- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
aynen aynen canım katılıyorum sana. rahim filminde bile kabak gibi ortada. ama rahim filmine bakarlarken sadece tüplerin durumuna bakıp değerlendirdiler, rahim şeklinde hiç bakmadılar. üstelik gittiğim hastane de öyle sıradan bi hastane değildi ve en son 6 ay önce başka bir tüp bebek doktoruna gitmiştim muayene için bişey yok demişti bi süre daha yolla deneyin demiştiinş. tedavilerimizin sonucu bebişlerimize kavuşuruz , Rabbim çok bekletmesin inş.
canım kontrollerde de randevu alıyor musun? hocanın hastası çok ya nasıl denk getiriyorsun? benim muayene randevumu bile 2 kere ertelemişlerdi
Maşallah cnm çok güzel bişey. Seni tedavilerle oyalamicak demek ki yine doğal yollarla kalabilirsin. İnş tedavin bitince güzel hbrlerini alırız
Bende şimdi hastaneden çıktım. histeroskopiden sonra ilk kontrolümdü. Tüpe başlamak istediğiniz zamandan bir hafta önce gelirsiniz o zaman tekrar konuşuruz dedi. Bizde kısmetse ağustos sonu eylül gibi reglim ne zaman olursa ona göre ayarlayıp tekrardan gidicez. Doğal yollar olma şansı hiç mi yok diye sordum 'var' dedi ama bence yok olsa bu zamana kadar olurdu. Sağlıklı olsunlarda normal tedavi farketmez.
Hepimizin şansı bol olsun inşallah
Kıxlar Merhaba ben epey dr buraya girmedim face daha kolayima gitti kk ya bi bakayım dedim taa 80 li sayfalardan başlayıp hepsini okudum hamile olan arkadaşlarım tebrik ediyirum ..karamsarsln ameliyat olmuşsun şifa olsun canım. .kimyager canım sen de ameliyat Olcan Allsh yardımcın olsun .amelitat olan ve olmayı bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun. Bende bayram sonu olacam adetleri m düzenli beklediğim vakitte olursa 20 temmuzda olmam gerekecek hayırlusı bende çoook korkuyorum cook
Evet bildin rahim dar miş benim de. .canım benim dr güzel şeyler söylesin bebek gelsin ..ben narkoz dan çok korkuyorum ilk olacakmerhaba.. :) bende faceden takip ediyorum ama benimde kolayıma burası geliyor :)) sanırım bizim sorunumuz aynı rahimin küçük olması.. ben 27 mayısta oldum histeroskopi korkmanı gerektirecek bişi yok desem de bana bunu dedikleri halde ameliyattan çıkana kadar bende korkmuşum ama sonrası çok rahat geçti inşallah seninde öyle olur. pazartesi ameliyat sonucunu göreceğiz inşallah düzelmiştir,,
evet canım 6 temmuzda 16:30'da randevum6 temmuzdaydı dimi operasyonun cnm.. güzel geçicek hayırlısıyla
inşallah cnm benim.. en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. birde çift çift olursa:)
çok sağol tatlım, inşaallahhh öncelikle hepimiz şifa bulur sonrasında bebişlerimize kavuşuruz. tatlım korkutma kendiniz o kadar, uyuyup uyanıcaz herşey bitmiş olacak inş.Kıxlar Merhaba ben epey dr buraya girmedim face daha kolayima gitti kk ya bi bakayım dedim taa 80 li sayfalardan başlayıp hepsini okudum hamile olan arkadaşlarım tebrik ediyirum ..karamsarsln ameliyat olmuşsun şifa olsun canım. .kimyager canım sen de ameliyat Olcan Allsh yardımcın olsun .amelitat olan ve olmayı bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun. Bende bayram sonu olacam adetleri m düzenli beklediğim vakitte olursa 20 temmuzda olmam gerekecek hayırlusı bende çoook korkuyorum cook
Amin inş şifa olsun hepimize. ... inş. Canim uyuyup uyanalim bitsin gelsin sipalar :)çok sağol tatlım, inşaallahhh öncelikle hepimiz şifa bulur sonrasında bebişlerimize kavuşuruz. tatlım korkutma kendiniz o kadar, uyuyup uyanıcaz herşey bitmiş olacak inş.
merhaba.. :) bende faceden takip ediyorum ama benimde kolayıma burası geliyor :)) sanırım bizim sorunumuz aynı rahimin küçük olması.. ben 27 mayısta oldum histeroskopi korkmanı gerektirecek bişi yok desem de bana bunu dedikleri halde ameliyattan çıkana kadar bende korkmuşum ama sonrası çok rahat geçti inşallah seninde öyle olur. pazartesi ameliyat sonucunu göreceğiz inşallah düzelmiştir,,
Evet bildin rahim dar miş benim de. .canım benim dr güzel şeyler söylesin bebek gelsin ..ben narkoz dan çok korkuyorum ilk olacak
cnm pekı nasıl sımdı duzelmısmı rahım senınkı nasıldı bnmkınde egıklık yan t gıbı demıstıMaşallah cnm çok güzel bişey. Seni tedavilerle oyalamicak demek ki yine doğal yollarla kalabilirsin. İnş tedavin bitince güzel hbrlerini alırız
Bende şimdi hastaneden çıktım. histeroskopiden sonra ilk kontrolümdü. Tüpe başlamak istediğiniz zamandan bir hafta önce gelirsiniz o zaman tekrar konuşuruz dedi. Bizde kısmetse ağustos sonu eylül gibi reglim ne zaman olursa ona göre ayarlayıp tekrardan gidicez. Doğal yollar olma şansı hiç mi yok diye sordum 'var' dedi ama bence yok olsa bu zamana kadar olurdu. Sağlıklı olsunlarda normal tedavi farketmez.
