aaaa kaçta orada olacaksın? benim ameliyatım 16:30'da.
hadi hayırlısı olsun canımm, inşaallahhh çok güzel haberler alırsın. bende haftaya histeroskopi olucam. ben çalışıyorum. 2 günlük rapor istesem pazartesi ve salı için verirler değil mi?
Benim sabah 10'da randevum ameliyat sonrası 2. Kontrol olacak
kızlar ne zaman hastanede olacaksınız? benimde yarın sabahtan kontrolüm var
6 temmuzda canım randevum
bi dahaki severe inşallah :)
hamile kontrollerinde karşılaşırız inşallahbenim bi aksilik olmazsa ameliyat sonrası son kontrol olacak
ayy inşallaaahh kuzuumm.. ameliyattan sonra 2 defa mı kontrole çağırıyor? benim yarın ilk kontrolüm olacak.. doğal takip istedi mi senden? bende beklemicek gibi sanırım doğal olma şansım yoksağlıklı olsunda doğal tüp artık farketmez :)
ben normal yolla gebe kaldığım için tedavi uygulamıcaz gebeliği beklicez demişti. bana balon stend takıldı ameliyattan 1 hafta sonra çıkarmak için gittik bi de verdiği ilaçlar bittikten 12 gün sonra çağırdı . pazartesiye denk geliyor o da .. ben aşılama için düşünüyordum mustafa beye gitmeyi ama öngörüşme de o histeroskopi dedi tedaviye gerek görmedi
Maşallah cnm çok güzel bişey. Seni tedavilerle oyalamicak demek ki yine doğal yollarla kalabilirsin. İnş tedavin bitince güzel hbrlerini alırız
Bende şimdi hastaneden çıktım. histeroskopiden sonra ilk kontrolümdü. Tüpe başlamak istediğiniz zamandan bir hafta önce gelirsiniz o zaman tekrar konuşuruz dedi. Bizde kısmetse ağustos sonu eylül gibi reglim ne zaman olursa ona göre ayarlayıp tekrardan gidicez. Doğal yollar olma şansı hiç mi yok diye sordum 'var' dedi ama bence yok olsa bu zamana kadar olurdu. Sağlıklı olsunlarda normal tedavi farketmez.
Hepimizin şansı bol olsun inşallah
cnm ben işlem günü eve gidip dinlendim hemen ertesi günüde işe başladım. bir sıkıntım ağrım sancım olmadı. balon takılmadı bana. balon takılınca ne oluyor bilmiyorum.
ben normal yolla gebe kaldığım için tedavi uygulamıcaz gebeliği beklicez demişti. bana balon stend takıldı ameliyattan 1 hafta sonra çıkarmak için gittik bi de verdiği ilaçlar bittikten 12 gün sonra çağırdı . pazartesiye denk geliyor o da .. ben aşılama için düşünüyordum mustafa beye gitmeyi ama öngörüşme de o histeroskopi dedi tedaviye gerek görmedi
günaydın canım, en azından başka bi sorun olmadan tüpe başlayabileceksiniz. bu da güzel bi haber. sizin spermlerde mi problem var?
canım balonda da sıkıntı olmuyormuş ama ben akşam olacağım için ertesi günüde evde dinleyim diyorum.
Günaydın tatlım. Mustafa hocadan öncesine kadar spermlerde sorun var sanıyorduk. Ama asıl sorunun bende olduğunu mustafa hocada öğrendik. Yumurtalarım az oluşuyor, rezerv azlığı ve oluşanlarda orta kalite. Birde yumurtalar Çift poler bodymiş o ne diye sorarsanız tam bende bilmiyorum. Pek hayırlı birşey değil sanırım
canım kontrollerde de randevu alıyor musun? hocanın hastası çok ya nasıl denk getiriyorsun? benim muayene randevumu bile 2 kere ertelemişlerdi
olsun canım en azından sorunun tespit edilmiş oldu. banada 2 yıldır bişey yok bişey yok diyip durdular ama rahmimde şekil bozukluğu varmış. inan belirsizlik çok kötü. umarım tüp bebekte ilk seferde bebişine, belki de bebişlerine kavuşursun
anladım canım, hayırlısıyla operasyonu bi atlatsam kontrolleri de hallederiz inş.Kontrollerde de randevu alınıyor cnm. Özellikle belirtiyorum ben kontrolüm var mutlaka gelmem lazım diyorum
aynen aynen canım katılıyorum sana. rahim filminde bile kabak gibi ortada. ama rahim filmine bakarlarken sadece tüplerin durumuna bakıp değerlendirdiler, rahim şeklinde hiç bakmadılar. üstelik gittiğim hastane de öyle sıradan bi hastane değildi ve en son 6 ay önce başka bir tüp bebek doktoruna gitmiştim muayene için bişey yok demişti bi süre daha yolla deneyin demiştiBen neyi anlamıyorum biliyormusun. Yani sen iki yıldır uğraşıyorsun ve kimse fartetmemiş mi. Bi mustafa hocamı işini severek özveriyle başarıyla yapıyor. Diğerleri nasıl anlamadım. Bizede yazık. Bende mustafa hocaya gidene kadar sorun eşimde sandım hep. Maddi manevi fazlasıyla yıpranıyoruz zaten. Birde boyle olunca insanın sabrı kalmıyor. Çok sinirleniyorum. Bana ilk doktorum sizin normal yollarla olur dedi. Lafına o kadar güvendim ve inandım ki üç ay klomen çatlatma iğnesiyle uğraştım arkasında da iki aşılama. Aşılamalara o kadar inancım vardı ki anlatamam. Başarı oranı çok düşük olmasına rağmen olacak gözüyle baktım hep. Bizede yazık ama herşeyi başından araştırsalar baksalar bu kadar yıpranmıcaz belkide. Off sinirlendim senide nasıl oyalamışlar. Yaa birde yaş faktörü var gidiyor, her geçen gün aleyhimize işliyor. Neyse çenem düştüuzun lafın kısası çok şükür doğru adresteyiz içim rahat kafamda soru işaretleri yok. Artık bundan sonrası Allah'ın takdirine kalmış
anladım canım, hayırlısıyla operasyonu bi atlatsam kontrolleri de hallederiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?