Henuz hic asilama olmadan vs uzmana gelmen senin icin bi arti tabiiki zaten hoca sana direk tup yapmaz gibime geliyor.. ben memnundum Mustafa hocadan insallah sende en kisa zamanda pozitifi gorursun.Merhaba kızlar
Ben aranıza yeni katılıyorum 4 yıllık evliyim ve polikistik over magduru
Daha once hiç aşılama ya da tüp baby denemedik Mustafa hocadan randevu aldım ekim ayında ama nasıldır bilmiyorum herkese histeroskopi yapması beni düşündürüyor sizin fikrinizi alayım dedim
Cnm moralini bozma ben de 6 asilama 1 tup negatif olmustu. Takipleri transferi herseyi Mustafa hoca kendi yapiyor. Raporu hastane kendo cikariyor cok kisa bi islem zaten ugrasmiyorsun. Telefonda gorus onlar hangi gun gelecegini soyler sana. Insallah tez zamanda sende guzel sonuclar alirsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlar sizlere bi sorum olacak.ben Mustafa hocada Nisan ve Mayıs'ta histereskopi oldum.Bu ay da dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum malesef negatif oldu.Moralim çok bozuk.sizler Mustafa hocada tüp yaptınız sanırım bana bilgi verebilir misiniz? Takipleri,opuyu,transferi Mustafa hoca mı yapıyor.şehir dışından gelip gidicem kaç günde bir kontrole çağırıyor.tedaviye nasıl başlanıyor.adet olunca hemen başlamak için gidiyor musunuz,rapor nasıl çıkartılıyor vs.bilgilendirir misiniz lütfen beni
Kızlar benim kan değerinde yeterli artış olmadığı için dia gebelikten şüphelendi cuma günü doktor bu sabah iki damla kahverengi lekelenme oldu 1.30 da gidip hcg iki katına çıkıyor mu diye tahlil yapacaktık ki kanama olunca direk dış gebeliğe işaret dediler ama bilemiyorum artık bana dua edin nolur korkuyorum
Henuz hic asilama olmadan vs uzmana gelmen senin icin bi arti tabiiki zaten hoca sana direk tup yapmaz gibime geliyor.. ben memnundum Mustafa hocadan insallah sende en kisa zamanda pozitifi gorursun.
Kızlar çok tsk ederim Allah razı olsun inşallah hayırlısı olur hakkımızda. Pazar gün hastaneden geldikten sonra kanama epey arttı bugün bildiğimiz adet gibi kanama oldu galiba düştü bebisim doktor ilkten dis gebelik olabilir demişti sonra dusuk yapıyosun dedi ama hcgnin sifirlandigini gor mutlaka dedi simdi biz bir ay korunarak mi devam etmeliyiz korunmadan mi onu merak ediyorum şimdi herkes bana sen şimdi bida hamile kalabilirsinhemen ddiyor ama ben korkuyorum şuan aynı şeyleri yaşamaktan acaba yaptırmak gereken tahlil filan var mı bildiğiniz
Yaren çok teşekkürler benim korkum pıhtılaşma veya baska bilmediğim birsorun vardır bida neden olur diye korkuyorum yoksa bu benim yaşadığım ilk hamilelik daha önce olmamıştı hiç hamilelik
Slm kızlar ya bebm bebekker bu gece hıc durmadıkar oyna ıynaaa bı hal oldular cok sukur ama neden cok oynarlar merak ettum size de oluo mu selın oznur ve arkadaslar
Yaren çok teşekkürler benim korkum pıhtılaşma veya baska bilmediğim birsorun vardır bida neden olur diye korkuyorum yoksa bu benim yaşadığım ilk hamilelik daha önce olmamıştı hiç hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?