Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

coook sağol tatlım yaaa inş.
sen hangi aşamadasın?
cnm ben ramazandan sonra muane olacağım ama rahım fılmıne gore mustafa hoca hıstereskopı dedı sımdı benm adetlı mı adetsız mı gıtmem lazım muane ıcın nasıl anlayack rahmımın yanmı deıl mı olduğunu adetsız gel demıstı sanrıım yaaa

canım ben muayeneye adetsiz gittim. sonra adet olunca 1. günü aradım histeroskopi için gün aldım. sende adetin bitince git bence

canım ben muayeneye adetsiz gittim. sonra adet olunca 1. günü aradım histeroskopi için gün aldım. sende adetin bitince git bence
TAMMDR CNM AMA ŞU RAMAZAN BI GECSIN ISTIORUM ONUMZDEKI AY GIDECEGIM BAKALIM SONRA ADET BITIMINDE OLACAKSAM OLURUM HISTERESKOPIYI INSS

Yumurtalık rezervinin doğuştan geldiğini söylemişti bana bir doktor.histereskopi rahime yapılan bi operasyon olduğu için yumurtalıkları ilgilendireceğini sanmıyorum ama uzmanına sormak lazım tabi.

Yumurtalık rezervinin doğuştan geldiğini söylemişti bana bir doktor.histereskopi rahime yapılan bi operasyon olduğu için yumurtalıkları ilgilendireceğini sanmıyorum ama uzmanına sormak lazım tabi.

tmm cnm saol haklısın :) bazen okuduklarımız yanıltıcı olabiliyor

hamişlerimiz, tedaviye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar nasılsınız?

histeroskopiden sonra ilk randevumu yarına aldım.. çok merak ediyorum neler söyleyecek mustafa hoca. tedavinin ne zaman başlayacağını söyler sanırım... şu günler bir geçse, pozitif sonucu hepimiz bir görsek birde sağlıkla kucaklarımıza alsak ne güzel olur

aaaa bızede bıldır bakalım ne dıyck cnm sonucunu hadı ınsss hayırlı haberler alırısnz

hadi hayırlısı olsun canımm, inşaallahhh çok güzel haberler alırsın. bende haftaya histeroskopi olucam. ben çalışıyorum. 2 günlük rapor istesem pazartesi ve salı için verirler değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…