Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

inşallah cnm benim.. en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. birde çift çift olursa :)

Kıxlar Merhaba ben epey dr buraya girmedim face daha kolayima gitti kk ya bi bakayım dedim taa 80 li sayfalardan başlayıp hepsini okudum hamile olan arkadaşlarım tebrik ediyirum ..karamsarsln ameliyat olmuşsun şifa olsun canım. .kimyager canım sen de ameliyat Olcan Allsh yardımcın olsun .amelitat olan ve olmayı bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun. Bende bayram sonu olacam adetleri m düzenli beklediğim vakitte olursa 20 temmuzda olmam gerekecek hayırlusı bende çoook korkuyorum cook

canım kontrollerde de randevu alıyor musun? hocanın hastası çok ya nasıl denk getiriyorsun? benim muayene randevumu bile 2 kere ertelemişlerdi

evet zaten randevu lındığı halde yoğunluktan dolayı bekleniyor. hatta ben ameliyattan 1 gün sonra aldım randevuyu. kontrol olduğu için ertelenme olmuyor bildiği kadarıyla. gerçi 1 kere gittim kontrole onda da stendin çıkması gerekiyordu. muayene tarihlerini daha ileri günlere veriyorlar ona göre ayarlıyorlar randevu sistemini

inşallah hepimiz için hayırlısı olur güzel haberler veririz birbirimize :))
benim ablamın 10 sene sonunda 2. aşılamayla oldu çocuğu. seninde vesilen tüp bebek olur inşallah

merhaba.. :) bende faceden takip ediyorum ama benimde kolayıma burası geliyor :)) sanırım bizim sorunumuz aynı rahimin küçük olması.. ben 27 mayısta oldum histeroskopi korkmanı gerektirecek bişi yok desem de bana bunu dedikleri halde ameliyattan çıkana kadar bende korkmuşum ama sonrası çok rahat geçti inşallah seninde öyle olur. pazartesi ameliyat sonucunu göreceğiz inşallah düzelmiştir,,

Evet bildin rahim dar miş benim de. .canım benim dr güzel şeyler söylesin bebek gelsin ..ben narkoz dan çok korkuyorum ilk olacak

çok sağol tatlım, inşaallahhh öncelikle hepimiz şifa bulur sonrasında bebişlerimize kavuşuruz. tatlım korkutma kendiniz o kadar, uyuyup uyanıcaz herşey bitmiş olacak inş.

çok sağol tatlım, inşaallahhh öncelikle hepimiz şifa bulur sonrasında bebişlerimize kavuşuruz. tatlım korkutma kendiniz o kadar, uyuyup uyanıcaz herşey bitmiş olacak inş.
Amin inş şifa olsun hepimize. ... inş. Canim uyuyup uyanalim bitsin gelsin sipalar :)

Evet bildin rahim dar miş benim de. .canım benim dr güzel şeyler söylesin bebek gelsin ..ben narkoz dan çok korkuyorum ilk olacak

rahmin küçük olması derken nasıl yani? bana dr rahmin sol duvarı hafif içeri doğru kıvrık dedi. bu şekilde bebek tutunamaz dedi, tüp bebek yapsak bile dedi. hadi tutunsa bile ilk 3 ay düşer, hadi ilk 3 ayıda atlatsan bile 5-6. ayda suyun gelir erken doğum olur dedi. çünkü rahim gerektiği gibi büyüyemez dedi. önemli olan bizim için bebeği sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamız dedi.

cnm pekı nasıl sımdı duzelmısmı rahım senınkı nasıldı bnmkınde egıklık yan t gıbı demıstı

cnm benm dört sene yaaa az deıl dört sene bısı yok dedıler artık son senesınde esımde aramaya başladılar ıkı dusuk oldu yıne olur dedıler ıkı asılama yaptım yok bı tup yaptım yok ama mustafa hoca esınde bısı yok yeterlı spermı senın rahmınde yan t seklınde ve dar dedı erken doğum olur yada yıne erken dusk olur dedı bebegın tutunamuoo dedı ve gercektende ılk defa mantıklı bısıler duydum drdan yanı bıdaha mustafa hocayı bırakmam

Canım rahim yapın dar dedi hamile kalsan da düşük olur ya da erken doğum olur dedi. Rahim vakum gibi çalışır dedi açılıp k à panir. .döllenme ilk tuplerde olur ordan rahme yol alır rahmin volmu tüpler den çok olsun ki içine çeksin dedi. .

AYYY ALLAHIM YAAA NASIL RAHMIMIZ VARSAA BIZIMDE ::d CNM ILISKI ESNASINDA ACIN OLUO MUYDU YADA ZOR GIDIOR MUYDU BENM ZOR OLUOR CUNKI KASIK CEKTRDIM GECEN AY BU AY SANKI DAHA KOLAY OLUOR RAMAZANDAN SONRA GIDECEGIM BAKALIM MUSTAFA HOCA NE DIYCK
canım bazen çoookkk fazla ağrım oluyor, bazende ilk bikaç dk oluyor sonra hafifliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…