Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kizlar hepiniz tetenoz asisini yaptirdiniz mi? Bana da saglik ocagindan gun vermislerdi ayin 22 sinde gel diye doktorada sormayi unuttun gecenlerde kararsizim naapsam acaba

Kizlar hepiniz tetenoz asisini yaptirdiniz mi? Bana da saglik ocagindan gun vermislerdi ayin 22 sinde gel diye doktorada sormayi unuttun gecenlerde kararsizim naapsam acaba

Yaptırdım canım ben doktora sordum o da yaptır dediydi

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik bebişlerin gelişimi şeker yüklemesi 24. Haftada mı yapılıyor 1 ay oldu görmedim miniğimi adını Nur koymayı düşünüyoruz kararımız değişmezse
Ne guzel isme karar vermissiniz cnm bizim isim secenekleri havada ucusuyor henuz biseye karar veremedik

Yasemın cnm benm drlar ıkız oldugu ıcın erkn dogum olmasın dedı yaotrma dedı sahlık ocagına da sordum bu yuzden oda erken dogum ıckn mı yaptrmak ıstemıorsun dedı eevt deım tam dedı ama benm ıkız ya ondan sanıım herkes yaptrıor yoksa cnm

Cnm ben yaptırdım. İlkini 20 haftalıkken ikinci dozu 1 ay sonra yaptırdım. Sağlık ocağı önce takibinizi yapan doktora sorup sonra bize haber verin demişti. Benim doktorum 2 doz yaptırmamı uygun gördü. Sağlık ocağına özellikle tüp bebek olduğunu belirttim canım

Aşının erken doğuma neden olduğunu başka formlarda okumuştum. Bu sebepten çok tedirgindim. Doktor yaptır diyince yaptırdım

Tuh ya doktoruma sormadim. Bu ne icin gerekli tam olarak pasli bisey battiginda tetenoz oluruzda bebege gecer diye mi acaba. Insan tedirgin oluyor. Bi de neye gore iki doz tek doz acaba. Doktora guvenicez artij saglik bakanligida bosuna yapmaz sanirim.
Nur cnm senin doktor mu yaptirma demisti

Canım insanın ömrü boyunca 5 doz vurulması gerekli. Eğer ilkkez oluyorsan Bunun 2 dozu hamilelikte vuruluyor. Eğer istersen 3. Dozu normal zaman da ya da başka gebeliğinde olabilirsin.
Benim ilk doz da hafif bi sızı oldu o kadar 2. Doz da hiç acımadı. 6 ay sonrasında da diğer doz için tarih verdi hemşire ben hepsi aradan çıksın istiyorum

Yasemın cnm bu dogum esnasında eskıden bır dfa kullanmıyordu nesteri hastaneler saglık baknlıgı zorunlulj getırmış dogumda bısı olmasın dıe ama benm dr artık evde dogurmuyorsunz hastneler tertemız tek olsa vurul derdim ama ıkız erken dogum rıskı yapıo bazılarında dedı o nedenle profa da sordun oda vurulmanı tavsıye etmem eken dogum olmasın dedı saglık ocgına gıttım ıkız oldugunu bılıordu hemşire vurulnayacagım dedım erken dogum rıskınden dolayı mı dedı zaten evet dedım tam dedı ole yanı ara dr unu sor cnm bısı olmaz yada kontrol ne zöaan bekle sag ocagı bekler bıraz sıkıntı uok kuzum

Anladim cnm o zaman saglik ocagi beklesin biraz bende doktoruma sorayim bi ama buyuk ihtimal yaptirirm.
Eee kizar napiyosuniz hazirliklar ne alemde isimlere karar verildi mi bu aralar forum pek sakin.
Bu arada oznur dogum yapti mi acaba ya onun gunu gelmisti sanurin

İsim konusu muamma da. 2 isim istemeyip tek isimde anlaşamıyoruz kıyafet alışverişimiz tamam şuan erken doğum riski olduğu için kendi hastane kıyafetlerini de almam lazım aslında eksik çok da yatak istirahati olduğu için alışverişe çıkamıyorum alabildijlerimi internetten alıyorum .
Sizde ne alemde

İşin en tatlı kısımları başlıyor minik minik pembiş pembiş kıyafetler kundaklar çok şükür bugünleri de gördük kızlar dün doktordaydım 1 ay oldu görmemiştim kuzumu gördüm çok şükür 1 ay önce kordonunu elinde tutuyodu hala elinde tutuyo hiç mi bırakmamış anlamadım malı kıymetli mi olacak nedir bizim kızın :))

Maşallah ona aferin malının kıymetini bilsin

Aynen cnm cok dısarı cıkamıyorum ama eksıklerımı taamamlamaya calısıorum bebekler ve benm ıcın kıyaftler hazır ben ıkı gcelık takımı aldım evden de koycam bı ane uc yeter herhalde valla bakalım besıklerı alcam bugun yarın ıns

Bizimde isimler havada ucusuyor tabi ama karar verilmedi henuz bu arada lohusa takimlari var bende oyle bisey bakmayi dusunuyorum. Gecenlerde ben baska bi alisveris yaparken birisi bakiyordu actirmisti tezgahtara fiyati 250 mis bana pahali geldi sanki..

hint kumaşı mı acep pahalı ya

Bende ay dönümünde alacağım beşiği ana kucağını. Son zaman da artık küvetti şampuandı onlar alınır. Ayy sen bi de iş iki iki alacaksın dimi çok şükür ya ne güzel duygular bunlar

hint kumaşı mı acep pahalı ya
Aynen cnm bi pijama bi ust bi de onu acik bi ust daha vardi guzeldi simdi ama gercekten pahali.
Nur canim gercekten ya sen herseyden iki alcan bi de hem mavis hem pembisss..
Biraz baktimda kiz esyalari pek süslu püslu cnm. Evt ya kuvetiydi, puseti ilerde yaglari sampuanlari, nevresimleri, bi de simdilik emzik vermeyi dusunmuyorum bebege bakalim insallah basaririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…