Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

canım yaaaa sevin sevin, daha önce yaşadığın kötü durumu aklından çıkar şu anın keyfini çıkarmaya bak

sağol cnm benım..cnm bna rapor cıkarttı mustafa hoca 3200 hastahaneye odedık 550 fln ılaclar tuttu...onun harıcınde 3 kez yumurta takıbıne gıttım her gıttıgımde e2 ve progestran testı oldum onların hepsıde 200 tuttu esımle bana yapmam ıcın kan testlerı verdı onlarıda bı tıp merkezınde ssklı 200 e yaptırdık toplamda 4.200 arası bısey tuttu..

sağol cnm benım hepınızın tek tek guzel haberlerını alırım ınsallah..2 embrıo koyuldu 5. gun blastokıst ..transfer gununude sayarsam dun 8. gundu..ctesı hastahaneye gıdıcem kan vermeye ctesı test gunum

Senin güzel hbrin hepimize umut verdi diye düşünüyorım. uğurlu gelsin inşallah. Topiğmizde bi sürü annemiz olsun bebişimiz olsun. Sırayla mutlu yazılar yazalım

inşllhh cnm benım transfer oldugum gun 4 kısı transfer olmustuk peşpeşe onlarda ıdrarda ıkıncı cızgıyı gormusler..rabbım ramazan bereketlerını evımıze bebıs olarak versın ınsallahh

Merhaba fairy acaba bizede rapor çıkarılabilirmi? Şartları nelerdir. En azından ilaçlardan yaralanmak için.

Merhaba fairy acaba bizede rapor çıkarılabilirmi? Şartları nelerdir. En azından ilaçlardan yaralanmak için.
cnm devletten cıkarıosun raporu ıkı kere asılama yapman gerekıo devlette yadaa tuplrının tıkalı olması gerekıo yada esının spermı az olması gerekıoo cok sartı var ıkı kere devllette asılama yaparsan tup bebek ıcın rapor verıo devlet

Ben 15 yıllık evliyim ama 7 yaşında tüp bebek tedavis ile bir kızım var. eşim azospermli olabiliyormu bu şartlar altında.

cnm hastahane unv. hastahanesı oldugu ıcın 10 dk cıkıyor rapor..3 senelık evlı olmak ve 2 aşılama şartı var
CNM DEVLETTEN CIKAR MIYO MUYUZZ AYYY NE GUZEL SIMDI BEN IKI KERE ASILAMA YAPTIM BIDE RAPOR CIKARIP BI TUP EBEBK YAPMISTIM AMA RAPOR ICIN COK UGRASTIMMM YAA SIMDI HASTANE KENDISI MI CIKARIO BAK BUNA COK SEVINDIM

CNM DEVLETTEN CIKAR MIYO MUYUZZ AYYY NE GUZEL SIMDI BEN IKI KERE ASILAMA YAPTIM BIDE RAPOR CIKARIP BI TUP EBEBK YAPMISTIM AMA RAPOR ICIN COK UGRASTIMMM YAA SIMDI HASTANE KENDISI MI CIKARIO BAK BUNA COK SEVINDIM

ewt cnm medıpol unv hastahanesı oldugu ıcın 10 dk surmedı hemen cıktı

Cnm ben özelde 2 aşılama yaptırdım devlettede rapor çıkarttım. Özelde yaptırdığına dair belge yeterli olmuştu

Kızlar bugun histeroskopimi oldum. Miyomumda varmış nur topu gibi Bu işde aradan çıkmış oldu çok şükür

Kızlar bugun histeroskopimi oldum. Miyomumda varmış nur topu gibi Bu işde aradan çıkmış oldu çok şükür
çok geçmiş olsun canımm, inş. şifa olsun bebişinin gelmesine vesile olsun. bende adetimi bekliyorum sonra arayıp gün alıcam.

nasıl geçti peki? ne kadar sürüyor, ağrı oluyor mu? bundan sonraki süreç ne olacak?

Allah razı olsun cnm. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

Güzel geçti çok şükür. Sonrasında çok az bi ağrı oldu cnm ama o da normalmiş. Dayanılmayacak birşey değil merak etme. Mustafa hocam sonrasında gelip bilgilendiriyor. Yaw çok şanlıuız kızlar. Çok emin ellerdeyiz. Bu sebepten içim çok rahat. Allah razı olsun doktorumuzdan. Bir hafta on gün sonra kontrole çağırdı. O zaman sürece karar vericez sanırım.
Senin reglin ne zaman tatlım?

içimi rahatlattın tatlım. benimde reglim bu cumartesi canım. cumartesi yada pazartesi günü arayıp randevu alırım. ilk ay korunma verir herhalde. ilk adetten sonra çalışmalara başlanır

içimi rahatlattın tatlım. benimde reglim bu cumartesi canım. cumartesi yada pazartesi günü arayıp randevu alırım. ilk ay korunma verir herhalde. ilk adetten sonra çalışmalara başlanır

amelıyat sonrsı 1 ay hormon tedavısı goruceksın zten cabuk duzelsın rahım dıye..15 gun sonra muayene gıttıgımde canım cok acıdıgı ıcın bı ay ılskı olmdı bızde adetımdn sonra başladık

işte bende onun için sordum canım hem rahim hazır olmaz hemde acı olur diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…