- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
yasemın yaren cnm evet her aklımın kaldıgını alıorum pembe mavııcok sukur yaren benm adımı koyuyorsun ne guzel
selın cnm benm rabbım ıns hayrlı sonuc almayı nasıp eder ınss merak etme yanılma oluyor usglerde ıns ole bısıydır.
bende sımdı hastaneden cıktım cok sukur bın sukur bı sıkıntımız yok erken dougum rıskıde yok sımdılık dedı kurban oldugum rabbım bebeklerımızı sag saglım kucagımza almayı buyutmeyı nasıp eder ıns
Selin canım inşallah bi sorun çıkmaz yanılma ya da geçici bi durumdur. Rabbim sağlık versin
Detaylı için atıl beye geldim kızlar. Doktorum rica minnat randevu almış ama sanırım bir süre beklicem. İnşallah herşey yolundadır. Doktorun bu kadar hızlı davranması beni düşündürmeye başladı. Acaba bana söylemediği birşey mi var demeye başladım
Canim ya insallah hayirli haberler vereceksin bize once sen aklina hemen kotu seyler getirme. Rabbim muhafaza eylesin saglikla gelsin insallah. Haberdar et bizi mutlakaDetaylı için atıl beye geldim kızlar. Doktorum rica minnat randevu almış ama sanırım bir süre beklicem. İnşallah herşey yolundadır. Doktorun bu kadar hızlı davranması beni düşündürmeye başladı. Acaba bana söylemediği birşey mi var demeye başladım
Kızlar bu kız bana 9 doğurtuyor
Hamdolsun dr her yerine defalarca bakıp ölçüm aldı. Dil uzunluğuna bile baktı. Bizimki iri bebeğe doğru gidiyormuş. Organlarının boyutu çok şükür iyi göbeğinin çapı büyükmüş. Onun göbişi büyük olduğu için benimkide normalin üstündeymiş. Bende çok yediğim için bu kadar büyük karnım var sanıyordum. İçim rahatladı çok şükür. 2300 gr civarındaymış ve neredeyse 3 haftaya yakın önde gidiyormuş, kafasıda bir hafta önde gidip biraz büyükmüş ama dr normal boyutlarda dedi. Doktorların kilo konusunda yanılma payı var dedi :) sağlıkla hayırlısıyla bi gelsinde ben ona yapacağımı bilirim. Hoplatıp duruyor devamlı resmen benle oynuyor zilli zarife.
Hamdolsun dr her yerine defalarca bakıp ölçüm aldı. Dil uzunluğuna bile baktı. Bizimki iri bebeğe doğru gidiyormuş. Organlarının boyutu çok şükür iyi göbeğinin çapı büyükmüş. Onun göbişi büyük olduğu için benimkide normalin üstündeymiş. Bende çok yediğim için bu kadar büyük karnım var sanıyordum. İçim rahatladı çok şükür. 2300 gr civarındaymış ve neredeyse 3 haftaya yakın önde gidiyormuş, kafasıda bir hafta önde gidip biraz büyükmüş ama dr normal boyutlarda dedi. Doktorların kilo konusunda yanılma payı var dedi :) sağlıkla hayırlısıyla bi gelsinde ben ona yapacağımı bilirim. Hoplatıp duruyor devamlı resmen benle oynuyor zilli zarife.
Hadı gozun aydın cok sukur aynen bunlar bızı hop oturtuor hop kaldırıyor sen adını bulmussun bak zarife koy koz hahahahaKızlar bu kız bana 9 doğurtuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?