Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

CNM SORUN YOK DIO BUTUN DRLAR AMA MUSTAFA HOCA BU RAHIMIN YAN OLMASI SORUN DEDI BEBEK TUTUNAMIO ATO VUCUD DIO BAKALIM OLE MI YAAA SU BALON SARKIO FALAN DEMIS ARKADAS BU BALONUN PATLAMA RISKI FALAN VAR MI AYY NASIL KORKUORSAM ARTIK :S:S

yapma böyle.. bizler ne işlemlerden geçiyoruz balonda neymiş. daha işlem görmeden bu kadar strese sokma kendini. bir hafta kalıyormuş zaten. patlıcak birşey olsa doktorun ona göre dikkat etmen gereken şeyleri söyler sana ama ben patlıcak birşey olacağını sanmıyorum. düşünme sen şimdiden bunları.. işlemden sonrasına odaklan cnm.. güzel düşünelim güzel olsun hayırlısıyla.

haklısın cnm cok panık oldum ılk defa bole bıdı duydum hıstereskopıyı bıoleee yenı ogrendım vallaa rabbım hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıuza verseydı su mübarek günlerde ınss

insanın başına geldikçe nelerin üstesinden gelebileceğini görüyormuş. ben bu işlemlerde bunu öğrendim. paramağıma diken batsa kıyameti kopartırdım. çok tatlı bir canım var derdim. ama şimdi bakıyorumda o kadar da tatlı değilmiş yada işin ucunda muhteşem birşey olduğu için sesim çıkmıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
histeroskopide birşey yok cnm inan bana... diyorum ya ben ertesi günü işe gittim birde gece yarısına kadar işlerimi toparlamak için çalıştım... balon hakkında doktor gerekli bilgileri verir zaten. panik olma tatlım... korksakta korkmasakta bu işlemlerden geçeceğiz, iyi olcaksa mecburuz... zaten baygın oluyorsun hiç birşey ne görücen ne hissedeceksin.

cnm zaten ben bayılacağım ııcın korkuorum yaaa ben opu olurken baygın olmama rağmen nabzım falan durmus kusmusum falan bayaaa tüpe baglamıslar benı ondan korkuorum

cnm zaten ben bayılacağım ııcın korkuorum yaaa ben opu olurken baygın olmama rağmen nabzım falan durmus kusmusum falan bayaaa tüpe baglamıslar benı ondan korkuorum

dr ne dedi peki bunun için. neden olmuş? tansiyonun falan mı düşmüş.. kıyamam ben sana

Burda kusura bakacak birşey yok canım.
Şükür Allahıma benim 7 yaşında kızım var. Daha önce başka bir merkezde tedavi gördüm ve hamile kaldım. Kızım kardeş diye tutturdu çok istiyor. Bizde maddi manevi kendimizi zorlayarak bu yola yeniden giriştik. İnşallah olumlu sonuçlar alacağız. Bende sorun yok diye biliyordum. Mustafa bey tedavi ettiğinde rahim eğriliği var dedi. Hamileliğinde düşük ağrı veya çocukta kilo eksikliği oldumu diye sordu. Hiçbir sorunum olmadı benim hamilelikte, kasılma bile hiç hissetmedim. Demekki zamanla rahimde eğrilik oluştu.
Hitreskopi yurt dışında tedavi görmeye başlayan herkese uygulanan bir yöntemmiş. Rahmi hazırlama aşaması desek doğru olur. Araştırma yaptıktan sonra Mustafa Beyin en doğru yöntem ile işe başladığına ve bu konuyu ne kadar ciddiye aldığını, doğru adreste olduğumu anladım.
Diyeceksin neden ilk tedavi olduğun merkeze gitmiyorsun :) Doktorum yurtdışına gitti ve bir arkadaşım Mustafa Acet'in hastası yeni hamilelik haberini aldı. Onunda eşi benim gibi azosperm ve oda ikinci çocuk için bu işe başladı. O kadar uyuyordu ki yaşadığımız olaylar hiç düşünmeden Mustafa Beye başladım. İnşallah bende arkadaşım gibi güzel sonuç alacağım.

