Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Amin Hepimiz sağlıklı sihhatli eli ayagi düzgün şekilde kucağımiza alırız inşallah. Ben önümüzdeki haftaya randevu almıştım ama çok erken galiba ondan sonraki haftaya gitsem daha uygun olucak galiba.

Nur cnm kaburgayida etkiliyor demekki ikiz ne de olsa cnm ondan.
Debizgelecek hayirli olsun cnm ya bak tup bebege gerek kalmadan olmis ne guzel saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
Yumiti gebe kaldiktan sonra bi sure daha progestan igneye devam ettim bi kac gun sonra ilaca gectim. Bi de coraspiriine devam ediyodum. Sonra onu da biraktirdi hoca

Deniz canim hayırlı olsun bende mustafa hocaya 7.haftada gitmistim kese ve kalp atışı için Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin

Can'ım estrofem içiyorum ben hala onu merak ediyorum

Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bir şekilde kucağımiza alırız inşallah ben bugün yine kan verdim korkuyorum hala birşey olacak diye ilk olcturdugum değer 140 ikinci değer 224 çıktı bakalım bugün kaç çıkacak Allahım hepimiz için hayırlısıni versin inşallah

Canim senin dogum yaklasti bi de iyice etkilenirsin sicaklardan benim bile sicaktan halim kalmadi. Ne kadar etkiliyormus boyle. En iyisi yine evden cikmamak ve dus almak. Bol su tabiiki cnm
Kesinlikle çook etkiliyor vücüt 10 kat sıcak çok şükür az kaldı bakalım

haha al benden o kadar :) yatsan yatamıyorum kalksan kalkamıyorum. zaten sağa sola dönmem zorlaştı. sıcakla aramı hiç anlatmak bile istemiyorum... ilerleyen haftalarda ne yapıcam bilemiyorum :)
Aynen ya hamilelik bundan dolayı çook kutsalmış insan içine girince anlıyormuş çok şükür bu günlerde geçecek hatta içimizdeki kıpırdamasını bile özleyecegiz

Hayırlı olsun canım çook sevindim rabnim kucagındada görmeyi nasip etsin .seninde benim gibi hemencecik olmuş çok şükür

Umarim hepimizin hamileliği güzel devam eder canm.o yogun kaygi hepimizde oluyor. Biraz gec bulunca yavrularimizi haliyle kan sonucun çıkınca bize de haber et tatlım. Inşallah güzel çıkar Allahın izni ile denizgelecek

Kizlar ya bugunden beri sag tarafima bi sanci giriyor ara ara bi de disari ciktim bugun yururken sanki bisey asagi geldi gibi hissettim cok korktum erken dogum olacak diye hemen geldim ayaklarimi havaya diktim. Bi de bebis bugun cok hareketli acaba ondan mi oldu yada bu asagi gelme hissi donuyo falan mi ya.

Bi de sizin de bebis bazen bi yere toplaniyo mu? Mesela yatarken sola yattim bakiyorum uyandigimda bebis o tarafa toplanmis. Ne biliyim erken dogum kasilmalarinda da bu toplanmalar oluyomus. Gecmiyor haftalar sanki

Yasemın senın haftalarda bende erken dogum krkusu salmıstı hatıraltaırım bız evham yapıoruz kuzum benmde toplanıo bazen dr a gıdıorum secdede duruo dıo o yuzden sana ole gelıo korkma dıyıp gonderıo bız panık anneler boleyız benı erken dogum korkusu hala sarmıs bırakmamıs durumda 28 i bı doldursam dıe dua edıorum ezan okunuo ezanların hurmetıne rabbım saglıkla kucagımza almayı nasıp eder ıns bebıslerımızı cnm dua et sende bol bol

Cnm seni su an cok iyi anliyorum once dusuk korkusu simdi erken dogum korkusu.. sukur sancilar gecti gibi. Aminn aminn Allah im insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz cnm. Insanin kafasinda hep bi suphe hep bi tedirginlik elde degil biliyosun. Rabbim korusun bebislerimizi.

denizgelecek tbr ederim sen de ameliyat olmuştun ve merakla soruyordun strese girmeden hamile kaldın ne güzel çok güzel bir mutluluk hcg testlerindeki çift çizgi kimin olursa olsun yüzümde hep bi tebessüm oluşturuyor çünkü o çift çizgizi çok beklemiştim çok şükür Rabbim nasip etti isteyen herkese de Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah

Slm kızlar ya bebm bebekker bu gece hıc durmadıkar oyna ıynaaa bı hal oldular cok sukur ama neden cok oynarlar merak ettum size de oluo mu selın oznur ve arkadaslar

Merhaba kızlar
Ben aranıza yeni katılıyorum 4 yıllık evliyim ve polikistik over magduru
Daha once hiç aşılama ya da tüp baby denemedik Mustafa hocadan randevu aldım ekim ayında ama nasıldır bilmiyorum herkese histeroskopi yapması beni düşündürüyor sizin fikrinizi alayım dedim

Kızlar sizlere bi sorum olacak.ben Mustafa hocada Nisan ve Mayıs'ta histereskopi oldum.Bu ay da dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum malesef negatif oldu.Moralim çok bozuk.sizler Mustafa hocada tüp yaptınız sanırım bana bilgi verebilir misiniz? Takipleri,opuyu,transferi Mustafa hoca mı yapıyor.şehir dışından gelip gidicem kaç günde bir kontrole çağırıyor.tedaviye nasıl başlanıyor.adet olunca hemen başlamak için gidiyor musunuz,rapor nasıl çıkartılıyor vs.bilgilendirir misiniz lütfen beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…