Canim hazirla cantani dursun kenarda geceligini de al koy cikamiyorsan ablan falan alsin yada netten bak. Ben bile icine ne koyucam oni dusunuyorum :)
Ay cnm sakinm izleme onlari ya ne cesaret varmis sende de :)Bende onu araştırırken bi an kendimi doğum videolarında bulmuştumbu ay masraflarımız çok oldu hastane için o yüzden zoraki Eylül başını bekliyorum alacağım siteleri ayarladım alması kaldı sadece 
Esma cnm ya ben de cok heyecanliyim detayli ultrason icin biraz da gerginim acikcasi insallah guzel haberler aliriz.Kızlar mrb hepinizin yazılarını tektek okuyorum çalıştığım için fazla cvp yazamıyorum fırsat buldukca bişeyler yazabiliyorum tedaviye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız benimde pazartesi günü detaylı ultrason um var cok merak ediyorum inşallah hersey yolunda dir bu arada bebek odası bakmaya başladım fikir amaçlı dogum iznine çıkınca almayi düşünüyorum Allah herkesin bebeğini sağlıklı bi sekilde kucağına almayi nasip etsin AMİNN
Be zman senın yasemınBakırkoyde kuzum
Benim de pazartesi canim. Bi de adam aciklama yapiyormu genel olarak yoksa soracagim sorulari hazirlayayim mi? Hazirlasamda unutuyorum gerci o da var :)Be zman senın yasemın
cnm once benı odasına aldı butun tahlıl ve ult kagıtlarını ınceledı sonra bana bı kac soru sordu daha sonra ult odasına aldı ult bakılırken konusmak ıstemedıgını odaklanmak ıstedıgını soluyor cunkı cok dıkkatlı bak gor bır organa belkı uc 4 kere bakıp kendını teyıt edıor ondan sonra bakıldıktan hemen sonra senı tekrar odana alıo ve soracagın butun herseyı sorabılrsın dıor ama oncesınde ult ılgılı bı guzel acıklama yaptı daum send rıskı var yada yok dıor bıze cok sukur yok dedı bıraz suyun fazla sunu sunu yeme sunları ye bebekler yuzde 99 saglıklı dogacaklar dedı bı sıkıntı goremedım dıor ve dr un ıcın guzelce rapor hazırlıyor senınle ılgılı seker yuk yapıp yapılmaması gerektıgını soluyor ben cok begendım ınan kı ıns sende memnun kalursun kuzumBenim de pazartesi canim. Bi de adam aciklama yapiyormu genel olarak yoksa soracagim sorulari hazirlayayim mi? Hazirlasamda unutuyorum gerci o da var :)
Ay cnm ya insallah benim de guzel gecer. Herseye bakmasi cok iyi ama sessiz kalinca insan catlar ne goruyor diye ben normal doktra bile gittiigmde acizik bisey soylemeyince korkuyirum biseymi var diye :) Uzak baya muayanehanesi ama gidicem insallah cnm ins bende memnun kalirimcnm once benı odasına aldı butun tahlıl ve ult kagıtlarını ınceledı sonra bana bı kac soru sordu daha sonra ult odasına aldı ult bakılırken konusmak ıstemedıgını odaklanmak ıstedıgını soluyor cunkı cok dıkkatlı bak gor bır organa belkı uc 4 kere bakıp kendını teyıt edıor ondan sonra bakıldıktan hemen sonra senı tekrar odana alıo ve soracagın butun herseyı sorabılrsın dıor ama oncesınde ult ılgılı bı guzel acıklama yaptı daum send rıskı var yada yok dıor bıze cok sukur yok dedı bıraz suyun fazla sunu sunu yeme sunları ye bebekler yuzde 99 saglıklı dogacaklar dedı bı sıkıntı goremedım dıor ve dr un ıcın guzelce rapor hazırlıyor senınle ılgılı seker yuk yapıp yapılmaması gerektıgını soluyor ben cok begendım ınan kı ıns sende memnun kalursun kuzum
