Kizlar hepiniz tetenoz asisini yaptirdiniz mi? Bana da saglik ocagindan gun vermislerdi ayin 22 sinde gel diye doktorada sormayi unuttun gecenlerde kararsizim naapsam acaba
Ne guzel isme karar vermissiniz cnm bizim isim secenekleri havada ucusuyor henuz biseye karar veremedikKızlar nasıl gidiyor hamilelik bebişlerin gelişimi şeker yüklemesi 24. Haftada mı yapılıyor 1 ay oldu görmedim miniğimi adını Nur koymayı düşünüyoruz kararımız değişmezse
Anladim cnm bende yaptirayim o zaman ne olur ne olmazYaptırdım canım ben doktora sordum o da yaptır dediydi
Anladim cnm bende yaptirayim o zaman ne olur ne olmaz
Cnm ben yaptırdım. İlkini 20 haftalıkken ikinci dozu 1 ay sonra yaptırdım. Sağlık ocağı önce takibinizi yapan doktora sorup sonra bize haber verin demişti. Benim doktorum 2 doz yaptırmamı uygun gördü. Sağlık ocağına özellikle tüp bebek olduğunu belirttim canımKizlar hepiniz tetenoz asisini yaptirdiniz mi? Bana da saglik ocagindan gun vermislerdi ayin 22 sinde gel diye doktorada sormayi unuttun gecenlerde kararsizim naapsam acaba
Tuh ya doktoruma sormadim. Bu ne icin gerekli tam olarak pasli bisey battiginda tetenoz oluruzda bebege gecer diye mi acaba. Insan tedirgin oluyor. Bi de neye gore iki doz tek doz acaba. Doktora guvenicez artij saglik bakanligida bosuna yapmaz sanirim.
Nur cnm senin doktor mu yaptirma demisti
Anladim cnm o zaman saglik ocagi beklesin biraz bende doktoruma sorayim bi ama buyuk ihtimal yaptirirm.Yasemın cnm bu dogum esnasında eskıden bır dfa kullanmıyordu nesteri hastaneler saglık baknlıgı zorunlulj getırmış dogumda bısı olmasın dıe ama benm dr artık evde dogurmuyorsunz hastneler tertemız tek olsa vurul derdim ama ıkız erken dogum rıskı yapıo bazılarında dedı o nedenle profa da sordun oda vurulmanı tavsıye etmem eken dogum olmasın dedı saglık ocgına gıttım ıkız oldugunu bılıordu hemşire vurulnayacagım dedım erken dogum rıskınden dolayı mı dedı zaten evet dedım tam dedı ole yanı ara dr unu sor cnm bısı olmaz yada kontrol ne zöaan bekle sag ocagı bekler bıraz sıkıntı uok kuzum
İşin en tatlı kısımları başlıyor minik minik pembiş pembiş kıyafetler kundaklar çok şükür bugünleri de gördük kızlar dün doktordaydım 1 ay oldu görmemiştim kuzumu gördüm çok şükür 1 ay önce kordonunu elinde tutuyodu hala elinde tutuyo hiç mi bırakmamış anlamadım malı kıymetli mi olacak nedir bizim kızın :))
Aynen cnm cok dısarı cıkamıyorum ama eksıklerımı taamamlamaya calısıorum bebekler ve benm ıcın kıyaftler hazır ben ıkı gcelık takımı aldım evden de koycam bı ane uc yeter herhalde valla bakalım besıklerı alcam bugun yarın ınsİsim konusu muamma da. 2 isim istemeyip tek isimde anlaşamıyoruzkıyafet alışverişimiz tamam şuan erken doğum riski olduğu için kendi hastane kıyafetlerini de almam lazım aslında eksik çok da yatak istirahati olduğu için alışverişe çıkamıyorum alabildijlerimi internetten alıyorum .
Sizde ne alemde
Bizimde isimler havada ucusuyor tabi ama karar verilmedi henuzbu arada lohusa takimlari var bende oyle bisey bakmayi dusunuyorum. Gecenlerde ben baska bi alisveris yaparken birisi bakiyordu actirmisti tezgahtara fiyati 250 mis bana pahali geldi sanki..
Aynen cnm cok dısarı cıkamıyorum ama eksıklerımı taamamlamaya calısıorum bebekler ve benm ıcın kıyaftler hazır ben ıkı gcelık takımı aldım evden de koycam bı ane uc yeter herhalde valla bakalım besıklerı alcam bugun yarın ıns
Aynen cnm bi pijama bi ust bi de onu acik bi ust daha vardi guzeldi simdi ama gercekten pahali.hint kumaşı mı acep pahalı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?