- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Kizlar allahin izniyle basladik bugun tedaviye bizde.gonal f merional ve folik asit verdi.sizce koldan mi yapayim gobekten mi? Sizde kendiniz mi yatiniz?
Kizlar kac kilo aldiniz ben 8 kilo aldim herkes cok almissin diyor daha bu haftadayken. Ahmet gul de hamur isi ve tatliyi yasaklamisti dikket ediyorum ama bakalim yavaslayacakmi kilo almam. Birde bu gogus alti ile karin baslangici noktasi batmaya basladi benim karnim sistikce orasi hassaslasti yan yatarken zorlaniyorum.
Bende 8 kilo aldım minyon olduğum için doktor fazla diyor ama cidden farkettim fazlaymış benim için taşıyamıyorum kendimi
Ahh canım bıdıklar büyüyor artık yatağın her köşesini dolaşır hale geldim mide sıkışıyor bi an da. Nefes kesiliyor falan. Yattığın tarafta bi an da beliriyor hop ayağaoturur vaziyette uyuduğum oluyor yastıkları destek yapıp
Canim sen 33. Haftadasin bence 8 kilo gayet iyi benim o zamana daha cok var. Ben bu aydayken bu kadar rahatsiz oluyosam gece ileriki aylari dusunemiyorum son bi kac gundur cok batiyo gogus altim yatarken. Ama bebisler icin deger sikayetci degiliz tabi :) cnm sen normal dogum mu yapacaksin.
Kizlar kac kilo aldiniz ben 8 kilo aldim herkes cok almissin diyor daha bu haftadayken. Ahmet gul de hamur isi ve tatliyi yasaklamisti dikket ediyorum ama bakalim yavaslayacakmi kilo almam. Birde bu gogus alti ile karin baslangici noktasi batmaya basladi benim karnim sistikce orasi hassaslasti yan yatarken zorlaniyorum.
Selın cnm basıma ne geldı bak dun gece benden leke geldı yaa şok oldum ama dr a kostuk bı sebeb yoj serum yedım ama nıe geldı bu bı haftalarda yanılmıyorsam snden de gelmıstı yaaa odun kopuyor kalkmıorum hıc valla erkennolacaj die rahımde kısalmada yık acılmada ama bu korku bana yettı napıcam8 kilo bana çok gibi gelmedi aslında. Bende toplamda 12 kilo almışım. Bana görede çok gibi geldi hatta doktora beni rehime sokmicakmısınız dediğimde 'şekerin iyi kilo almanda iyi gerek yok'demişti. Birde ben ilk haftalardan beri çok hızlı kilo aldım yada şöyle diyim karnım hemenxecik büyüdü. Ama son iki aydır resmen şişmem durdu kilo alımımda yavaşladı kızlar. Pazartesi kontrolüm var bakalım kaç kilo çıkıcam.
İnternette bi programa denk geldim. Boyunu yazıyorsun sana en fazla alabileceğin kilonu söylüyor. Ben en fazla 16 ya kadar çıkabilir mişim :) görürüm sanırım o kiloları.
Yasemin cnm o haftalarda göğüs altının batması normal sanırım. Çünkü bende de çok oldu. Hatta otururken çok canım acıyordu. Şimdi daha rahatım çok şükür. Gerçi bu seferde aşağıya baskı yapıyor :)
Cnm bence sende cok ideal almissin kiloyu boyunda var kaldirirsin. Yaa cnm senin az kaldi hadi bakalim senin yerinede heyecanlaniyorum minik prensesi merak ediyirum bende doktor ne diyor sezeryan.icin bi tarih belirlediniz mi8 kilo bana çok gibi gelmedi aslında. Bende toplamda 12 kilo almışım. Bana görede çok gibi geldi hatta doktora beni rehime sokmicakmısınız dediğimde 'şekerin iyi kilo almanda iyi gerek yok'demişti. Birde ben ilk haftalardan beri çok hızlı kilo aldım yada şöyle diyim karnım hemenxecik büyüdü. Ama son iki aydır resmen şişmem durdu kilo alımımda yavaşladı kızlar. Pazartesi kontrolüm var bakalım kaç kilo çıkıcam.
İnternette bi programa denk geldim. Boyunu yazıyorsun sana en fazla alabileceğin kilonu söylüyor. Ben en fazla 16 ya kadar çıkabilir mişim :) görürüm sanırım o kiloları.
