- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Kıxlar Merhaba ben epey dr buraya girmedim face daha kolayima gitti kk ya bi bakayım dedim taa 80 li sayfalardan başlayıp hepsini okudum hamile olan arkadaşlarım tebrik ediyirum ..karamsarsln ameliyat olmuşsun şifa olsun canım. .kimyager canım sen de ameliyat Olcan Allsh yardımcın olsun .amelitat olan ve olmayı bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun. Bende bayram sonu olacam adetleri m düzenli beklediğim vakitte olursa 20 temmuzda olmam gerekecek hayırlusı bende çoook korkuyorum cook
sezonun açılışı ile kapanışı aynı olur herhalde
cnm pekı nasıl sımdı duzelmısmı rahım senınkı nasıldı bnmkınde egıklık yan t gıbı demıstı
cnm benm dört sene yaaa az deıl dört sene bısı yok dedıler artık son senesınde esımde aramaya başladılar ıkı dusuk oldu yıne olur dedıler ıkı asılama yaptım yok bı tup yaptım yok ama mustafa hoca esınde bısı yok yeterlı spermı senın rahmınde yan t seklınde ve dar dedı erken doğum olur yada yıne erken dusk olur dedı bebegın tutunamuoo dedı ve gercektende ılk defa mantıklı bısıler duydum drdan yanı bıdaha mustafa hocayı bırakmam
cnm ben bı anlasam bı dr solemıstı rahımde sekıl bozukluğu var ama bu bebge engel deıl demıstı mustafa hocada hayır engel kesınlıkle dıo vallaaa son durak mustfa hoca bakalımişte bunu anlayamıyorum. dört sene diyorsun cnm az bir zaman değil. görmemişler mi anlamamışlar mı? hayret ediyorum..
ben henüz olmadım cnm ramazandan sonra ınsss bakalım korkuorum tabı bendeeinanırmısın dr gitmeden önce soracaklarımı kafamda sıralıyorum ama doktoru görünce herşeyi unutuyorum kuzu kuzu yatıyom kontrolümü oluyorum doktorun dediklerini dinliyorum ve çıkıyorum. yoldayken aklıma geliyor onu da soracaktım bunuda soracaktım yine unuttum diye :) muayenedeyken güzel dedi sadece cnm. bende miyom vardı onu aldı birde rahimi genişletti biraz. ilaçlara devam. hazır olduğun zaman başlarız tüpe dedi. dr ağustos sonu dedi, bizde o aralar düşünüyorduk tekrardan dedim... kısmetse en geç bir aksilik olmazsa eylülde başlarız inşallah. sen olmuşmuydun cnm?
kızlar kusura bakmayın ben çok unutkan biriyim bu sebepten tekrardan soruyorum sizide yoruyorum hakkınızı helal edin
Merhaba kizlar sizlere bir sorum olacak . rahim filmini kaca cekiyor.mustafa bey bir bilginiz var mi
Evet canım histereskopi olacam balon takılacak ..inş .kolayca geçer korkunun ecele faydası yoksaol cnm. sende mi histeroskopi olacaksın? korkma tatlım inan korkulacak hiç bir şey yok. zaten uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor
Tabiki cnmm haber veririm.ya doktordan memnunmusunuz ben cok karrsizim doktr secemiyorum
rahmin küçük olması derken nasıl yani? bana dr rahmin sol duvarı hafif içeri doğru kıvrık dedi. bu şekilde bebek tutunamaz dedi, tüp bebek yapsak bile dedi. hadi tutunsa bile ilk 3 ay düşer, hadi ilk 3 ayıda atlatsan bile 5-6. ayda suyun gelir erken doğum olur dedi. çünkü rahim gerektiği gibi büyüyemez dedi. önemli olan bizim için bebeği sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamız dedi.
Evet bildin rahim dar miş benim de. .canım benim dr güzel şeyler söylesin bebek gelsin ..ben narkoz dan çok korkuyorum ilk olacak
Ben neyi anlamıyorum biliyormusun. Yani sen iki yıldır uğraşıyorsun ve kimse fartetmemiş mi. Bi mustafa hocamı işini severek özveriyle başarıyla yapıyor. Diğerleri nasıl anlamadım. Bizede yazık. Bende mustafa hocaya gidene kadar sorun eşimde sandım hep. Maddi manevi fazlasıyla yıpranıyoruz zaten. Birde boyle olunca insanın sabrı kalmıyor. Çok sinirleniyorum. Bana ilk doktorum sizin normal yollarla olur dedi. Lafına o kadar güvendim ve inandım ki üç ay klomen çatlatma iğnesiyle uğraştım arkasında da iki aşılama. Aşılamalara o kadar inancım vardı ki anlatamam. Başarı oranı çok düşük olmasına rağmen olacak gözüyle baktım hep. Bizede yazık ama herşeyi başından araştırsalar baksalar bu kadar yıpranmıcaz belkide. Off sinirlendim senide nasıl oyalamışlar. Yaa birde yaş faktörü var gidiyor, her geçen gün aleyhimize işliyor. Neyse çenem düştüuzun lafın kısası çok şükür doğru adresteyiz içim rahat kafamda soru işaretleri yok. Artık bundan sonrası Allah'ın takdirine kalmış
inanırmısın dr gitmeden önce soracaklarımı kafamda sıralıyorum ama doktoru görünce herşeyi unutuyorum kuzu kuzu yatıyom kontrolümü oluyorum doktorun dediklerini dinliyorum ve çıkıyorum. yoldayken aklıma geliyor onu da soracaktım bunuda soracaktım yine unuttum diye :) muayenedeyken güzel dedi sadece cnm. bende miyom vardı onu aldı birde rahimi genişletti biraz. ilaçlara devam. hazır olduğun zaman başlarız tüpe dedi. dr ağustos sonu dedi, bizde o aralar düşünüyorduk tekrardan dedim... kısmetse en geç bir aksilik olmazsa eylülde başlarız inşallah. sen olmuşmuydun cnm?
kızlar kusura bakmayın ben çok unutkan biriyim bu sebepten tekrardan soruyorum sizide yoruyorum hakkınızı helal edin
İyi geceler Mustafa hocaMerhaba kizlar sizlere bir sorum olacak . rahim filmini kaca cekiyor.mustafa bey bir bilginiz var mi
Merhaba kizlar sizlere bir sorum olacak . rahim filmini kaca cekiyor.mustafa bey bir bilginiz var mi
İyi geceler Mustafa hoca
Hsg cekmiyor hastane cekiyor ama.agrili
Ben gecen yil.Radyomarda 400 tl cektirdim.ama.sifir agri hic bise anlamiyorsun cok guzel tavsiye ederim bakirkoyde yeri
selam canım medipol hakkında bilgim yok ama ben geçen sene fızdıkzade radyotomda çektirdim cevat beyde 400 tl'ye. çok rahat geçti hiç bişey hissetmedim bile diyebilirim. cevat bey şimdi echomar'a geçmiş galiba.Merhaba kizlar sizlere bir sorum olacak . rahim filmini kaca cekiyor.mustafa bey bir bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?