Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Hayirli cumalar Leylacim.. nasilsiniz kizlar bebisler nasil..

Bebişimi bugün gördüm çok mutlu oldum aslında gördüm derken yüzünü göremedim koluyla yüzünü kapatıyordu açmadı hiç :) dr gelişimine iyi dedi sağlıklı dedi çok şükür 1 ay sonra tekrar çağırdı kanım çok düşükmüş demir hapını günde 1 kere kullanıyordum 2 kere kullan dedi ayrıca d vitamini ve kramplar için magnezyum verdi Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı inşallah çok tatlılar ya :)

Amin cnm ya seninde kramplar oluyormu benim diz kapagimin asagisinda arka tarafa yataktayken kramp giriyo bi anda hemde nasil bazen ikisine birden meger hamileliktenmis. Ya kan ilacini da hic sevmiyorum bagirsak metobolizmami bozuyor hazimsizlik siskinlik yapiyor bende. Bu arada kanin kaca dusmuski canim

Evt cnm fotolarda bile tipki babasi tabii bozulmadim degil :)) belki degisir daha erken umudum var. Isin espirisi tabii saglikli olsunlar herseyleri tam yerinde normal olsunda.. canim senin az kaldi ya nasil heyecanlimisin?

Bu yeni nesil bebeleri hep babalarına benziyor zaten ama sonradan döner cnm merak etmez. Belki huyu suyu sana benzer :) Bizde şimdi doktor amcamıza gidiyoruz. İnş herşey yolundadır ve küçük hanım yüzünü gösterir :)
Yaklaştı cnm. Öyleydi böyleydi derken zaman nasıl geçti anlamadım. Aslında korkmaya başladım. Çok stresliyim bu aralar. Çalışmadığım için herşeye sarıyorum sıkıntıdan. Korkum doğumdan aslında. Spinal sezeryan olacağı halde tırsmaya başladım.

Minnoşlar hep iyi olsunlar :) benim ilk defa dün gece sağ bacağıma kramp girdi. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak.

Cnm hayirli haberlerle gel ins. Benim bile erken olmasina ragmen nasil dogurcam diyorum korkum var acikcasi cnm. Artik herkes nasil doguruyosa bizde oyle dogurcaz ins :)) esimde sezeryan ol diye tutturdu normalin riskine girme diyo bende napicami sasirdim hayirlisi bakalim.

Herşey yolundaymış cnm çok şükür. Kilosu falanda iyiymiş. Yine yüzünü göstermedi zarife. Doktor artık zor görürüz yüzünü dedi çıkınca görücez kime benzediğini. Diyorum ki bazı bebekler içerde ne güzel el kol sallıyorlar birşeyler yapıyorlar bizimki daha yüzünü göstermiyor dedim :)
Cnm ben çok eskiden normal derdim. Bu tedavilerden önce. Tedavilerden sonra tüm fikrim değişti. Hem korku var hem riske atmak istemiyorum ne olur ne olmaz. Zaten doktorum da direk sezeryan demişti. Benim diğerine cesaretim yok.

Kızlar selam gecen gun bende hast gıttım acılden tabı agrım vardı nstye baglandım sancı cıktı serum yedım hast kaldım bıraz sancı gectı sukur ama dr kesınlıkle ayaga kalkmak yok erkn olmamalı dedı bakalım ne kadar dayanacaklar bırer kıloyu gecmıslerdı en som carsamba kontrol bar yıne ama sancım yık sukur ıkı gun vok yurumustum ole sancım olmustu dr ılk defa bana xorunlu sezeryan dedı ıkız oldugu haldde fusunun kı nkrmlın rıskı askında yok da bız korkuyoruz hepınız ıcın hayırlısı olur ıns

Evet canım kramp oluyor aynı dediğin gibi bacağın arka kısmında dr da magnezyum eksikliğinden dedi toz karışım verdi kanım da 9 çıktı o yüzden günde 2 kere demir ilacı almam gerekiyor dün tetanoz aşımın 2.dozunu da oldum doğumdan 4-5 ay sonra yine varmış

Geçmiş olsun canım yat dinlen daha çok erken aman diyim zorlayacak şeyler yapma sakın maşallah bebişler iyi sağlıklı ama zamanını beklesinler içerde :)

Eda cim geçmiş olsun aman dikkat et kendine bolbol dinlen canim Allaha emanet ol

Herkes memnunum bu doktordan bana para tuzağı gibi geldi hastane doktor da tamam başarısı çok yüksek ama ilgileri alakaları mudanesiz gibiler çok hasta olduğu için tutmayan varmı mustafa beyde

Nur canimm gecmis olsun ya. Niye yuruyosun o kadar sen ikiz bebis tasiyosun cnm ne de olsa daha da dikkatli olman gerekir. Sancin cok mu oldu da hemen hastaneye gittin. Ara ara benimde oluyo korkuyorum acikcasi.
Bu arada kizlar suku akintisi olan var mi benim arada oluyo arada normal akinti oluyor 2-3 gundur yine sulu gelmeye basladi ya

Herkes memnunum bu doktordan bana para tuzağı gibi geldi hastane doktor da tamam başarısı çok yüksek ama ilgileri alakaları mudanesiz gibiler çok hasta olduğu için tutmayan varmı mustafa beyde
Ben memnundum sahsen. Para tuzagi oldugunuda hic dusunmedim

Cnm karnım sertlesıordı ve gerılıordu agrım cok olmadı dr a yazdım gel bı nst yapalım dedı nstde sancı cıktı benmde seruma baglaılar hemen gectı sukur bebek toplanınca korktum ben kız toplanıordu sureklı ama sukur gectu. Cnm benmde sulu akıntım var sıkıntı yok o normal

Oyy kuzum şimdi nasılsın peki? Yat dinlen cnm. Kendini yorduğun için mi böyle olmuş acaba? Seninkiler çok sabırsız demek ki annesi :)

Tabiki sen iki kat yuk tasiyosun cnm kendini hic yormadan yuruyusunu falan yap. Benim de bebis bazen toplaniyo bi yere sivriliyo cnm bazende karnim yumusak okuyo hatta dun denize girdim sonra baktim karnim cok yumusuak karnim inmis sandim bi anda panikledim agladim hatta bebise bisey oldu diye. Sonra hemen ses verdi de rahatladim. Hayirlisi ile hepimiz saglikla kucagimiza alsaydik. Eminim o zamanda bebislerle alakali panik yapicaz.

Bugun kontrolden cıktım hanımlar dcok sukur herley yokunda sımdı dogsalar yasarlar ama kuveZe gırerler dedı ama beklerız sankı 34 u drdı ıns beklerız ya dua edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…