Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar ben yeni geldim dr sağ böbrek çapı 5 mm olarak ölçüm yaptı takip edilsin dedi ama kendiliğinden duzelebilirde dedi yada doğumdan 3 ay sjnra falan düzelir dedi ama benimm moralimi bozmaya yetti çarşamba kendi dr randevum var inşallah ciddi bişey degildir

Canim bi cok sey kendiliginden geciyor baktim biraz once buyuk bi cogunlugu kendikiginden duzeliyormus. Ne dedi doktor tam olarak? Raporda da yaziyor mu?
Bende bugun gittim hersey normal gozukuyor dedi ama hamur isi ve tatlidan uzak dur dedi.
Amniyosentez bana sorarsan yaptirma dedi ki zaten yaptirmayacagimi soylemistim. %90 saglikli dedi

Nasıl memnun kaldın mı cnm ahmet hocadan cok sukur yuZDe 90 demıs daha ne olsun cok aukur esma cnm ıns duzelt dusunme uzulme sakın yanlıs da cıkıo cıbkı

Ne güzel canım çok sevindim maşallah yavrularımıza

Canım ben bugün şeker yüklemesi yaptıramadım cumaya kaldı sanırım randevu saatimde sorun oldu filan bu arada şeker yüklemesine aç karna gidilmiyo mu dr aç tok olman önemli değil dedi de

Nasıl memnun kaldın mı cnm ahmet hocadan cok sukur yuZDe 90 demıs daha ne olsun cok aukur esma cnm ıns duzelt dusunme uzulme sakın yanlıs da cıkıo cıbkı
Evt cnm memnun kaldim sadece kiza soylerken soylediklerini anlamakta gucluk cektim :) samimi bi doktor ustelik bu sekilde olacagini tahmin etmemistim nedense pek suratsiz biridir diye dusunuyordum :) tabi saglikli bebek duruyor dedi ama hic bisey %100 sonuc vermez dedi. Allah a emanet cnm bebislerimiz biz ne desek bos. Seker yuklemesi yaptir tetanoz asinida vurul dedi. Tabi seker cikmasada tatli hamur isi yasak dedi yani cok az yemeliymisim :) ilk muayenede bebis sirtini dondu kalbini gostermedi sonra biraz ara verdik baskasini aldi tekrar ben girdim cok ugrastirdi adami yaramaz durmuyoki adam olcsun :) bi de bebek babaya benziyor dedi zaten gorunce hemen anladim babaya benzedigini ya cok istiyordum bana benzesin ama olmadi

Evet bende internetten araştırdım çok fazla değil ama yinede insan üzülüyor çarşamba kendi dr kontrolüm var bakalım o ne diycek

Canım ben bugün şeker yüklemesi yaptıramadım cumaya kaldı sanırım randevu saatimde sorun oldu filan bu arada şeker yüklemesine aç karna gidilmiyo mu dr aç tok olman önemli değil dedi de
Cnm ben aç karnına gittim. Açken kan aldılar sonrada ölçüye göre şekerli su içirdiler. Onu içtikten sonra birer saat aralıklarla kan testi yaptılar. Oturup dinlenin çok susarsanız bir yudum içebilirsiniz demişlerdi. En son kanı alana kadar şekerli su dışında hiç birşey yiyip içmedim.

Hadi gözünaydın cnm. Bunuda atlattın çok şükür. Ne güzel yaa kime benzediğini bile görmüşsünüz. Ben 2 defa detaylıya girdim hiç birşey göremedik. Hatta normal muayenede bile kaç zamandır hiç yüzünü göstermiyor zilli zarife.

Fetal sağ böbrek Pelvis AP çapı 5 mm ile belirgin izlendi yazıyor canim sonuç kisminda
Cnm bazı şeyler doğuma kadar düzeliyor diyorlar. İnş seninkide öyle olacak Allah'ın izniyle. Doktor riskli bir durum var falan demediyse kafana takıp strese sokma. Geçen banada karaciğeri büyük dediler ama değilmiş. Allah korusun öyle olsaydı eğer hemen doğumdan sonra tedavisi yapılıyormuş.

Evt cnm fotolarda bile tipki babasi tabii bozulmadim degil :)) belki degisir daha erken umudum var. Isin espirisi tabii saglikli olsunlar herseyleri tam yerinde normal olsunda.. canim senin az kaldi ya nasil heyecanlimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…