cnm sessız kalmıor kı zaten seslı seslı kıza okuyor ama muane esnasında dıkkatımı dagıtmayın lutfen dıyor sadece sonrasında ıstedıgınızı sorabılırsınz dıor cunkı kendı kendını bıle 3 kere teyıt edıor safra kesesı var mı evet var surda bobrekler evet burda kalp evetr tam elma kemıkcıgı evet tam dıe dıe bakıor hepAy cnm ya insallah benim de guzel gecer. Herseye bakmasi cok iyi ama sessiz kalinca insan catlar ne goruyor diye ben normal doktra bile gittiigmde acizik bisey soylemeyince korkuyirum biseymi var diye :) Uzak baya muayanehanesi ama gidicem insallah cnm ins bende memnun kalirim
Ayy cnm ya ne guzel sey tam bi mucize icimizde Rabbim yoktan var ediyor her seyini. Saglikla dogsunlar hayirlisi ile ins. Bende su basamagi atlatsaydim biraz rahatlardim. Sen naaptin cnm odalarini hazirladin mi yoksa yatak odana mi koyacaksin simdilikcnm sessız kalmıor kı zaten seslı seslı kıza okuyor ama muane esnasında dıkkatımı dagıtmayın lutfen dıyor sadece sonrasında ıstedıgınızı sorabılırsınz dıor cunkı kendı kendını bıle 3 kere teyıt edıor safra kesesı var mı evet var surda bobrekler evet burda kalp evetr tam elma kemıkcıgı evet tam dıe dıe bakıor hep
Cnm odalarına dort kapılı beyaza yakın dolap aldım yanına bı tane mobılya besık yatak odama da park besık alacagım ok sukur verene cnm tabıkıde mucıze hemde bende ıkı tane bırı sagdan tekmelıyor sımdı bırı soldan bazen aynı anda aynı sanıyede tekme atıolar cok tuaf valla cnm hıb sukurAyy cnm ya ne guzel sey tam bi mucize icimizde Rabbim yoktan var ediyor her seyini. Saglikla dogsunlar hayirlisi ile ins. Bende su basamagi atlatsaydim biraz rahatlardim. Sen naaptin cnm odalarini hazirladin mi yoksa yatak odana mi koyacaksin simdilik
Aynen canim dusunuyorumda bazen gercekten gormek isteyene Rabbim in mucizeleri her yerde. Ayy yerim demek ikisi birden tekmeliyolar bazen benimde kuvvetli kuvvetli vuruyo bazen hafifden yapiyo. Bende mobilya besik alacagim bi kac ay benim odamda kalsin. cocuk odasinda esyam var bakalim sonrasinda dusunecegiz biseyler.Cnm odalarına dort kapılı beyaza yakın dolap aldım yanına bı tane mobılya besık yatak odama da park besık alacagım ok sukur verene cnm tabıkıde mucıze hemde bende ıkı tane bırı sagdan tekmelıyor sımdı bırı soldan bazen aynı anda aynı sanıyede tekme atıolar cok tuaf valla cnm hıb sukur
Bende tüm doğum çeşitlerini izledim hahhahaAy cnm sakinm izleme onlari ya ne cesaret varmis sende de :)
Haha ay cnm Allah iyiligini versin etkilenirsin ya niye izliyosunuz oyle seyler :)Bende tüm doğum çeşitlerini izledim hahhaha
Haha ay cnm Allah iyiligini versin etkilenirsin ya niye izliyosunuz oyle seyler :)
Kızlar pazartesi çoğumuz doktora gidiyor sanırım gidenler burdan yazsın merak ediyorum benim de şeker yüklemem var inşallah gebelik şekeri filan çıkmaz da rahat geçer geri kalan 3 aylık süreç zaten bu ara sık sık tansiyon düşüklüğü yaşıyorum sizde durumlar nedir var mı şikayeti olan bir de mide yanması oluyor ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?