Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Henuz hic asilama olmadan vs uzmana gelmen senin icin bi arti tabiiki zaten hoca sana direk tup yapmaz gibime geliyor.. ben memnundum Mustafa hocadan insallah sende en kisa zamanda pozitifi gorursun.

Cnm moralini bozma ben de 6 asilama 1 tup negatif olmustu. Takipleri transferi herseyi Mustafa hoca kendi yapiyor. Raporu hastane kendo cikariyor cok kisa bi islem zaten ugrasmiyorsun. Telefonda gorus onlar hangi gun gelecegini soyler sana. Insallah tez zamanda sende guzel sonuclar alirsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar benim kan değerinde yeterli artış olmadığı için dia gebelikten şüphelendi cuma günü doktor bu sabah iki damla kahverengi lekelenme oldu 1.30 da gidip hcg iki katına çıkıyor mu diye tahlil yapacaktık ki kanama olunca direk dış gebeliğe işaret dediler ama bilemiyorum artık bana dua edin nolur korkuyorum

Canım inşallah hayırlı haberler verirsin canını sıkma ne olursa hayırlısı olur inşallah

Cuma gün hcg600 çıkmıştı şimdi 346 çıktı düşüyor dedi doktor bakalım ilaç filan bisey vermedi hvg takibine devam et dedi Allah tan hayırlısı olsun diyorum başka birşey diyemiyorum

denizgelecek benim ilki kimyasal olmuştu. Bana kalırsa dış gebelik değil de kimyasal canm seninki.cunku dış gebelik olsa bhcg orantısız artmaya devam eder ve cok fazla artış olur. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de dış gebelik diye nasıl korkmustum o kimyasalda. Inşallah Rabbim kolayca kurtarır seni ve bi daha nasip eder hemen

Denız dusuyor degerın dıs deıldır kımyasaldır ama uzuldum cnm sen yıne takıp et tekrar cıkarsa dıs gebelık olur allah korusun nm ya ıns bıran once tekrar hamıs kalırsın allah yard olsun cnm

Henuz hic asilama olmadan vs uzmana gelmen senin icin bi arti tabiiki zaten hoca sana direk tup yapmaz gibime geliyor.. ben memnundum Mustafa hocadan insallah sende en kisa zamanda pozitifi gorursun.

Teşekkür ederim inşallah bekleyen herkes için sonuçlar iyi olur 28 yaşındayım hangi Dr a gittiysem aşılama ile vakit kaybetme dedi bi de Mustafa hocayı dinlemek istedim.

Kızlar çok tsk ederim Allah razı olsun inşallah hayırlısı olur hakkımızda. Pazar gün hastaneden geldikten sonra kanama epey arttı bugün bildiğimiz adet gibi kanama oldu galiba düştü bebisim doktor ilkten dis gebelik olabilir demişti sonra dusuk yapıyosun dedi ama hcgnin sifirlandigini gor mutlaka dedi simdi biz bir ay korunarak mi devam etmeliyiz korunmadan mi onu merak ediyorum şimdi herkes bana sen şimdi bida hamile kalabilirsinhemen ddiyor ama ben korkuyorum şuan aynı şeyleri yaşamaktan acaba yaptırmak gereken tahlil filan var mı bildiğiniz

Canım geçmiş olsun Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin. Kimyasal gebelik yaşamışsın kimyasal sonrası korunmaya gerek yok bende yaşamıştım. Başka kaybın varsa pıhtılaşma testlerini yaptırabilirsin. Kimyasalı doktorlar sağlıksız gebelik olduğu için sonlandırıldığı düşüncesinde oldukları için tahlille pek ihtiyaç duymuyorlar araştırmaya. Tekrardan geçmiş olsun

Yaren çok teşekkürler benim korkum pıhtılaşma veya baska bilmediğim birsorun vardır bida neden olur diye korkuyorum yoksa bu benim yaşadığım ilk hamilelik daha önce olmamıştı hiç hamilelik

Yaren çok teşekkürler benim korkum pıhtılaşma veya baska bilmediğim birsorun vardır bida neden olur diye korkuyorum yoksa bu benim yaşadığım ilk hamilelik daha önce olmamıştı hiç hamilelik

Aile de pıhtılaşma varsa bakıyorlar ya da kalp krizinden dolayı erken yaşta ölüm varsa yoksa diğer türlü pıhtılaşma testlerini yapmıyorlar. Bir de kimyasalı gebelikten saymadıkları için. Bizim gelişim sorunundan ve kimyasaldan kaybım olmuştu bakmadılar özelde kendim yaptırmıştım pahalı testler.. Yine de bulunduğun yerde ki araştırma hast. Gidip genetik bölümünden yardım alabilirsin bi dene. Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye yaşatmasın

Slm kızlar ya bebm bebekker bu gece hıc durmadıkar oyna ıynaaa bı hal oldular cok sukur ama neden cok oynarlar merak ettum size de oluo mu selın oznur ve arkadaslar

Oyy minnoşların alanı dar annesi. Birbirlerini itip kendilerine yer açmaya çalışıyordur.
Benimkinin sağı solu belli olmuyor. Bir gün hiç durmadan hareket halinde ertesi günüde beni telaşlandırıp zayıf zayıf nadiren vurması oluyor.
sanırım sağa yatmamdan hoşlanmıyor. Hareket etmeyince onu kızdırmak ve hareketlendirmek için sağa yatıyorum hemen vurmaya başlıyor :) :) sola dönüyorum tık yok :) doktor soluna yat dedi ama ben sola yatınca hiç mutlu ve rahat olamıyorum. Birde sabahları kalkığımda göbek deliğimin sağ tarafına bi tarafını dikmiş vaziyette oluyor. Çok tatlı minnoş.

Canım benim çoook geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Vardır bunda da bir hayır. Benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışı hiç oluşmadı ve kürtaj oldum mustafa hoca bebek gelişmeyince eşimle bana genetik tarama yaptırdı o arada pıhtılaşmayada bakıldı ve pıhtılaşma çıktı tatlım. Şuan takibimi yapan doktor ilk gebeliğimin pıhtılaşma yüzünden sonlanmadığını söylemişti. Kısmet değilmiş sanırım. Allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklısıyla çifter çifter evlatlar nasip eder inş.

Kızlar söyledim mi hatırlamıyorum ama geçen cuma doğum iznine çıktım. Biliyorsunuz doktorum 30 dan sonra çalışmama izin vermedi bende söz dinleyip ayrıldım. Evde miskin kedi gibi akşama kadar yatıyorum. Zaten sıcaklar bi taraftan iyice halsizleşiyorum. Ama yinede evde olmak güzelmiş :) boş boş yan gelip yatıyorum hahah.

Yasemin cnm geçen akşam seni rüyamda gördüm :) ama nasıl gördün diye sorma hatırlamıyorum ama iyiydin maşallah. Sanki kilo almış daha da güzelleşmiştin

Selincim oh ne güzel evde olmanın tadını çıkar. Hem bebeğinin son hazırlıklarını yoluna koyarsın yavaş yavaş..
Biz dün doktora gittik nst de sancımız çıktı serum takıldı 2. Nst de ağrı çıkmayınca eve gönderdiler. Bizde istirahat dönemi başladı gerçi hep vardı plesanta falan derken yeniden yatağa dönüş..
Sağlıkla vaktinde kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…