Kuzum siz hasta mı oldunuzdoktora gitmekle iyi yapmışsın cnm. dikkat edin kendinize. Hemencecik toparlarsınız inş. Yat dinlen güzelce. Çok geçmiş olsun cnm
Kızlar ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz :) seneye buralar çocuk sesleriyle şenlensin o zaman :) herkesin bayramı mübarek olsun.
Kızlar benim yaklaştığı için mi bilemedim ama korkularım coşmuş durumda. Geceleri zaten uyanıyorum devamlı ama artık bebeği kontrol eder oldum. Son anda birşey olcak diye çok korkuyorum. Allah korusun. Acaba herşeyi tamsa gerçekten hiç 38 i beklemedem alın mı desem diye düşünmeye başladım. İnş korkularım yersizdir. Kızımı çok merak ediyorum. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri bi görsek.
Birde sizde ben çıktımı? Her yerimde minik minik et benleri çıktı. Boynumda var olan et benlerimde büyüdü takılıp duruyor. Doğumdan sonra düşer diye düşünüyodum ama sanırım düşmüyormuş. Forumda biraz baktımda kimseninki düşmemiş.
Tedavin şimdiden hayırlı olsun canim inşallah sende güzel sonuç alanlardan olursun ben histeroskopi sonrasi tup yaptım suan 5 buçuk aylık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamis olanlarda bebislerini sağlıklı bi sekilde kucağına alsın insallahMerhaba kızlar,ben 2 gebelik yaşadım,ikisi de kürtajla sonuçlandı,hsg çekildim,hsg ye bakarak kimi doktor septum var,kimisi,yok dedi,bende mustafa Acet le görüştüm,vatsaptan fotoğrafını attım,histeroskopi önerdi,histeroskopi olucam,İstanbul dışından gelicem,aynı gün taburcu oluyomuşuz sanırım,histeroskopi sonrasında hamile kalan çok ne güzel,önceki sayfalarda okudum,sizler neler yaşadınız,sizlerle paylaşmak istedim durumumu
Bende kendisine whatsupp ulaştım. Banada hem histereskopi hem laparoskopi önerdi. Bugüne kadar gittiğim hiç bir doktor histereskopi onermedi. Hatta ben ısrar ettim sorun yok dendi.ikisi birden ustelik muhayane etmeden çok geldi. Bu şekilde önerilen varmı? Gerekçe olarak size neler söylendi?
Bende histereskopi sonrasi tup bebek ile gebe kaldim ama tup bebege gerek kalamdan bi cok arkadasimiz kendiliginden gebe kaldi insallah sende oyle olursun. Histereskopi 45 dakika falan suruyo ayni gun de cikiyorsum korkulacak.bisey degilMerhaba kızlar,ben 2 gebelik yaşadım,ikisi de kürtajla sonuçlandı,hsg çekildim,hsg ye bakarak kimi doktor septum var,kimisi,yok dedi,bende mustafa Acet le görüştüm,vatsaptan fotoğrafını attım,histeroskopi önerdi,histeroskopi olucam,İstanbul dışından gelicem,aynı gün taburcu oluyomuşuz sanırım,histeroskopi sonrasında hamile kalan çok ne güzel,önceki sayfalarda okudum,sizler neler yaşadınız,sizlerle paylaşmak istedim durumumu
Benim hsg filmim dis gebelik oncesi cekikdigi icin bana yeni bi yane cektir ona gore bakar ve histereskopi arti laparoskopi gerekli mi ona karar veririz demisti. Hsg yi cektirdim ve laparaskopiye gerek yok su an dedi yapalim dese ben hic itiraz etmeyecektim cunku yorulmustum artik bisey yok demelerinden. Ama senin icine sinmiyorsa ara doktor randevusu al randevuya gittiginde hepsini acik acik sor bence. Hem icin rahat etmis olur.Bende kendisine whatsupp ulaştım. Banada hem histereskopi hem laparoskopi önerdi. Bugüne kadar gittiğim hiç bir doktor histereskopi onermedi. Hatta ben ısrar ettim sorun yok dendi.ikisi birden ustelik muhayane etmeden çok geldi. Bu şekilde önerilen varmı? Gerekçe olarak size neler söylendi?
