Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar bebişlerinize bangi markanın şampuanını, pişik kremini vs almayı düşünüyorsunuz?
Ben çok kararsız kaldım 3 marka arasında
1) mustela
2) sebamed
3) bübchen

Kızlar bebişlerinize bangi markanın şampuanını, pişik kremini vs almayı düşünüyorsunuz?
Ben çok kararsız kaldım 3 marka arasında
1) mustela
2) sebamed
3) bübchen
Bubchen sampuanını aldım sebamed psıık kremı aldın prıme premıum bezını huggısen ıslak mendılı ama uc dort cesıt ıslak mendılı var katkısız olanı arkadasım tavsıye ettı ıslak mendıl uretımnde calısıor cnm sebamed bebe yagıbıfa aldım

Kızlar bebeklerinizin için kıyafet alışverişini nerelerden yaptınız vede oda yaptinizmi yoksa yanınıza besikmi aldınız ben daha hic bisey yapmadım ne yapacağımı da bilmiyorum

Cnm valla ne bileyim yirtilma falan olurmu diye korkuyor insan mustafa hoca bi cvp yazssaydi. Selim cnm bende sezeryan olsam oyle tercih ederim bebisin geldigini gormek isterim hem arada perde oluyo cnm bence o ani yasamalisin.. bu arada bu uni baby ve niveanin bebek urunleri nasil sizce onlarin setlerini gordum bugun icinde bi cok.sey var hepsi bi anda alinuyo. Mustelanin da setini gordum nette.

Esma
Kızlar bebeklerinizin için kıyafet alışverişini nerelerden yaptınız vede oda yaptinizmi yoksa yanınıza besikmi aldınız ben daha hic bisey yapmadım ne yapacağımı da bilmiyorum
Cnm sen kac kilo aldin. Ben bugun bikac bebek magazasi gezdim fikir edindim. Besik alicam ben odaya mobilya besik simdilik. Cok guzel.modeller var.

Bir hastaya daha normal yapabilirsin yazmış canım. Ya yırtılma olsa rahim büyüdükçe de olmaz mı?

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşacaksın inşallah içini ferah tut. Yavruların sağlıkla büyüsünler gün gün. Bol bol dinlen canım ben 27. Haftadan beri yatıyorum erken doğum riskimiz olduğu için

Kızlar oda yapabılırsınz ama yatagı yanıma alocam ben yanında daha ıı cunkı nıvea da cok katkı varmıs yasemın cnm bende setını gormustum ama ayrı ayrı aldım sonra yaren cnm ıns bende sneın gıbı beklerım o haftalara kadar ya

VenüsCum ben geçen ay gittiğimde 3 kg almıştım ondan sonra hiç tartilmadim haftaya pazartesi kontrolüm var ozamn gorcem kaç kg olduğumu ama geçen aya göre baya fark var aldım yani kilo bende mibilya besiklere baktım bugün biraz dediğin gibi güzel modeller var

İçini ferah tut ve dinlen canım. Çok şükür bizim için ilk hedef 32. Hafta idi onu gördük şükür inşallah daha da ilerleyeceğiz. Sende sarıl yavrucaklarına onlar da sarılacak sana

İçini ferah tut ve dinlen canım. Çok şükür bizim için ilk hedef 32. Hafta idi onu gördük şükür inşallah daha da ilerleyeceğiz. Sende sarıl yavrucaklarına onlar da sarılacak sana
Bizimde ılk hedef 32 ama ben 34 u gormek ıstıorum kı kuvezedeık de benm kucagıma versın meleklerımı rabbım ınss yaaaa ıstyene ummedı muhammedınkını sızınkınıde cnm hayırlısı artık bakacagız rbbım korusun onları

Amin canım Cümlemizin kini

Cnm ben oda yaptım birde yeğenimin beşiği vardı onuda yanıma aldım. Kıyafetler biraz toplama oldu :) yeni cicilerinide instagramda cartersın ürünlerini satan bi yerdem aldım. Açıkcası cartersın kıyafetleri çok kaliteli cnm tavsiye ederim. Ağırlaşmadan alacaklarını hallet istersen. Bende hep erteledim şişincede çıkıp bakmakta zorlandım

Cnm ben uninin yeni doğan ıslak mendilini aldım. Sanırım mustelanında şampuanını falan alıcam. Nette yeni doğan paketi olarak satılıyor. Aslında çok kararsız kaldım. Geçen gün biri 6 ay bebeğe şampuan krem sürmeden suyla yıkadım sadece dedi.

Nur canım geçmiş olsun sıkma canını hamilelikte normal demişler bak seline senin tedirginliğin erken doğum olması inşallah şu 3-4 haftayı da atlatırsın canım bebişlerin kilosu nedir

Kızlaaarrrr doğum tarihimiz belli oldu.
Allah nasip ederse ve o zamana kadar bir aksilik olmazda 5 ekimde ponçiğimle tanışıcam.
Şimdilik herşey yolundaymış çok şükür. Gelsin bakalım doktorların dediği kadar kilolu gelecek mi merak ediyorum.
Nst ye bağladılar ilk defa. Sorun yoktu. Haftaya bir daha gidicem. Yat dinlen dolanma çok diyor.
Doktora göğüsler için önerebileceğiniz bir krem var mı dedim. Ayva çekirdeğini gül suyunun içinde bir gece bekletin. Jöle kıvamına geliyormuş. Göğüslere sür dedi :) bana göre çok faydalı bir bilgi sizinlede paylaşmak istedim kızçeler.
Bu arada bende toplamda 14 kilo almışım. Doğuma kadar 2 kiloda daha alsam 16 kilo ile bitirmiş olurum inş.

Nur canım geçmiş olsun sıkma canını hamilelikte normal demişler bak seline senin tedirginliğin erken doğum olması inşallah şu 3-4 haftayı da atlatırsın canım bebişlerin kilosu nedir
leyla cnm 1400 kıloları daha bı ıkı olsak hayırlısıyla bıde 34 olsak gerısıı gelır ıns
gozun aydın selınnnn

bu arada kızlar ben 6 kılo aldım henuz zatn 3 kılo cocuklar 1,5 kıloda rahım oluyormus veırız kıloları ınanın takmıorm ben :

İnternette de bebeği yıkarken her yıkamada şampuan kullanmayın yazıyordu.

Sayılı gün kalmış he sağlıkla gelsin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…