- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Günaydın cnm. Naptın? Hangi güne verdiler?kızlar az önce adet lekenelemeleri başladı. yarın hastaneyi arayıp histeroskopi için gün alıcam
Tüp bebek yaptıran arkadaşlar toplama işlemini Mustafa bey mi yapıyor ?
günaydın canım. haftaya pazartesi 6 Temmuza gün verdiler.Günaydın cnm. Naptın? Hangi güne verdiler?
hadı cnm bakalım hayırlısı sende ol ınsss hamıs kalırsın bıran onceeegünaydın canım. haftaya pazartesi 6 Temmuza gün verdiler.
coook sağol tatlım yaaa inş.hadı cnm bakalım hayırlısı sende ol ınsss hamıs kalırsın bıran onceee
cnm ben ramazandan sonra muane olacağım ama rahım fılmıne gore mustafa hoca hıstereskopı dedı sımdı benm adetlı mı adetsız mı gıtmem lazım muane ıcın nasıl anlayack rahmımın yanmı deıl mı olduğunu adetsız gel demıstı sanrıım yaaacoook sağol tatlım yaaa inş.
sen hangi aşamadasın?
canım ben muayeneye adetsiz gittim. sonra adet olunca 1. günü aradım histeroskopi için gün aldım. sende adetin bitince git bencecnm ben ramazandan sonra muane olacağım ama rahım fılmıne gore mustafa hoca hıstereskopı dedı sımdı benm adetlı mı adetsız mı gıtmem lazım muane ıcın nasıl anlayack rahmımın yanmı deıl mı olduğunu adetsız gel demıstı sanrıım yaaa
TAMMDR CNM AMA ŞU RAMAZAN BI GECSIN ISTIORUM ONUMZDEKI AY GIDECEGIM BAKALIM SONRA ADET BITIMINDE OLACAKSAM OLURUM HISTERESKOPIYI INSScanım ben muayeneye adetsiz gittim. sonra adet olunca 1. günü aradım histeroskopi için gün aldım. sende adetin bitince git bence
günaydın canım. haftaya pazartesi 6 Temmuza gün verdiler.
Balon çıkartıldıktan sonra kanaması olan var mı benim 2 gündür hafif kanamam var normal mi acaba
Yumurtalık rezervinin doğuştan geldiğini söylemişti bana bir doktor.histereskopi rahime yapılan bi operasyon olduğu için yumurtalıkları ilgilendireceğini sanmıyorum ama uzmanına sormak lazım tabi.Günaydın altın kızlar. Ben birşey okudum muhtemelen doğruluk payı var ama ben doğru olmasını istemiyorum. Bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Historoskopi gibi operayonlar yumurta rezervlerinimi ne azaltıyormuş ilk defa duydum. Gerçekten böylemi. Benim zaten hem az hemde orta kalite oluşuyor ve ben iki defa histeroskopi oldum
Yumurtalık rezervinin doğuştan geldiğini söylemişti bana bir doktor.histereskopi rahime yapılan bi operasyon olduğu için yumurtalıkları ilgilendireceğini sanmıyorum ama uzmanına sormak lazım tabi.
aaaa bızede bıldır bakalım ne dıyck cnm sonucunu hadı ınsss hayırlı haberler alırısnzhamişlerimiz, tedaviye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar nasılsınız?
histeroskopiden sonra ilk randevumu yarına aldım.. çok merak ediyorum neler söyleyecek mustafa hoca. tedavinin ne zaman başlayacağını söyler sanırım... şu günler bir geçse, pozitif sonucu hepimiz bir görsek birde sağlıkla kucaklarımıza alsak ne güzel olur
aaaa bızede bıldır bakalım ne dıyck cnm sonucunu hadı ınsss hayırlı haberler alırısnz
hadi hayırlısı olsun canımm, inşaallahhh çok güzel haberler alırsın. bende haftaya histeroskopi olucam. ben çalışıyorum. 2 günlük rapor istesem pazartesi ve salı için verirler değil mi?hamişlerimiz, tedaviye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar nasılsınız?
histeroskopiden sonra ilk randevumu yarına aldım.. çok merak ediyorum neler söyleyecek mustafa hoca. tedavinin ne zaman başlayacağını söyler sanırım... şu günler bir geçse, pozitif sonucu hepimiz bir görsek birde sağlıkla kucaklarımıza alsak ne güzel olur
aaaa kaçta orada olacaksın? benim ameliyatım 16:30'da.Bende o gün orada olacağım inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?