Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kizlar ben yine nemden evde halsiz halsiz takiliyrum sicak cok etkiliyor beni.
Deniz cnm hic uzulme dis gebelik yasamis biri olarak soyluyorum cok daha zor bi surec.. kimyasal olmasi yumurtan cok kaliteli olmayabilir diger aylar icin bence umut olmali bu sana.
Selin cnmmm yaaa zaten kilo aliyirum sorma ruyan cikmis ama henuz vucudumda gorunmuyor zayiftim ya baya daha farkedilmedi
Bu arada dun bebisin cinsiyeti netlesti erkekmis kizlar artik alisverise baslayabilirim

Çok alışık değilim cnm evde oturmaya ama gerçekten iyi geldi. Bedenim dinleniyor en azından.
Oyy kuzum şimdi nasılsın peki? Peki sancın olduğu için mi nst ye bağladılar yoksa zamanı mı gelmiş bağlanıp kontrol etmenin? Yat dinlen canım yorma kendini. Bizimkiler çıkıncada böyle çektirecek mi acaba :)

Ben seni çok güzel gördüm ama canım :)
Kız son kararları mı erkek:) genelde erkek diyenler sonradan kız çıkıyor :)

Vajinal baskı hissi vardı canım. Rahim büyüyor normal deniliyordu ama son zaman arttıydı. Bi de enfeksiyon çıktı. Her ihtimale karşı nst istedi öylelikle yapıldı. Şimdi evde yatıyoruz bakalım şuan iyiyiz sağlıkla dogsunlar da canım eccük yaramazlık hakları

Canim son karar erkek simdilkk ayy cnm almasammi bisey bak simdi kiz cikarsa mavi mavi gymesin cocuk kiyafetleri
Sende evin hamileligin tadini cikar cnm aynen vucudun bi dinlensin. Hem rahat rahat planlarini yap..

Haklisim yarencim ama insan korkuyor yinede sende is falan yapma dinlen bol bol. Bu arada bu vajinal baski dedigin nasil bisey ne zaman olmaya.basladi

Haklisim yarencim ama insan korkuyor yinede sende is falan yapma dinlen bol bol. Bu arada bu vajinal baski dedigin nasil bisey ne zaman olmaya.basladi

Bayramda yolculuk sonrası başlamıştı fazla ayakta kalınca falan oluyordu sanki ağırlık aşağı da bi anda su gelecekmiş gibi. Ama 1 haftadır ayağa kalktığım an sürekli olmaya başladı yorulmasam da. Acile falan da gitmiştim hatta doktor rahim büyüyor normal demişti ama anormal geliyordu. Çünkü sürekli vajina da bi ağırlık hissi oluyordu. Doktora gitmeden idrar testi verdim enfeksiyon çıktı. Serviks uzunluğu normal açılma yoktu ama işte nst de düzensiz ağrı çıktı. Şuan iyiyim çok şükür yatıyorum ablamda geldi bu akşam o duracak biraz inşallah bugünlerde geçecek. Hayırlısıyla sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah

Bugün yine hastaneye gidiyorum değer sıfirlanmış mi diye baktirmaya. Allahima çok şükür dış gebelik olmadı kendi kendine dusuyor ilk duyduğumda çok uzulmustum ama şimdi sağlıklı değildi demek ki diyorum en azından kendi kendine hamile kalabiliyomusim onu öğrendim. Buradaki doktorlar senin normal yolla çocuğun olma ihtimali yok demişlerdi bisey bilmiyolarmis onu gördük bu güne çok şükür inşallah hamiş olanlar sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün şekilde kucaginiza alırsınız bebislerinizi Allahım hayırlı zamanda ben ve benim gibileredee de nasip kısmet eder inşallah

Amin canım sen de hayırlı haberler alırsın inşallah ne oldu bize de yazarsın olur mu

Hcg 18 dusmus bugün iki gün sonra tekrar vericem inşallah hayırlısı ile düşer sonra detaylı bi muayneye gidicem bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…