Yasemin cnm o haftalarda göğüs altının batması normal sanırım. Çünkü bende de çok oldu. Hatta otururken çok canım acıyordu. Şimdi daha rahatım çok şükür. Gerçi bu seferde aşağıya baskı yapıyor :)
Sen histereskopi olmustun degil mi? Ben mustafa hocaya msj atiim bu normal dogum icin okumadi henuz msjimi. Hala muallakta benim icin histereskopi olan normal dogururmu doguramaz miCanım ben minyon tipim o yüzden benim bünyeye göre 8 fazla bir de bebekte iri o yüzden vajinal baskılarım da çok belirgin oluyor. Şuan normal doğum ama bizim Tospik önden gidiyor bu da doğum şeklini etkileyebilir bakalım nasip bekliyorum kendisi karar verecek nasıl geleceğine
Nurrr cnm korkma acilma yoksa kasilmalar yoksa oluyo oyle seyler biiyosun. Sen kendine dikkat et Allah kolayligini verecek cnm.Selın cnm basıma ne geldı bak dun gece benden leke geldı yaa şok oldum ama dr a kostuk bı sebeb yoj serum yedım ama nıe geldı bu bı haftalarda yanılmıyorsam snden de gelmıstı yaaa odun kopuyor kalkmıorum hıc valla erkennolacaj die rahımde kısalmada yık acılmada ama bu korku bana yettı napıcam
Selın cnm basıma ne geldı bak dun gece benden leke geldı yaa şok oldum ama dr a kostuk bı sebeb yoj serum yedım ama nıe geldı bu bı haftalarda yanılmıyorsam snden de gelmıstı yaaa odun kopuyor kalkmıorum hıc valla erkennolacaj die rahımde kısalmada yık acılmada ama bu korku bana yettı napıcam
Cnm bence sende cok ideal almissin kiloyu boyunda var kaldirirsin. Yaa cnm senin az kaldi hadi bakalim senin yerinede heyecanlaniyorum minik prensesi merak ediyirum bende doktor ne diyor sezeryan.icin bi tarih belirlediniz mi
cnm uc dort damla leke geldı ben kostum hastaneye ayaklarıma kadr tıtrıodum ama baktı hıcbırsey yok ama ben cok kotuyum bırı serum takım rahatla dedı nstye bagladı sancı da yoktu ama serum benı rahatlattı tıtremem falan gectı zaten bısı yok dıerek gonderdı sabaha kadr az az leke gekdı camur gıbı akıntı sonra gectı yatıorum cnm ama cok cok korktum halada korkuyorum bısı olacak die sen geldın sonra aklıma işteCnm lekelenmeler bende ara ara çok olmuştu biliyorsun. Bende her seferinde doktora koştum ama hiç birşey çıkmadı. Bebekler içerde büyüdükleri için normal aslında. Yer açıyorlar kendilerine. Birde büyümeden dolayı kılcal damarlarda çatlamalar oluyormuş sanırım. Doktorum regli kanaması gibi kanaman olmadığı taktirde korkulacak birşey yok demişti. Bak hatta korkma diye tekrar yazıyorum benden birkaç haftadır akıntıyla beraber nokta şeklinde kan geliyor ara ara. Doktoruma söylediğimde olablir şakır şakır değilse normal demişti. Bide sende iki tane var cnm. İyicede ağırlaşmışsındır. Bol bol yat dinlen. Mecbur kalmadıkça iş güç yapma cnm.
Doktor serumu neden taktı peki? Çok muydu lekelenmelerin? Ne renk bi şekelenme cnm? Mesela benden kahve geliyordu
Sen histereskopi olmustun degil mi? Ben mustafa hocaya msj atiim bu normal dogum icin okumadi henuz msjimi. Hala muallakta benim icin histereskopi olan normal dogururmu doguramaz mi
cnm uc dort damla leke geldı ben kostum hastaneye ayaklarıma kadr tıtrıodum ama baktı hıcbırsey yok ama ben cok kotuyum bırı serum takım rahatla dedı nstye bagladı sancı da yoktu ama serum benı rahatlattı tıtremem falan gectı zaten bısı yok dıerek gonderdı sabaha kadr az az leke gekdı camur gıbı akıntı sonra gectı yatıorum cnm ama cok cok korktum halada korkuyorum bısı olacak die sen geldın sonra aklıma işte
Evet cnm malesef ıkızler erken gelıor 4 hafta daha dayansalar bıtanelerım daha cok mınıkler kıyamam kı onlaraYaaa ben kıyamam size. Okurken kendi durumum aklıma geldi. Hayırlısıyla sağlıkla bi alsak bebelerimizi canım. Bitse bu korkulu günler. Ama sen içini ferah tut cnm. Bak nst ye girmişsin hiç birşey çıkmamış çok şükür. Hem Allah korusun erken doğum olsa bebekler bu haftalarda yaşıyor aklına kötü şeyler geçirme. Korkudan öyle olmuşsundur serumda iyi gelmiş çok şükür. Uzat ayaklarını hep dinlen. Yemene içmene dikkat et. İkiz bebekler içerde çok kalamıyorlar zaten cmm sabırsız oluyorlar annesi sen üzme kendini. Hem çoğu gitti azı kaldı.
İçini ferah tut cnm. Herşey istediğin gibi gider inş. Dayansınlar bi 4 haftacık daha annesi :) hepiniz için her akşam dua ediyorum cnm.Evet cnm malesef ıkızler erken gelıor 4 hafta daha dayansalar bıtanelerım daha cok mınıkler kıyamam kı onlaradua et cnm bıze de ama drum gceecız dıo 34 ııns ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?