Amin cnm sagol saglikli hayirli evlat olsun baska bisey istemem. Bu yuzden hic merak etmiyordum cinsiyetini..VenüsCum hadi hayirli olsun bende cumartesi gidicem ozamn netleşir inşallah
Selincim oh ne güzel evde olmanın tadını çıkar. Hem bebeğinin son hazırlıklarını yoluna koyarsın yavaş yavaş..
Biz dün doktora gittik nst de sancımız çıktı serum takıldı 2. Nst de ağrı çıkmayınca eve gönderdiler. Bizde istirahat dönemi başladı gerçi hep vardı plesanta falan derken yeniden yatağa dönüş..
Sağlıkla vaktinde kavuşalım inşallah
Kizlar ben yine nemden evde halsiz halsiz takiliyrum sicak cok etkiliyor beni.
Deniz cnm hic uzulme dis gebelik yasamis biri olarak soyluyorum cok daha zor bi surec.. kimyasal olmasi yumurtan cok kaliteli olmayabilir diger aylar icin bence umut olmali bu sana.
Selin cnmmm yaaa zaten kilo aliyirum sorma ruyan cikmis ama henuz vucudumda gorunmuyor zayiftim ya baya daha farkedilmedi
Bu arada dun bebisin cinsiyeti netlesti erkekmis kizlar artik alisverise baslayabilirim
Çok alışık değilim cnm evde oturmaya ama gerçekten iyi geldi. Bedenim dinleniyor en azından.
Oyy kuzum şimdi nasılsın peki? Peki sancın olduğu için mi nst ye bağladılar yoksa zamanı mı gelmiş bağlanıp kontrol etmenin? Yat dinlen canım yorma kendini. Bizimkiler çıkıncada böyle çektirecek mi acaba :)
Haklisim yarencim ama insan korkuyor yinede sende is falan yapma dinlen bol bol. Bu arada bu vajinal baski dedigin nasil bisey ne zaman olmaya.basladiVajinal baskı hissi vardı canım. Rahim büyüyor normal deniliyordu ama son zaman arttıydı. Bi de enfeksiyon çıktı. Her ihtimale karşı nst istedi öylelikle yapıldı. Şimdi evde yatıyoruz bakalım şuan iyiyiz sağlıkla dogsunlar da canım eccük yaramazlık hakları
Haklisim yarencim ama insan korkuyor yinede sende is falan yapma dinlen bol bol. Bu arada bu vajinal baski dedigin nasil bisey ne zaman olmaya.basladi
Bugün yine hastaneye gidiyorum değer sıfirlanmış mi diye baktirmaya. Allahima çok şükür dış gebelik olmadı kendi kendine dusuyor ilk duyduğumda çok uzulmustum ama şimdi sağlıklı değildi demek ki diyorum en azından kendi kendine hamile kalabiliyomusim onu öğrendim. Buradaki doktorlar senin normal yolla çocuğun olma ihtimali yok demişlerdi bisey bilmiyolarmis onu gördük bu güne çok şükür inşallah hamiş olanlar sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün şekilde kucaginiza alırsınız bebislerinizi Allahım hayırlı zamanda ben ve benim gibileredee de nasip kısmet eder inşallah
Hcg 18 dusmus bugün iki gün sonra tekrar vericem inşallah hayırlısı ile düşer sonra detaylı bi muayneye gidicem bakalım hayırlısı olsun
Kız snınkıde erkege benzemıyor muydu sankı gızun aydın cnm prenses seylerı cok guzel saglıkla kucagına al ınssss :) <3Kızlar dr şimdi geldim bi kızım olacakmış hayirlisiyla sağlığıda iyiymiş çok şükür
Kızlar dr şimdi geldim bi kızım olacakmış hayirlisiyla sağlığıda iyiymiş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?