Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

hoşbulduk canım tesekkur ederım cevabın için .... sizin sorununuz neydi acaba? histeroskopi sonrası genellıkle tüp bebekmı yapılıyor... bende veya eşimde standart testlerde bır sıkıntı çıkmadı... sizin histeroskopiniz nasıl geçti ağrınız falan ıooldumu? hastanede yattınızmı? histeroskopide bir sıkıntınız çıktımı? kusura bakmayın çok soru sordum :)

Ilaclar vs 6000 kusur sanirim tam net hatirlamiyorum oncesinde histereskopi de olmustum. Ben Mustafa hocadan once 6 asilama 1 tup bebek tedavisi gormustum malesef olmamisti. Bizimki sebepsiz infertliyeydi sebep yok diyorlardi ama rahim seklimde bozukluk varmis meger Mustafa hoca duzeltti cok sukur sonrasinda tup bebek ile gebe kaldim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben hic hamile kalamayacakmisim gibi geliyordu bazen, uzun bi sure inanamadim gebe olduguma. Sizinde yuzunuz guler ims en kisa zamanda ve o isyeteyen herkesin. Her zaman cok dua ediyorum.

Oznurcum Allah anali babali saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin bebisini. Darisi basimiza nasil kolay gecti mi epidural mi yaptin dogumu. Ismini ne koydunuz. Cok tebrik ederim cnmmm ya bi arkadasimiz daha bebisine kavustu..

Çok teşekkürler cevapladıgin için. Hamilelerin duaları çok onemli ve makbul. Bende artık hiç anne olacakmisim gibi gelmiyor. İnşallah banada nasip olur.
Doktor beyin yorumları gayet olumlu. Sonunda hastane ile görüşebildim. Ocak ayına kadar doluymuslar işin açıkçası üzüldüm. İnşallah nasip olur.

cnm banada ocak ayına kadar dolu dediler ben watsaptan yazdım tahlil sonuçlarını gösterdim, hsg mı yolladım watsaptan ve bana dediki fazla beklemeyın asistanımı arayın size erken randevu versinler histeroskopi öneriyorum sizin için dedi... ve 19 eylüle randevumu aldım ... açıkcası birazda korktum randevumu öne çekınce hsg de sorunmu gördü diye .... sen de istersen watsaptan test sonuçlarını ve hsg nı yolla bir ihtimal belkı randevunu öne çekerler....

Çok sağol bilgi verdiğin için ancak bende doktorun telefonu dolayısıyla whatsupp yok. Hastaneyi arayıp doktorun cebini istediğinizde numarayı paylaşiyirlarmi? Yoksa sizde bir tanıdık vasıtasıyla var mıydı? Ozelden verirseniz numarayı işin açıkçası bende durumu anlatıp bilgi almak isterim. İnşallah önemli bir sorun yoktur.

Öznur canim hadi gözün aydın saglıkla aldın bebisini kucağına Allah bizlerede nasip etsin sutunde en kisa zamanda gelir insala
Canim faceden yazdığındada cvp veriyor ben öyle yapmıştım

Canım korkma artık genelde hoca ilk muayene için gün vermiyor. Gelen hsg için histr. Yazıp ameliyat gününe muayene veriyor. Yani ek büyük bi sorun yoktur.

Öznurcum gözün aydın darısı başımıza kızlar ben fena grip oldum ilaç da kullanamıyorum bebiş de mi hasta oluyo biz hasta olunca

Öznurcum gözün aydın darısı başımıza kızlar ben fena grip oldum ilaç da kullanamıyorum bebiş de mi hasta oluyo biz hasta olunca

Canım geçmiş olsun doktoruna bi danışmana. Çünkü vucut fazla halsiz düşüyor

Canım geçmiş olsun doktoruna bi danışmana. Çünkü vucut fazla halsiz düşüyor

Sağol canım gittim bugün doktora baktım gececeği yok antibiyotik verdi sadece bunu kullan dedi hamilelikte kullanabilecğim bi ilaçmış başka da bişey kullanma dedi şu c vitamini efervesan tableti sordum onu bile kullanma dedi

Doğrudur canım. Ek vitaminlerde kullanıyoruz zaten gebelikte hangisi bünyeye fazla gelir etkileşim sağlar bilemeyiz. İyi olmuş gitmen çabuk toparlarsın en azından

Gecmis olsun cnm cok dikkat et kendine bu aralar bi cok kiside varmis ve agir geciyomus. Sende yat dinlen bayram diye dolasma sakin. Iyilestim sanip cikma cunku yeniden tazeliyor.

Sağolun kızlar evet sanırım salgın var yada havalardan mı herkes grip tabi hamilelikte daha zor oluyor aman siz de dikkat edin hem kendinize hem minnoşlara

Kızlar hepinize teşekkür ederim çook şükür ben ve kızım iyi duştan sonra sütüm gelmeyede başladı.tam 39.haftada 3330gr dogdu bebegim anlatılmaz yaşanır bi duygu derlerya hani aynen öyleymiş halen inanamıyorum.ameliyata girerken agladım kavuşma heyecanı ile sipinal anestetezi oldum ilk ben görfüm gördügümde başladım aglamaya mutluluktan.RAbbim sizlerede saglıklı bi şekilde kavuştursun.olmayanlarada versin.isminide Amine Gül koyduk.bizim bayramımız boool şeketli geçicek inşallh darısı sizlere annişler hayırlı bayramlar şimdiden

Sağolun kızlar evet sanırım salgın var yada havalardan mı herkes grip tabi hamilelikte daha zor oluyor aman siz de dikkat edin hem kendinize hem minnoşlara
gecmıs olsun cnm bende ısaldım kac gundr sukur yenı gectı hersey daha agır gecıo hamıslıkte

Aman canım dikkat et sorma bünyeler daha bi hassasız sanırım geçmiş olsun sana da bebişler iyi mi
Iyuyız cnm cok sukur ama rahme baskı cok arttı bende ya ıkı tane ya zorlanıo sankı rahım bakalım yatıyorum sureklı cnm ıns hayırlısıyla kucagımza almayı nasıp eder rbbım hepmıze ıns

Kuzum siz hasta mı oldunuz doktora gitmekle iyi yapmışsın cnm. dikkat edin kendinize. Hemencecik toparlarsınız inş. Yat dinlen güzelce. Çok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…