Sende sorun neydi canım. İnşallah hitreskopiden sonra normal yolla hemen hamile kalırsın.

dr ne dedi peki bunun için. neden olmuş? tansiyonun falan mı düşmüş.. kıyamam ben sana
cnmmm vallaaa mıdem gec bosalabılrmıs falan fılan mustafa beyde ben senı tüpe baglayacgım kusma sansın olmaaycak dedı korkma falan dedı mustafa beye guvendım ama

Allah bağışlasın cnm evladını, uzun, sağlıklı, kardeşli bir ömrü olsun inşallah. zamanla bedenimizde bir çok şey değişiyor demek ki. yaşayarak görüyor ve öğreniyoruz. histeroskopi olup sonrasında doğal yollarla hamile kalan arkadaşları çok okudum cnm. inşallah bizlerde o şanslı kesimin içinde yer alırız ama benim çok zor. benimde ilk iki doktorum hep eşimde sorun olduğunu söylemişlerdi ama işin aslının öyle olmadığını mustafa hoca sayesinde öğrendik. sorun benim yumurtalarımdaymış... her doktor mustafa hoca gibi işine aşık değil ve her ayrıntıyı en ince ayrıntısına kadar incelemiyor sanırım... neyseki çok doğru adresteyiz. benim doğal yollarla olacağına ihtimal veremiyorum ama bellide olmaz. Allah büyük :)

CNM SORUN YOK DIO BUTUN DRLAR AMA MUSTAFA HOCA BU RAHIMIN YAN OLMASI SORUN DEDI BEBEK TUTUNAMIO ATO VUCUD DIO BAKALIM OLE MI YAAA SU BALON SARKIO FALAN DEMIS ARKADAS BU BALONUN PATLAMA RISKI FALAN VAR MI AYY NASIL KORKUORSAM ARTIK :S:S

bende ilk balonun takıldığı gün psikolojik olarak rahatsızlık hissediyordum hatta rüyamda balonun düştüğünü yoğunluktan dolayı doktora ulaşamadığımı falan görmüştüm :)) ama 1 2 güne alışıyorsun 1 hafta sonra da çıkartıyorlar. ben ameliyattan çıktıktan 1 2 saat kadar ağrım oldu sonrası çok rahat geçti kanamam yok denecek kadar az oldu..

Allah büyük canım ne zaman ne olacağı belli olmaz. Mustafa Bey tam bir rahim uzamanı. Zaten önemli olan kadın faktörü. Allah yüzünüze bakmış. Daha fazla zaman geçirmeden sorun bulunmuş.

bende 4 senelık evlıyım cnm banada her gıttıgım doktor hıc bıseyın yok dıodu dayıyodu hormon ılaclarını..boşuna onca zaman onca emek çöpe gitti..sonra mustafa hocayla tanıstım gecen yaz hıc dusunmeden hısteroskopi oldum 3 ayımda hamıle kaldım ama sonu düşkle sonuclandı..korkulck bısey yok balon acıtmıor sadece dışarı sarktıgı ıcın rahatsız oluosun bıraz..inşallah hayırlısı ıle en yakın zmnda kalırsın..

Allah'ım ne kadar güzel bi haber. Allah hepimize doğal yollarla hamilelik nasip etsin inşallah :)

sağol cnm ama sonu guzel bıtmedı düşük yaptım..şimdi mustafa hocada tüp bebege başldım ve transferımın 8. gunu ve sanırım hamıleyım ıdrar testınde ıkıncı cızgıyı gordum bugun

Hayırlısı olsun çok sevindim inş kucağına da alırsın tüp bebek ücreti ne kadar bende cuma günü histeroskopi oldum ve sonrasında tüp bebek deneyeceğiz bu 5. Denemem olacak Mustafa bey de ilk ama ne kadar zamanda bir gittin muayeneye tüp bebek tedavisinde

Hayır patlayacak gibi bir şey değil balon acı vermiyor ama hissedince kötü oluyor Yürürken. Otururken sıkıntı yok

Oleeeeyyyy ayy canım benim inan çook sevindim. Allah bu seferkini Sana bağışlasın inşallah. Kuzuummm dikkat et kendine. Gereksiz kuruntular yapma. Bugunlerinin keyfini çıkart. Ne zaman kontrole gidiyosun? Kaç embriyo kaçıncı gündü? İnşallah bizlerde en kısa zamanda güzel hbrler veririz. Var mı hiç belirtiler yada ağrım sancın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…