- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
işte bende onun için sordum canım hem rahim hazır olmaz hemde acı olur diye düşünmüştüm
ayyy ayyyy ayyy sen hamişlik imzanıda attınnnbalon cıktıktan sonra ılıskıye gırenlerde var doktorda serbest demıstı ama ne mümkün alttan muayene olurken canım yandı bı kereebıde ılk adetımde acaıp kanamam olmuştu gunde 3 pet yetmıodu gerısını sen düşün hmıle kalana kadar da hep öyle yoğun adet gördüm içim temizlendi
ayyy ayyyy ayyy sen hamişlik imzanıda attınnnmaaşşaallaahhh, Rabbim kucağına da almayı hayırlısıyla nasip etsin inşaallahhhh
sen içini ferah tut tatlım, Allah'ın izni ile bu sefer bebişin belki de bebişlerin seninle olacaklar, Ramazan ayının hürmetine inş. Rabbim sana bağışlayacak yüzünü güldürecektir hayırlısıylawalla attımm merak ettım şu gunlerde ne oluor yazıları okuyoruminşallh kaldırmak zorunda kalmam
içimi rahatlattın tatlım. benimde reglim bu cumartesi canım. cumartesi yada pazartesi günü arayıp randevu alırım. ilk ay korunma verir herhalde. ilk adetten sonra çalışmalara başlanır
hadı gozun aydın atlattın cnm..şimdi gelsın bebısler ınsallah..balon takıldımı
çok geçmiş olsun dikkat edin lütfen kendinize yaz ayı diye dikkatsiz davranmayınKızlar bugun histeroskopimi oldum. Miyomumda varmış nur topu gibiBu işde aradan çıkmış oldu çok şükür
tebrik ederim çok güzel bir haber endişenizi anlıyorum güzel şeyler düşünün :)kanda görmeden tam sevınemıycem galıba cnm ctesı hıc gelmes sımdı
Geçmiş olsun canım. Ameliyatın iyi geçmesine sevindim.Kızlar bugun histeroskopimi oldum. Miyomumda varmış nur topu gibiBu işde aradan çıkmış oldu çok şükür
cnm gecmıs olsun cok sevındım ıı gecmesıne evet emın ellerdeyiz ınsss cnm balon takılmadı mı pekıAllah razı olsun cnm. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
Güzel geçti çok şükür. Sonrasında çok az bi ağrı oldu cnm ama o da normalmiş. Dayanılmayacak birşey değil merak etme. Mustafa hocam sonrasında gelip bilgilendiriyor. Yaw çok şanlıuız kızlar. Çok emin ellerdeyiz. Bu sebepten içim çok rahat. Allah razı olsun doktorumuzdan. Bir hafta on gün sonra kontrole çağırdı. O zaman sürece karar vericez sanırım.
Senin reglin ne zaman tatlım?
hıc gıttın mı cnm ben yenı gıttım mustafa hocaya hıcbır dr sebeb bulamzken o buldu bakalım ne olacak ramazandan sonra hıstereskopı olacağım senın sorunun neKızlar bende medipole başlıcam bende aranızda yeniyim
benide bilgilendirin
Benim sorunumda sebebsiz bilmiyoruz polikistik over çok az başka bisey yok ben daha önce fatih medikal parkta sevim ulakoğlu vardı onda tedavi oldum ilk denememde oldu hayırlısı inşallah bende ramazandan sonra gelicem dışardan tahlil kabul ediyorlarmıhıc gıttın mı cnm ben yenı gıttım mustafa hocaya hıcbır dr sebeb bulamzken o buldu bakalım ne olacak ramazandan sonra hıstereskopı olacağım senın sorunun ne
Hoşgeldin aramıza Sefam. Ben geçen Cumartesi hitreskopi ameliyatı oldum. Şimdi antibiyotik, estrofen ve progestana eş değer bir ilaç kullanıyorum. Mustafa Bey 3 hafta sonra kontrole gel dedi. Ondan sonraki süreç ne olacak bilgim yok ama benim arkadaşımda hitreskopi oldu 3 ay sonra transfer işlemi gerçekleşti. 3 ay içinde rahmin kendini toparlaması bekleniyor anladığım kadarı ile.Kızlar bende medipole başlıcam bende aranızda yeniyim
benide bilgilendirin
Eğer sorunun sebepsiz ise hitrekopiden sonra kendiliğinden hamile kalan çok kişi var.Benim sorunumda sebebsiz bilmiyoruz polikistik over çok az başka bisey yok ben daha önce fatih medikal parkta sevim ulakoğlu vardı onda tedavi oldum ilk denememde oldu hayırlısı inşallah bende ramazandan sonra gelicem dışardan tahlil kabul ediyorlarmı
benm sorunum sebebsız cnm ınss ben hıstereskopıden sonra kalırım yaaaEğer sorunun sebepsiz ise hitrekopiden sonra kendiliğinden hamile kalan çok kişi var.
Bence kalırsın 6 ay süre veriyor doktor. Birde bakmışsın yeniden hamile kalmamak için korunma yöntemlerine başvuruyormuşsun :)benm sorunum sebebsız cnm ınss ben hıstereskopıden sonra kalırım yaaa
ayyyyyy cnm zaten hep sey dıorum bak ıkı tane yapcm ucuncuyu kazayla yapmak ıstıorum o nasıl bısımısss cok merak edıorumm hahaha kazaylaaa oldu dıyenlerı sorma cnm ınsss hepımızın yüzüne bakar rabbımde hayırlı sağlıklı evlatlar verır bıze ınsssBence kalırsın 6 ay süre veriyor doktor. Birde bakmışsın yeniden hamile kalmamak için korunma yöntemlerine başvuruyormuşsun :)
Çok güldüm yaayyyyyy cnm zaten hep sey dıorum bak ıkı tane yapcm ucuncuyu kazayla yapmak ıstıorum o nasıl bısımısss cok merak edıorumm hahaha kazaylaaa oldu dıyenlerı sorma cnm ınsss hepımızın yüzüne bakar rabbımde hayırlı sağlıklı evlatlar verır bıze ınsss
tebrik ederim çok güzel bir haber endişenizi anlıyorum güzel şeyler düşünün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?