Sistemi karışıktı daha da karışık hâl almış artık.. Takip ettiğim kadarıyla eskiden sorun var gelin bi derken şuan bi çok hsg gönderene. Adet olunca muhasebeyi arayıp ameliyat günü alın o gün ameliyat öncesi muayene edeceğim sistemine dönmüş.. Doğal olarak herkesin aklında soru işareti o gün ameliyata gidilecek ama neden olduğu net açıklama yok bi çok kişi bunu belirtmiş sorulduğunda yüz yüze anlatılır cevabı.. Bu şartlarda doktor da hastalarda mağdur oluyor.
Benim hsg filmim dis gebelik oncesi cekikdigi icin bana yeni bi yane cektir ona gore bakar ve histereskopi arti laparoskopi gerekli mi ona karar veririz demisti. Hsg yi cektirdim ve laparaskopiye gerek yok su an dedi yapalim dese ben hic itiraz etmeyecektim cunku yorulmustum artik bisey yok demelerinden. Ama senin icine sinmiyorsa ara doktor randevusu al randevuya gittiginde hepsini acik acik sor bence. Hem icin rahat etmis olur.
Evt ben gittigim zaman bu kadar yogun degildi 25 gun sonrasina falan almistim randevuyu. Haklisin direk gorusmeden ameliyat olmak kolay degil. Bir an once randevunu al bence daha ileri tarihe atilmasin. Bu zamanda da kafani bosalt dusunme tedaviyi bakarsin kendiliginden gebe kalirsin ins.Cevapladıgin için teşekkürler. Sana en azından hsg ne zaman çekilmiş diye sormuş. Aranızda bir gorusme bir diyalog geçmiş. hiç tanımadığım, yüzünü görmediğim biri ameliyat günü gorusuruz diyor. Bu bana çok tuhaf geldi. Benim iki kez hsg çekildi. Sonuncusu dış gebelikten sonra çekildi. yolladığını hsgnin ne zamana ait olduğunu bilmiyor. İşinin ehlidir deniyor. Doğru olabilir ama diğer arkadasada yazdım tekrar olucak ama iki kere açık ameliyat oldum. İlk kez ameliyat geciriyorsan çokta dert değildir. Ancak benim bir sürü bağırsak yapışıklıklarim var. Buda bu tarz operasyon kararlarını hsg bakarak alamazsın demektir. En azından bir ultrason gerektirir. Bazı ileri goruntulemelerden sonra karar verilir. Dediğin gibi insan ne deseler yapacak duruma geliyor ama işte burada en öncelikli şey bizim sagligimiz. Biz iyi olursak hamile kalıp o bebeği taşıyabiliyoruz. Randevusu ocak ayına veriliyor. Artık alıp bekleyecem.
İlk tüp bebek denemen miydi,histeroskopi öncesi denemen var mıBende histereskopi sonrasi tup bebek ile gebe kaldim ama tup bebege gerek kalamdan bi cok arkadasimiz kendiliginden gebe kaldi insallah sende oyle olursun. Histereskopi 45 dakika falan suruyo ayni gun de cikiyorsum korkulacak.bisey degil
Kizlar allahin izniyle basladik bugun tedaviye bizde.gonal f merional ve folik asit verdi.sizce koldan mi yapayim gobekten mi? Sizde kendiniz mi yatiniz?
Histereskopi oncesi 6 asilama 1 tup bebek denemem var malesef olmamisti bi asilmam dis gebelikle sonuclanmisti sadece.İlk tüp bebek denemen miydi,histeroskopi öncesi denemen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?