- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
Hayırlı olsun. Darısı başımıza. Adınıza çok sevindim. İnşallah sağlıcakla kuıcağınıza almak nasip olur.kanda görmeden tam sevınemıycem galıba cnm ctesı hıc gelmes sımdı
canım yaaaa sevin sevin, daha önce yaşadığın kötü durumu aklından çıkar şu anın keyfini çıkarmaya bak
Hayırlısı olsun çok sevindim inş kucağına da alırsın tüp bebek ücreti ne kadar bende cuma günü histeroskopi oldum ve sonrasında tüp bebek deneyeceğiz bu 5. Denemem olacak Mustafa bey de ilk ama ne kadar zamanda bir gittin muayeneye tüp bebek tedavisinde
Oleeeeyyyy ayy canım benim inan çook sevindim. Allah bu seferkini Sana bağışlasın inşallah. Kuzuummm dikkat et kendine. Gereksiz kuruntular yapma. Bugunlerinin keyfini çıkart. Ne zaman kontrole gidiyosun? Kaç embriyo kaçıncı gündü? İnşallah bizlerde en kısa zamanda güzel hbrler veririz. Var mı hiç belirtiler yada ağrım sancın.
Senin güzel hbrin hepimize umut verdi diye düşünüyorım. uğurlu gelsin inşallah. Topiğmizde bi sürü annemiz olsun bebişimiz olsun. Sırayla mutlu yazılar yazalım
sağol cnm benım..cnm bna rapor cıkarttı mustafa hoca 3200 hastahaneye odedık 550 fln ılaclar tuttu...onun harıcınde 3 kez yumurta takıbıne gıttım her gıttıgımde e2 ve progestran testı oldum onların hepsıde 200 tuttu esımle bana yapmam ıcın kan testlerı verdı onlarıda bı tıp merkezınde ssklı 200 e yaptırdık toplamda 4.200 arası bısey tuttu..
sağol cnm benım hepınızın tek tek guzel haberlerını alırım ınsallah..2 embrıo koyuldu 5. gun blastokıst ..transfer gununude sayarsam dun 8. gundu..ctesı hastahaneye gıdıcem kan vermeye ctesı test gunum
inşllhh cnm benımtransfer oldugum gun 4 kısı transfer olmustuk peşpeşe onlarda ıdrarda ıkıncı cızgıyı gormusler..rabbım ramazan bereketlerını evımıze bebıs olarak versın ınsallahh
cnm devletten cıkarıosun raporu ıkı kere asılama yapman gerekıo devlette yadaa tuplrının tıkalı olması gerekıo yada esının spermı az olması gerekıoo cok sartı var ıkı kere devllette asılama yaparsan tup bebek ıcın rapor verıo devletMerhaba fairy acaba bizede rapor çıkarılabilirmi? Şartları nelerdir. En azından ilaçlardan yaralanmak için.
Merhaba fairy acaba bizede rapor çıkarılabilirmi? Şartları nelerdir. En azından ilaçlardan yaralanmak için.
Ben 15 yıllık evliyim ama 7 yaşında tüp bebek tedavis ile bir kızım var. eşim azospermli olabiliyormu bu şartlar altında.cnm hastahane unv. hastahanesı oldugu ıcın 10 dk cıkıyor rapor..3 senelık evlı olmak ve 2 aşılama şartı var
Ben 15 yıllık evliyim ama 7 yaşında tüp bebek tedavis ile bir kızım var. eşim azospermli olabiliyormu bu şartlar altında.cnm devletten cıkarıosun raporu ıkı kere asılama yapman gerekıo devlette yadaa tuplrının tıkalı olması gerekıo yada esının spermı az olması gerekıoo cok sartı var ıkı kere devllette asılama yaparsan tup bebek ıcın rapor verıo devlet
Ben 15 yıllık evliyim ama 7 yaşında tüp bebek tedavis ile bir kızım var. eşim azospermli olabiliyormu bu şartlar altında.
