- 4 Ocak 2016
- 188
- 116
- 33
Kızlar benmfe agrım var sankı ara ara muaneöe de var bakalım ama kacamak yapcam galıba
Kızlar bu detaylı ultrason Nerede yaptırdıniz vede ücretleri ne kadardi
Dun sabah namazdındangıttım cnm agrım artınca allah korusun erken dogum falan mı dedım ama ıdrar yolu enf dedı cnm cok aukur ıyıyım şimdiCanım nasıl oldun doktora gittin mi
Dun sabah namazdındangıttım cnm agrım artınca allah korusun erken dogum falan mı dedım ama ıdrar yolu enf dedı cnm cok aukur ıyıyım şimdi
Kızlar ben bugun bi salaklık yaptım. Şimdide pişmanlığını yaşıyorum. Gittim midye dolma yedimbir iki tane diye başladım ama devamı geldi. Doktorun asistanına sordum ama daha iletilmedi. Acaba yarın doktorumu arasam? Yoğurt yesem mi? Off yaa neden böyle yaptım ki neden irademe sahip olamadım ki. Netten bir sürü şey yazıyor. Bebeğin zekasını etkiliyor falan offff
Kızlar ben bugun bi salaklık yaptım. Şimdide pişmanlığını yaşıyorum. Gittim midye dolma yedimbir iki tane diye başladım ama devamı geldi. Doktorun asistanına sordum ama daha iletilmedi. Acaba yarın doktorumu arasam? Yoğurt yesem mi? Off yaa neden böyle yaptım ki neden irademe sahip olamadım ki. Netten bir sürü şey yazıyor. Bebeğin zekasını etkiliyor falan offff
Gerçekten mi? Çok sevindim. Doktorun asistanıda birşey yazmadı. Daha da yemem zatenCanım o ilk haftalarda etkili olur. Bana bugün doktor dedi ki beyin gelişimini tamamlamış artık beyinle ilgili bişi olmaz dedi
Söeın ben sevmem ama oghhh afiyet olsun bıtanem mıdye ıle bebegıne bısı olmaz sakın korkma rabbım ıstemesın yeterjı sımdı yogurt yeme ustune cnm benm sakın mıden bozlmasın cnm hıcde kuskulanma afıyet bal seker şifa olsun daha da ymezsın
Kızlar hcg bugün 6.47 çıktı bida vermeme gerek var mı sizce birde sizce genetik tahlilleri yaptırayım mi yoksa ilk gebelik de gerek yok diyen doktorlara güvenip devam mi etmeliyim vücudumu biraz dinlerdirmelimiyim
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik bebişlerin gelişimi şeker yüklemesi 24. Haftada mı yapılıyor 1 ay oldu görmedim miniğimi adını Nur koymayı düşünüyoruz kararımız değişmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?