Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Esma hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah. Pazartesi yeniden kan vericem inşallah iyice düşer değer kanama bitti şuan bakalım hayırlısı olsun Hepimiz için

Deniz cim Allahrazı olsun ben inaniyorum en kisa zamanda tekrar müjdeli haber vercek sin artık sifirlanmistir sanırım benimde kimyasal olduğunda en son 10 cikmisti değer sonrada sifirlanmisti

İnşallah hayırlısı olur. Şuan kanama bitti sizce hemen deneyelim mi başından dusuk geçenler veya kimyasal olanlar ne onerirsiniz

Denizcim benim tup bebekte kimyasal oldu reglim bitince hemen Dondurulmuşlara başladım hiç ara vermedim yani çok şükür dondurulmus larda oldu

Kızlar ben bugun bi salaklık yaptım. Şimdide pişmanlığını yaşıyorum. Gittim midye dolma yedim bir iki tane diye başladım ama devamı geldi. Doktorun asistanına sordum ama daha iletilmedi. Acaba yarın doktorumu arasam? Yoğurt yesem mi? Off yaa neden böyle yaptım ki neden irademe sahip olamadım ki. Netten bir sürü şey yazıyor. Bebeğin zekasını etkiliyor falan offff

Canım o ilk haftalarda etkili olur. Bana bugün doktor dedi ki beyin gelişimini tamamlamış artık beyinle ilgili bişi olmaz dedi

Ayrıca bi kere oldu diye üzülme ceviz ye bol bol bi daha yemezsin

Söeın ben sevmem ama oghhh afiyet olsun bıtanem mıdye ıle bebegıne bısı olmaz sakın korkma rabbım ıstemesın yeterjı sımdı yogurt yeme ustune cnm benm sakın mıden bozlmasın cnm hıcde kuskulanma afıyet bal seker şifa olsun daha da ymezsın

Kız ben bunu okuyana kadar bir kase yoğurt yedim midyeyi akşam üstü saat 6 gibi yedim yoğurduda 23:45 civarı. Offff midemi iyice karıştırdım

Esma cnm bebisinin cinsiyeti hayirli olsun cnm saglikla dogsun insallah.
Nurr cnm dikkat et ya neden olmus idrar enfeksiyonu benimde idrarima bakiyolar sık sık.
Deniz sende hic bekleme cnm hemen baslayabilirsin bence bebis icin ara verme.
Selinn cnmm dayanamadin demekki olsun bende biliyorum beyin gelisiminin cogu ilk 3 ayda tamamlaniyo ondan korkma ama daha yeme cnm sonucta mikroplu ortamalrda besleniyolar. Bende hic yiyemem yani gormeye bile tahammulum yok mideyeyi o derece yani. Sen icini ferah tut bende gecen kahvaltiya gitmsitim jambon vardi dayanamdim yedim ama pisman oldum sonucta pismemis gidalar yasak bize salam gibi falan.

Kızlar hcg bugün 6.47 çıktı bida vermeme gerek var mı sizce birde sizce genetik tahlilleri yaptırayım mi yoksa ilk gebelik de gerek yok diyen doktorlara güvenip devam mi etmeliyim vücudumu biraz dinlerdirmelimiyim

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik bebişlerin gelişimi şeker yüklemesi 24. Haftada mı yapılıyor 1 ay oldu görmedim miniğimi adını Nur koymayı düşünüyoruz kararımız değişmezse

Kızlar hcg bugün 6.47 çıktı bida vermeme gerek var mı sizce birde sizce genetik tahlilleri yaptırayım mi yoksa ilk gebelik de gerek yok diyen doktorlara güvenip devam mi etmeliyim vücudumu biraz dinlerdirmelimiyim

canım ben ilk gebelik sonlandıktan sonra genetik tahlil yaptırmıştım. bebeğin kalp atışı oluşmadığı için ve yolk kesem büyük olduğu için mustafa hoca direk genetik istedi eşimden ve benden. bence yaptırmakla birşey kaybetmezsin. zaten devlette sonuçlar bir aya kadar çıkıyor. diğer tedaviye başlayana kadar sonuçlarda gelmiş olur inş.
bence tedaviye ara verme canım. ara verince sonrasında başlamak daha da zor oluyor ama en iyi yönlendirmeyi doktorun yapar.

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik bebişlerin gelişimi şeker yüklemesi 24. Haftada mı yapılıyor 1 ay oldu görmedim miniğimi adını Nur koymayı düşünüyoruz kararımız değişmezse

adıyla yaşasın küçük prenses annesi
sabah sabah gerildik bizde eşimle.
bugun kontrolümüz vardı. bi gittik doktor yok izne ayrılmış. hastanenin çağrı merkezi beni bir kere aramış açmamışım bi daha aramak yok. neden ikinciye üçüncüye aramamışlar dedim. sabah sabah sinirlerimiz zıpladı. 2 saat trafik çektik boş yere. nasılda hevesle gittim minnoşu görücem diye ama hevesim kursağımda kaldı inşallah cuma günü görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…