Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

saol cnm. sende mi histeroskopi olacaksın? korkma tatlım inan korkulacak hiç bir şey yok. zaten uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor

cnm pekı nasıl sımdı duzelmısmı rahım senınkı nasıldı bnmkınde egıklık yan t gıbı demıstı

inanırmısın dr gitmeden önce soracaklarımı kafamda sıralıyorum ama doktoru görünce herşeyi unutuyorum kuzu kuzu yatıyom kontrolümü oluyorum doktorun dediklerini dinliyorum ve çıkıyorum. yoldayken aklıma geliyor onu da soracaktım bunuda soracaktım yine unuttum diye :) muayenedeyken güzel dedi sadece cnm. bende miyom vardı onu aldı birde rahimi genişletti biraz. ilaçlara devam. hazır olduğun zaman başlarız tüpe dedi. dr ağustos sonu dedi, bizde o aralar düşünüyorduk tekrardan dedim... kısmetse en geç bir aksilik olmazsa eylülde başlarız inşallah. sen olmuşmuydun cnm?

kızlar kusura bakmayın ben çok unutkan biriyim bu sebepten tekrardan soruyorum sizide yoruyorum hakkınızı helal edin

işte bunu anlayamıyorum. dört sene diyorsun cnm az bir zaman değil. görmemişler mi anlamamışlar mı? hayret ediyorum..

işte bunu anlayamıyorum. dört sene diyorsun cnm az bir zaman değil. görmemişler mi anlamamışlar mı? hayret ediyorum..
cnm ben bı anlasam bı dr solemıstı rahımde sekıl bozukluğu var ama bu bebge engel deıl demıstı mustafa hocada hayır engel kesınlıkle dıo vallaaa son durak mustfa hoca bakalım

ben henüz olmadım cnm ramazandan sonra ınsss bakalım korkuorum tabı bendee

Merhaba kizlar sizlere bir sorum olacak . rahim filmini kaca cekiyor.mustafa bey bir bilginiz var mi

Merhaba kizlar sizlere bir sorum olacak . rahim filmini kaca cekiyor.mustafa bey bir bilginiz var mi

cnm ben dışarda çektirmiştim medipolün fiyatı hakkında bilgim yok öğrenince burayada yazarmısın merak ediyorum. çünkü ben yaklaşık 1 - 1,5 sene önce epey bir para vermiştim

saol cnm. sende mi histeroskopi olacaksın? korkma tatlım inan korkulacak hiç bir şey yok. zaten uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor
Evet canım histereskopi olacam balon takılacak ..inş .kolayca geçer korkunun ecele faydası yok

bana da bu rahimle gebe kalırsın ama 5 6 ay sonrasını göremezsin erken doğum ve düşük riski var ayrıca dış gebeliğe yatkınlık olur dedi.. doktor filmde gösterdi kenarlardan ve üstten basık. bebeğe yeterli yer yokmuş.

Evet bildin rahim dar miş benim de. .canım benim dr güzel şeyler söylesin bebek gelsin ..ben narkoz dan çok korkuyorum ilk olacak

aslında bende korktum narkozdan gerçi ben kürtaj olmuştum o zaman narkoz verileceğini bilmediğim için korkmamıştım ama bu sefer bildiğim için korkmuştum. ayılamamak falan diyorlar ya ben ondan korktum ameliyattan o kadar korkmadım helallik falan istedim annemden, eşime mektup bile yazdım :)) okuduklarımdan korktum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür :))

yanlış doktorlardan sonra çok şükür doğru doktordayız :)) ben sürekli tek bi doktora gittim klomen tedavisi gördüm rahim filminden sonra ara vermek istedim yoksa bizde aşılamaya geçecektik.. o sıra aşılama için araştırma yaparken günseli hanımı araştırırken tesadüfen mustafa beyi gördüm aşılama derken histeroskopi oldum.. kesinlikle ilaç kullanma tedaviye ihtiyacın yok dedi kullandığım klomenler yumurta fazlalığı yaptığı için adetlerim düzensizleşti fayda göreceğime zararı oldu... mustafa beye gelmeden hepimizin yanlış yerlerde boşa giden umutlarımız var

yorumda kendimi gördüm :)) bende o kadar sorular düşünüyorum ama doktor konuşurken hepsini unutuyorum :)) en son çare not tutuyorum artık sorularımı :))

İyi geceler Mustafa hoca
Hsg cekmiyor hastane cekiyor ama.agrili
Ben gecen yil.Radyomarda 400 tl cektirdim.ama.sifir agri hic bise anlamiyorsun cok guzel tavsiye ederim bakirkoyde yeri

İyi geceler Mustafa hoca
Hsg cekmiyor hastane cekiyor ama.agrili
Ben gecen yil.Radyomarda 400 tl cektirdim.ama.sifir agri hic bise anlamiyorsun cok guzel tavsiye ederim bakirkoyde yeri

Bende orda çektirdim cnm. 1 / 1,5 sene önce ben daha fazla verdim. Sanırım doktorum kendi de para almış benden. Hem kendi ücretini hemde film ücreti. Doktorum kendi gelip çekmişti filmi. Sonrasında da mıaynehanesinde kontrole gidince yine para almıştı. Ne diyim bazıları sonuna kadar kullanıyor demek ki bu işi. Bu arada bunu yapan ilk doktorumdu.

selam canım medipol hakkında bilgim yok ama ben geçen sene fızdıkzade radyotomda çektirdim cevat beyde 400 tl'ye. çok rahat geçti hiç bişey hissetmedim bile diyebilirim. cevat bey şimdi echomar'a geçmiş galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…