- 13 Haziran 2015
- 22
- 11
- 88
- 47
benm sorunum sebebsız cnm ınss ben hıstereskopıden sonra kalırım yaaa
ayyyyyy cnm zaten hep sey dıorum bak ıkı tane yapcm ucuncuyu kazayla yapmak ıstıorum o nasıl bısımısss cok merak edıorumm hahaha kazaylaaa oldu dıyenlerı sorma cnm ınsss hepımızın yüzüne bakar rabbımde hayırlı sağlıklı evlatlar verır bıze ınsss
canım ben 3 sene uğraştım. önce klomen + çatlatma iğnesi, sonra aşılama dedi ilk doktorum ama yumrutam çatlamadığı için aşılama bile yapılamadı, sonra medicana da hiç bir film -tahlil vs yapılmadan başlanan ve negatif sonuçlanan bir tüp bebek denemesi. ardından mustafa hoca'yı buldum. histereskopi dedi, balon stent takıldı. 3 nisan dı ameliyat oldum. 1 Mayıs'ta ameliyat sonrası ilk adetimi gördüm, 2.yi göremeden hamile olduğumu öğrendim 10 gün önce. dün kalp atışlarını dinledik. hala inanamıyorum. Umarım sende de aynı şekilde olur.
ohhh maşallah degerinizde çok güzel çıkmış :))teşekkür ederim cnm..
sabah lekelenmem gelınce doktora gıttım kn tahlılı yaptı 9. gun sonucum 316.8 cıktı çok şükür
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTE=
ohhh maşallah degerinizde çok güzel çıkmış :))
cnm benm ablam kaldı ayyy yanlışlıkla ayda bı kere kacıooo dusun o ay kalıoo dıyorum yumurtan acık senı mı beklıodu bu nasıl ıs arkadaş bız gun aşırı yapıoz kı bos kalmasın ıcımız mıllet ayda bı kere kacırıooo oluorrr eeee takdırı ılahı ol dıyınce oluooo ınsss bızımde yanlışlıkla olduğu gunlerıde goruruz :dHaha çılgın. O dediğinden bende istiyorum. Kazayla nasıl oluyormuş o zaman anlarım. Kaza ne arkadaş korunmazsan olursun işte
AY AYY CNM SEN hıstereskopı olmuş muydun olduktan kac ay sonra tup yaptın bu arada hayırlı olsun rabbım kucağına almayıda nasıp etsın ınssağol cnm rabbım sızede nasıp etsın ınsallah..
ewt ikiz olabilirr
AY AYY CNM SEN hıstereskopı olmuş muydun olduktan kac ay sonra tup yaptın bu arada hayırlı olsun rabbım kucağına almayıda nasıp etsın ıns
cnm benm ablam kaldı ayyy yanlışlıkla ayda bı kere kacıooo dusun o ay kalıoo dıyorum yumurtan acık senı mı beklıodu bu nasıl ıs arkadaş bız gun aşırı yapıoz kı bos kalmasın ıcımız mıllet ayda bı kere kacırıooo oluorrr eeee takdırı ılahı ol dıyınce oluooo ınsss bızımde yanlışlıkla olduğu gunlerıde goruruz :d
Günaydın Cnm. İlk defa senden duyuyorum Mustafa Hocaya sormak lazım. Yanlış bir durum olsa Mustafa Hoca anlatırdı bence. Kendini üzme şimdi.Günaydın altın kızlar. Ben birşey okudum muhtemelen doğruluk payı var ama ben doğru olmasını istemiyorum. Bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Historoskopi gibi operayonlar yumurta rezervlerinimi ne azaltıyormuş ilk defa duydum. Gerçekten böylemi. Benim zaten hem az hemde orta kalite oluşuyor ve ben iki defa histeroskopi oldum
Hiç öyle düşünmeyin. Yüce Rabbim ol dedikten sonra herşey olur birde ne mucizeler gördük olmayanların kendiliğinden hamile kaldıklarını. İnşallah tüm isteyenlere nasip eylesin Rabbim.Honeybaba hayirlı olsun bebisin canım darısı başımiza bende 3 temmuzda laparoskopi+histereskopi+balon olacak inşallah Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder
Gerçi ben biraz zaman aşımına uğradım ama Allahtan umut kesilmiyor
Maşşallah çok güzel bir değer. Allah tamamına erdirsin. Bende ilk tüp bebek denememde 10. gündü yanlış olmasın hafif bir lekelenme gelmişti. Normal lekelenme korkacak bir durum yok :)teşekkür ederim cnm..
sabah lekelenmem gelınce doktora gıttım kn tahlılı yaptı 9. gun sonucum 316.8 cıktı çok şükür
Ayy çok güzel bir haber. Ne kadar şanslıyız işinin uzmanı bir doktorumuz var. Allah tamamına erdirsin canım.canım ben 3 sene uğraştım. önce klomen + çatlatma iğnesi, sonra aşılama dedi ilk doktorum ama yumrutam çatlamadığı için aşılama bile yapılamadı, sonra medicana da hiç bir film -tahlil vs yapılmadan başlanan ve negatif sonuçlanan bir tüp bebek denemesi. ardından mustafa hoca'yı buldum. histereskopi dedi, balon stent takıldı. 3 nisan dı ameliyat oldum. 1 Mayıs'ta ameliyat sonrası ilk adetimi gördüm, 2.yi göremeden hamile olduğumu öğrendim 10 gün önce. dün kalp atışlarını dinledik. hala inanamıyorum. Umarım sende de aynı şekilde olur.
evet ikiz olasılığı yüksek bir kız bir erkek ohhh süper olur :))
Maşşallah çok güzel bir değer. Allah tamamına erdirsin. Bende ilk tüp bebek denememde 10. gündü yanlış olmasın hafif bir lekelenme gelmişti. Normal lekelenme korkacak bir durum yok :)
Bende 1 kez yoğun bir lekelenme oldu sonra kesildi. Kanama gibi değilde ama iç çamaşırın büyük bir kısmını kapsayan leke idi. kırmızı değildi benimkide kahverengi idi. Doktora sordun mu? Tabi ben ne kadar yaşadığımı anlatsamda doktorun ne dediği önemli.hayırla sağlıkla kucagıma alayımda hıc fark etmez tabı dedıgın gıbı olursada süper olur
amin cnm inşallahhh...canım benden ogün baya leke geldı ama sımdı azldı acık kahve gelıor ama tam bıtmedı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?