Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTE="FairyTale61, post: 41513519, member: 399071"]teşekkür ederim cnm..

sabah lekelenmem gelınce doktora gıttım kn tahlılı yaptı 9. gun sonucum 316.8 cıktı çok şükür[/QUOTE]
Hayı

benm sorunum sebebsız cnm ınss ben hıstereskopıden sonra kalırım yaaa

canım ben 3 sene uğraştım. önce klomen + çatlatma iğnesi, sonra aşılama dedi ilk doktorum ama yumrutam çatlamadığı için aşılama bile yapılamadı, sonra medicana da hiç bir film -tahlil vs yapılmadan başlanan ve negatif sonuçlanan bir tüp bebek denemesi. ardından mustafa hoca'yı buldum. histereskopi dedi, balon stent takıldı. 3 nisan dı ameliyat oldum. 1 Mayıs'ta ameliyat sonrası ilk adetimi gördüm, 2.yi göremeden hamile olduğumu öğrendim 10 gün önce. dün kalp atışlarını dinledik. hala inanamıyorum. Umarım sende de aynı şekilde olur.

Haha çılgın. O dediğinden bende istiyorum. Kazayla nasıl oluyormuş o zaman anlarım. Kaza ne arkadaş korunmazsan olursun işte

Ne kadar güzel maşallah cnm. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. Bizde senle mutlu oluyoruz. Çok dikkat et kendine cnm

Haha çılgın. O dediğinden bende istiyorum. Kazayla nasıl oluyormuş o zaman anlarım. Kaza ne arkadaş korunmazsan olursun işte
cnm benm ablam kaldı ayyy yanlışlıkla ayda bı kere kacıooo dusun o ay kalıoo dıyorum yumurtan acık senı mı beklıodu bu nasıl ıs arkadaş bız gun aşırı yapıoz kı bos kalmasın ıcımız mıllet ayda bı kere kacırıooo oluorrr eeee takdırı ılahı ol dıyınce oluooo ınsss bızımde yanlışlıkla olduğu gunlerıde goruruz :d

AY AYY CNM SEN hıstereskopı olmuş muydun olduktan kac ay sonra tup yaptın bu arada hayırlı olsun rabbım kucağına almayıda nasıp etsın ıns

oldum cnm hısteroskopının 3.ayı normal hamıle kaldım sonra olmayınca tupe basladım 1 sene once hısteroskopi olustum..

Honeybaba hayirlı olsun bebisin canım darısı başımiza bende 3 temmuzda laparoskopi+histereskopi+balon olacak inşallah Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder
Gerçi ben biraz zaman aşımına uğradım ama Allahtan umut kesilmiyor

Hahhaha çok tatlısın cnm. İnşallah dediğin gibi bizde o günleri görürüz. Valla öyle birşey olursa gerile gerile yürüyerek kazayla oldu diyip havalanıcam

Günaydın altın kızlar. Ben birşey okudum muhtemelen doğruluk payı var ama ben doğru olmasını istemiyorum. Bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Historoskopi gibi operayonlar yumurta rezervlerinimi ne azaltıyormuş ilk defa duydum. Gerçekten böylemi. Benim zaten hem az hemde orta kalite oluşuyor ve ben iki defa histeroskopi oldum

Günaydın Cnm. İlk defa senden duyuyorum Mustafa Hocaya sormak lazım. Yanlış bir durum olsa Mustafa Hoca anlatırdı bence. Kendini üzme şimdi.

Hiç öyle düşünmeyin. Yüce Rabbim ol dedikten sonra herşey olur birde ne mucizeler gördük olmayanların kendiliğinden hamile kaldıklarını. İnşallah tüm isteyenlere nasip eylesin Rabbim.

teşekkür ederim cnm..

sabah lekelenmem gelınce doktora gıttım kn tahlılı yaptı 9. gun sonucum 316.8 cıktı çok şükür
Maşşallah çok güzel bir değer. Allah tamamına erdirsin. Bende ilk tüp bebek denememde 10. gündü yanlış olmasın hafif bir lekelenme gelmişti. Normal lekelenme korkacak bir durum yok :)

Ayy çok güzel bir haber. Ne kadar şanslıyız işinin uzmanı bir doktorumuz var. Allah tamamına erdirsin canım.
Çok uğraşmışssın ama çok güzel sonuç aldın. Bu hastanelere veya yanlış tedavi yapan yerlere işini bilmeden uzmanım diyenleri kınıyorum. Tedavi olanları hiç düşünmüyorlar. Maddi manevi çökümtüye uğrayan kendileri değil tabi.

evet ikiz olasılığı yüksek bir kız bir erkek ohhh süper olur :))

hayırla sağlıkla kucagıma alayımda hıc fark etmez tabı dedıgın gıbı olursada süper olur

Maşşallah çok güzel bir değer. Allah tamamına erdirsin. Bende ilk tüp bebek denememde 10. gündü yanlış olmasın hafif bir lekelenme gelmişti. Normal lekelenme korkacak bir durum yok :)

amin cnm inşallahhh...canım benden ogün baya leke geldı ama sımdı azldı acık kahve gelıor ama tam bıtmedı hala

Bende 1 kez yoğun bir lekelenme oldu sonra kesildi. Kanama gibi değilde ama iç çamaşırın büyük bir kısmını kapsayan leke idi. kırmızı değildi benimkide kahverengi idi. Doktora sordun mu? Tabi ben ne kadar yaşadığımı anlatsamda doktorun ne dediği önemli.

Merhaba arkadaşlar hipogonodotropik hipogonodizm hastası olup mustafa beyde tedavi gören arkadaşlarımız varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…