Hepimizin şansı bol olsun inşallah
cnm benm dört sene yaaa az deıl dört sene bısı yok dedıler artık son senesınde esımde aramaya başladılar ıkı dusuk oldu yıne olur dedıler ıkı asılama yaptım yok bı tup yaptım yok ama mustafa hoca esınde bısı yok yeterlı spermı senın rahmınde yan t seklınde ve dar dedı erken doğum olur yada yıne erken dusk olur dedı bebegın tutunamuoo dedı ve gercektende ılk defa mantıklı bısıler duydum drdan yanı bıdaha mustafa hocayı bırakmamBen neyi anlamıyorum biliyormusun. Yani sen iki yıldır uğraşıyorsun ve kimse fartetmemiş mi. Bi mustafa hocamı işini severek özveriyle başarıyla yapıyor. Diğerleri nasıl anlamadım. Bizede yazık. Bende mustafa hocaya gidene kadar sorun eşimde sandım hep. Maddi manevi fazlasıyla yıpranıyoruz zaten. Birde boyle olunca insanın sabrı kalmıyor. Çok sinirleniyorum. Bana ilk doktorum sizin normal yollarla olur dedi. Lafına o kadar güvendim ve inandım ki üç ay klomen çatlatma iğnesiyle uğraştım arkasında da iki aşılama. Aşılamalara o kadar inancım vardı ki anlatamam. Başarı oranı çok düşük olmasına rağmen olacak gözüyle baktım hep. Bizede yazık ama herşeyi başından araştırsalar baksalar bu kadar yıpranmıcaz belkide. Off sinirlendim senide nasıl oyalamışlar. Yaa birde yaş faktörü var gidiyor, her geçen gün aleyhimize işliyor. Neyse çenem düştüuzun lafın kısası çok şükür doğru adresteyiz içim rahat kafamda soru işaretleri yok. Artık bundan sonrası Allah'ın takdirine kalmış
Canım rahim yapın dar dedi hamile kalsan da düşük olur ya da erken doğum olur dedi. Rahim vakum gibi çalışır dedi açılıp k à panir. .döllenme ilk tuplerde olur ordan rahme yol alır rahmin volmu tüpler den çok olsun ki içine çeksin dedi. .rahmin küçük olması derken nasıl yani? bana dr rahmin sol duvarı hafif içeri doğru kıvrık dedi. bu şekilde bebek tutunamaz dedi, tüp bebek yapsak bile dedi. hadi tutunsa bile ilk 3 ay düşer, hadi ilk 3 ayıda atlatsan bile 5-6. ayda suyun gelir erken doğum olur dedi. çünkü rahim gerektiği gibi büyüyemez dedi. önemli olan bizim için bebeği sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamız dedi.
benimkine de öyle dedi. t görüntüsü var dedicnm pekı nasıl sımdı duzelmısmı rahım senınkı nasıldı bnmkınde egıklık yan t gıbı demıstı
AYYY ALLAHIM YAAA NASIL RAHMIMIZ VARSAA BIZIMDE ::d CNM ILISKI ESNASINDA ACIN OLUO MUYDU YADA ZOR GIDIOR MUYDU BENM ZOR OLUOR CUNKI KASIK CEKTRDIM GECEN AY BU AY SANKI DAHA KOLAY OLUOR RAMAZANDAN SONRA GIDECEGIM BAKALIM MUSTAFA HOCA NE DIYCKbenimkine de öyle dedi. t görüntüsü var dedi
canım bazen çoookkk fazla ağrım oluyor, bazende ilk bikaç dk oluyor sonra hafifliyor.AYYY ALLAHIM YAAA NASIL RAHMIMIZ VARSAA BIZIMDE ::d CNM ILISKI ESNASINDA ACIN OLUO MUYDU YADA ZOR GIDIOR MUYDU BENM ZOR OLUOR CUNKI KASIK CEKTRDIM GECEN AY BU AY SANKI DAHA KOLAY OLUOR RAMAZANDAN SONRA GIDECEGIM BAKALIM MUSTAFA HOCA NE DIYCK
bende anlamıyorum ki bazen dayanılmaz ağrım oluyor gaz sancısı gibi bazen hiiiççç hissetmiyorum.Bendw hiç ağrı olmuyor
hım cnm benm zor gırıo yaa solemesı ayıptrrr vallaaa ama duzeldı bu arabende anlamıyorum ki bazen dayanılmaz ağrım oluyor gaz sancısı gibi bazen hiiiççç hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?