AMA NUFUSA KAYITLI BEBEK OLMAMASI LAZIM CNM SENIN BI ANE BEBEGIN VAR YA OLMAYABILReşin azospermse dırek cıkıyor galıba cnm sen mustafa hocayla konusursun cıkar rapor ınş.
CNM DEVLETTEN CIKAR MIYO MUYUZZ AYYY NE GUZEL SIMDI BEN IKI KERE ASILAMA YAPTIM BIDE RAPOR CIKARIP BI TUP EBEBK YAPMISTIM AMA RAPOR ICIN COK UGRASTIMMM YAA SIMDI HASTANE KENDISI MI CIKARIO BAK BUNA COK SEVINDIMcnm hastahane unv. hastahanesı oldugu ıcın 10 dk cıkıyor rapor..3 senelık evlı olmak ve 2 aşılama şartı var
AMA NUFUSA KAYITLI BEBEK OLMAMASI LAZIM CNM SENIN BI ANE BEBEGIN VAR YA OLMAYABILR
CNM DEVLETTEN CIKAR MIYO MUYUZZ AYYY NE GUZEL SIMDI BEN IKI KERE ASILAMA YAPTIM BIDE RAPOR CIKARIP BI TUP EBEBK YAPMISTIM AMA RAPOR ICIN COK UGRASTIMMM YAA SIMDI HASTANE KENDISI MI CIKARIO BAK BUNA COK SEVINDIM
cnm devletten cıkarıosun raporu ıkı kere asılama yapman gerekıo devlette yadaa tuplrının tıkalı olması gerekıo yada esının spermı az olması gerekıoo cok sartı var ıkı kere devllette asılama yaparsan tup bebek ıcın rapor verıo devlet
çok geçmiş olsun canımm, inş. şifa olsun bebişinin gelmesine vesile olsun. bende adetimi bekliyorum sonra arayıp gün alıcam.Kızlar bugun histeroskopimi oldum. Miyomumda varmış nur topu gibiBu işde aradan çıkmış oldu çok şükür
çok geçmiş olsun canımm, inş. şifa olsun bebişinin gelmesine vesile olsun. bende adetimi bekliyorum sonra arayıp gün alıcam.
nasıl geçti peki? ne kadar sürüyor, ağrı oluyor mu? bundan sonraki süreç ne olacak?
içimi rahatlattın tatlım. benimde reglim bu cumartesi canım. cumartesi yada pazartesi günü arayıp randevu alırım. ilk ay korunma verir herhalde. ilk adetten sonra çalışmalara başlanırAllah razı olsun cnm. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
Güzel geçti çok şükür. Sonrasında çok az bi ağrı oldu cnm ama o da normalmiş. Dayanılmayacak birşey değil merak etme. Mustafa hocam sonrasında gelip bilgilendiriyor. Yaw çok şanlıuız kızlar. Çok emin ellerdeyiz. Bu sebepten içim çok rahat. Allah razı olsun doktorumuzdan. Bir hafta on gün sonra kontrole çağırdı. O zaman sürece karar vericez sanırım.
Senin reglin ne zaman tatlım?
Kızlar bugun histeroskopimi oldum. Miyomumda varmış nur topu gibiBu işde aradan çıkmış oldu çok şükür
içimi rahatlattın tatlım. benimde reglim bu cumartesi canım. cumartesi yada pazartesi günü arayıp randevu alırım. ilk ay korunma verir herhalde. ilk adetten sonra çalışmalara başlanır
işte bende onun için sordum canım hem rahim hazır olmaz hemde acı olur diye düşünmüştümamelıyat sonrsı 1 ay hormon tedavısı goruceksın zten cabuk duzelsın rahım dıye..15 gun sonra muayene gıttıgımde canım cok acıdıgı ıcın bı ay ılskı olmdı bızde adetımdn sonra başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?