Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Merhaba histeroskopi ve laporoskopi ameliyati oldum mustafa hocaya bu ameliyatlari yapan doktordan doktora degisirmi acaba doktorunda buyuk faktoru varmidir normal yolla kalabilirsin dedi doktor beklesemmi sizce 4 5 ay
Mustafa hoca bekle dediyse ve yasinda musaitse bekle bi kac ay oyle cok gebe kalan oldu

Zamani gecmemis tum tahlillerini gotur, rahim filmi vs varsa onuda gotur zaten orada senden ne istediklerini soylerler mutlaka. Tedavin hayirli olsun insallah

Tedavıye baslayn arkadaslarım ıns hayırlı sonuclar alırsınz kızlar benm bebısler artık hıc durmuoo yerındeee kıpır kıpır sıpalarım masallah ya cuma dr a gitmıstım cok sukur hersey yolunda 800 gr olmsuz masallah kuzulara 2 kıloyu bı gecsek allahın ıznıyle ıyıce rhatlayacagım ınanın

Elif demir mustafa hocada tedavi oldum histeroskopi sonrasi tup bebek yaptırdım çok şükür Allah nasip etti mustafa hocadan önce 2 aşılama 2 tup negatif im var
Bizde ancak kasim ayina randevu alabildik bende 3 kendiliginden dusuk var,3 tüp denemeiz var negatif,son denemeyi bahcecide yapmistik ama malesef olmadi,bizde yaş problemi var 42 bitiyor artikbirde mustafa bey gorsun farkli bakiş açisi olsun istedik,bakalim ne diycek merak içindeyiz,nasil mustafa beyin muayeneleri hizlimi yoksa hsirelerle daha mi fazla muhatap olunuyor merak ettim...

Ay cnm masallah ya aman haretket etsinlerde cnm ben bi kac saat hareket etmeyince hemen panige kapiliyorum ne oldu diye.

Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz.
Bende bugun gittim tetanoz asimi oldum korka korka. Ebe hemsireye sordum erken dogum yapiyormu diye dediki o ancak son haftalarda yapilirsa kasilmaya yol acar o zamab olur. Ama senim icin rahat edceekse istersen 2. Dozu vurulma ama etkisi ne kadar olur tek dozun bilmiyorum dedi. Acikcasi rahatlatti beni agri yapar dedi ama pek agrisida yok sukur.

Benim de çok az üzerine yatınca sızı yapmıştı 2. Hiç acımadı..
Biz yatak istirahatindeyiz haftaları doldurmaya çalışıyoruz

Seninde az kalmis baya cnm masallah hastane cantani falan hazir etmissindir sanirim.

Yok canım. Aslında geçen ay çanta ve kıyafet bölümünü aldık. Malum sonra benim istirahat dönemi başladı. Ablam geldiydi bana bakmaya o yıkayıp ütüleyip çekmeceye koydu bazı eksikler var daha kendime gecelikti falan almadım. Küçük ve büyüklerden bişi almadık daha.

Arkadaşlar nasilsinz aranıza yeni katıldım geçen sene sadece iğneler le hamile kalmistim ikizdi 5.5 aylik dogum yaptim. Ondan sonra yine iğne tedavisi oldum tutmadi bu sefer aşilama oldum agustosun 13.ünde bugün sonuç aldık negatif bursada yaptırdım. Mustafa hocayı çok övüyor lar nasıl tedavisi memnunmusunuz birde muane ücreti nekadar skg anlaşması varmi acaba banada yardım ci olabilirmisinz

Gecnıs olaun cnm yasamadılar mj ya cok uzuldum bnmde ıkız 6,5 aylım olduk sukur ıns sonuna kadr gıderız yatıorum valla cogublukla senın neden erkn oldu mustafa hoca en son 175 dı muane ama degısnıstr kesın

Çok doktora gittim birsürü test yapıldı bütün doktorlar ikiz olduğu için dedi hersey normal dedi ikizler erken dogar dedi ama ben hiç erken dogum olmasin diye igne falan kullanmadım. Aman hep yat sen pruloton iğne falan kullanıyonmu seninkide tedavi ilemi oldu. Mustafa hoca mi yaptı memnunmusunuz

Cnm ben tuple hamıle kaldım ama bulent turasta ılk üç ay progestron ıgne ve sımdı hala hapını kıllnaıorum cok sukur bugunde drdan geldım 30, haftada cagırdı artık erkend dogum rıskı yok deı cok sukur tabı rabbım bılır ıns hayırlıysıla sende bıran once kavusursun melegıne

Canim hazirla cantani dursun kenarda geceligini de al koy cikamiyorsan ablan falan alsin yada netten bak. Ben bile icine ne koyucam oni dusunuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…