İnşallah edacim Rabbim evlatlarimizi korusunBugun kontrolden cıktım hanımlar dcok sukur herley yokunda sımdı dogsalar yasarlar ama kuveZe gırerler dedı ama beklerız sankı 34 u drdı ıns beklerız ya dua edın
Yol arkadaşlarım Burada çok şey ögrendim önce korktum sonra umutlandım ve umutlarım yeşerdi büyüdü çook şükür.sizlerle çok şey paylaştık hüzünlendik mutlu olduk iyiki sizleri buradanda olsa tanımışım.arkadaşlar inşallh ben yarın kızıma kavuşacagım bebegime bişey olacak korkusu sardı beni ve sezaryen olacagım dr riske atmayalım dedi. dua edin bana saglıklı bişekilde kucagımıza alalım çok heyecanlıyım.Rabbim sizinkileride size bagışlasın saglıklı bi şekilde kucagınıza alın inşaallh
Hayırlısıyla kucağına al inşallah canim Allah acılarını göstermesin evlatlarimizinYol arkadaşlarım Burada çok şey ögrendim önce korktum sonra umutlandım ve umutlarım yeşerdi büyüdü çook şükür.sizlerle çok şey paylaştık hüzünlendik mutlu olduk iyiki sizleri buradanda olsa tanımışım.arkadaşlar inşallh ben yarın kızıma kavuşacagım bebegime bişey olacak korkusu sardı beni ve sezaryen olacagım dr riske atmayalım dedi. dua edin bana saglıklı bişekilde kucagımıza alalım çok heyecanlıyım.Rabbim sizinkileride size bagışlasın saglıklı bi şekilde kucagınıza alın inşaallh
Eda canım inşallah her şey yolunda gider ne kadar içerde kalsalar o kadar iyi sonuçta selin ben dün aldım beşik içinde yatağı uyku seti vardı yatağı bi tarafı yazlık bi tarafı kışlıkmış yumoşun yatağı
Yol arkadaşlarım Burada çok şey ögrendim önce korktum sonra umutlandım ve umutlarım yeşerdi büyüdü çook şükür.sizlerle çok şey paylaştık hüzünlendik mutlu olduk iyiki sizleri buradanda olsa tanımışım.arkadaşlar inşallh ben yarın kızıma kavuşacagım bebegime bişey olacak korkusu sardı beni ve sezaryen olacagım dr riske atmayalım dedi. dua edin bana saglıklı bişekilde kucagımıza alalım çok heyecanlıyım.Rabbim sizinkileride size bagışlasın saglıklı bi şekilde kucagınıza alın inşaallh
Aynen yasemın kalkmıorum yatıorum valla ne kadar kalkrlarsa o kadar ii bebıslerımOznur cnm ya ne guzel simdi o heyecanin.. benim daha cok var dusnunce bi heyecanlaniyorum :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sen gunu tamamladin cok sukur insallah darisi bizim basimiza..
Nurr cnm sen bundan sonra cok dikkat et kendini hic yormamaya bak giderler baya sen merak etme sakin tehlikeli donemde kalmadi artik bundan sonra kafan rahat olsun.me kadar kalirlarsa o kadar iyi diye dusun canim..
Selin cnm ben daha besik almadim ama ortopedik yataklardan olur sanirim.
Bu arada kizlar tam 7 kilo aldim ama nereme aldim bilmiyorum gozukmuyor pek. Bi de ayakta kalinca ayak.ve bacaklarim cok sisiyor balon gibi cok erken degilmi b kadar sismesi icin
Aynen cnm balon oluyolar yaklarim ozellikle ama dedigin gibi dinlenince geciyor. Evt cnm yuzdum ahmet gul e de sormustum sert hareket yapmadan yuzebilirsin dedi. :) cnm sende bebisini alir onla yuzersin ins :)Cnm benim 4. Aydan sonra ayaklarım ellerim şişmeye başladı. Rahatsız edici bir durum ama dinlenince geçiyor. Sen şimdi birde tatildesin geziyorsun devamlı ee havada çok sıcak şişmesi normal. Akşamları uzat ayaklarını dinlendir kendini. Artık evde olduğum için ve hep uzandığım için artık ayaklarım hiç şişmiyor. Tuzuda kes tatlım bol bol su tüket.
Bu arada tatil nasıl geçiyor? Yüzdün mü? Ben korkumdan yüzememiştim :)
Mrb sizinde tedaviniz ins hayirli olur ve bebginize kavusursunuz en kisa zamanda. Ben kendi adima mustafa hocadan memnundum. Devlet raporu geciyor hatta hastane kendi cikariyor indirim oluyor 1000 tl bi de ilaclar uyguna geliyor tabiiki ben yaptirdigim zaman 6000 civari tutmustu sanirim. Ama fiuatlar.devamli.degisiyor siz arayip gorusunMerhaba, ben 3. Kez tüp bebek deneyecem. Son bir kaç sayfada çoğunlukla hamileri gördüm. Sanırım hepiniz doktorun tüp bebek hastalarısiniz. Öncelikle hepinize hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Doktor hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. 2 gündür hastanenin yetkilisine ulaşamadım. Devlet Raporu geçiyormu? Güncel tedavi ücreti hakkında bilginiz varmı?
Mrb sizinde tedaviniz ins hayirli olur ve bebginize kavusursunuz en kisa zamanda. Ben kendi adima mustafa hocadan memnundum. Devlet raporu geciyor hatta hastane kendi cikariyor indirim oluyor 1000 tl bi de ilaclar uyguna geliyor tabiiki ben yaptirdigim zaman 6000 civari tutmustu sanirim. Ama fiuatlar.devamli.degisiyor siz arayip gorusun
Canimslm kızlar bende Mustafa Hocaya randevu aldım 19 eylüle ve haliyle çok heyacanlıyım... Histeroskopi olacagım Allah nasip ederse... Bizim durumumuz sebebsiz infertilite yasım 26 ve 2 yıllık evliyim .... sizler tüp bebek olmadan önce histeroskopi oldunuzmu? ne kadara histeroskopi oldunuz ben fiyatını sordum 3.250 dediler açıkcası biraz pahalı geldi ... Mustafa hoca hakkında genellıkle olumlu yorumlar duydum ve okuduğum kadarıyla sizde memmun kaldınız ve şu an hamilesiniz Rabbım sağ salım kucagınıza almayıda nasip eder inş....
Sınkarcim öncelikle hoşgeldin tedavin hayırlı olur inşallah bende mustafa hocada tup den önce histeroskopi oldum 1 yıl önce 2750 verdim peşine tup yaptık çok şükür suan 5 buçuk aylık olduk hayirlisiyla kızım olacak inşallah Rabbim tez günde sanada nasip etsinslm kızlar bende Mustafa Hocaya randevu aldım 19 eylüle ve haliyle çok heyacanlıyım... Histeroskopi olacagım Allah nasip ederse... Bizim durumumuz sebebsiz infertilite yasım 26 ve 2 yıllık evliyim .... sizler tüp bebek olmadan önce histeroskopi oldunuzmu? ne kadara histeroskopi oldunuz ben fiyatını sordum 3.250 dediler açıkcası biraz pahalı geldi ... Mustafa hoca hakkında genellıkle olumlu yorumlar duydum ve okuduğum kadarıyla sizde memmun kaldınız ve şu an hamilesiniz Rabbım sağ salım kucagınıza almayıda nasip eder inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?