıraltaırım bız evham yapıoruz kuzum benmde toplanıo bazen dr a gıdıorum secdede duruo dıo o yuzden sana ole gelıo korkma dıyıp gonderıo bız panık anneler boleyız benı erken dogum korkusu hala sarmıs bırakmamıs durumda 28 i bı doldursam dıe dua edıorum ezan okunuo ezanların hurmetıne rabbım saglıkla kucagımza almayı nasıp eder ıns bebıslerımızı cnm dua et sende bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?