Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Tabiki cnmm haber veririm.ya doktordan memnunmusunuz ben cok karrsizim doktr secemiyorum
cnm ben daha bı kere gorustum ve gercektende ıkna oldum para ıcın yapmıo bu ısı kesınlıkle ben tup ıcın gıttım bana dedı sana tup yapıp erken doğum yapmanı ızleyemem senın kendılıgnden gebelik olmuss bıde hıstereskopıyı yapalım 3 4 ay ıcınde kalırsın zaten dedı ve dun gece esımle uzun uzun konuştuk bızım son kapımız son duragımz ınss mustafa hoca ole karar verdık cok açıklayıcı konusyr ve cok ıkna oldum guvendım ona ınss hayırlı sonuclarıda ondan alacgz

Yani rahim filmini disarda cekip gotursek oluyor .kabul etmez diye düşünmüştüm.kocaelide doktor bulamadigim icin kendisine gitmeye karar verdim malesef uzak

Yani rahim filmini disarda cekip gotursek oluyor .kabul etmez diye düşünmüştüm.kocaelide doktor bulamadigim icin kendisine gitmeye karar verdim malesef uzak
oluyor tabı ben ıkı sene once cekılmıstım hocm yenısını cekıneyım mı dedım sımdılık gerek yok dedı bakalım ne olck

Rabbim merhametli insanlarla karsilastirsin insallah bazi dr hakkaten bizi yontuyor dcari goruyorlar oysaki haklarini alsalar ne olur okadar tedavi olmak istiyipte maddiyattan yapamayanlar var allaha sukurki dogru yerdeyiz

selam canım medipol hakkında bilgim yok ama ben geçen sene fızdıkzade radyotomda çektirdim cevat beyde 400 tl'ye. çok rahat geçti hiç bişey hissetmedim bile diyebilirim. cevat bey şimdi echomar'a geçmiş galiba.
bende fındıkzade radyomarda yaptırdım dr cevat bey ama dr sadece ekrandan izledi. işlemi başkaları yaptı yani ağrı doktorla ilgili değil merkezin aletleriyle sanırım orası çok gelişmiş makineler kullanıyor o yüzden pahalı biraz ama bence kesinlikle değer çünkü devlette yaptıran arkadaşım ve internette okudum bir çok kişi çok ağrılı olduğunu söylüyor.dayanamayıp işlemi yarıda bırakanlar defalarca deneyenler varki çok kısa bir işlem.burada ben neredeyse hiç birşey hissetmedim.burada yaptırmanı tavsiye ederim.başka şubesinde de olabilir bakırköy demiş arkadaş ben yaptırdığımda şirinevlerde vardı bide.ben işlemi yapan bayan olduğu için fındıkzadeye gittim.

Daha önce narkoz aldıysan korkma bence.ben ofis histereskopi oldum lokal anesteziyle ,felaket sancılı birşeydi keske genel anestezili olsaydım dedim.

Canım soracaklarını yaz bir kağıda dr a girerkende elinde olsun.unutma dr çok yoğun ayrıntılı bilgi vermeyi unutuyo sanırım.aceleyle göndermeye bakıyor.bu yüzden de sen unutuyosun haliyle.ama sorularını cevaplamak zorunda yetişemiyolarsa almasınlar o kadar hasta.verim düşüyor.o yüzden sen kendin iyi takip et.bizde de şöyle oluyor tedaviye başlıyosun dr a güveniyosun bir rüyanın içine giriyosun leyla oluyosun yani.leyla olmayın dikkatli olun iyi araştırın.sonradan aslında şuda şöyleymiş demeyin.bu tedavi çok şey götürüyo maddi manevi.mustafa bey rahim konusunda çok iyi o yüzden rahimle ilgili problemi olanları çözüyor ama sende problem başkaysa detaylı araştırma yap.senin eski mesajını da okudum biraz farklı sanırım problem tam anlamadım demişsin çünkü açıklamıyor doktor.ben niye histereskopi olduğumu anlamadan yaptırdım birşeyler diyor hızlı hızlı bide tıbbi terimlerle anlamıyorsun.internetteki kendi sayfasından okuyunca öğrendim ne demek istediğini.
bu arada ben bu sayfayı bayadır takip ediyorum sonradan üye oldum artık cevap yazabiliyorum.senin hamileliğin ve sona erişini hep okudum çok üzüldüm.hatta ismini niye böyle koymuş dedim.bence sen ismini değiştir karamsar olma.inş.bu sefer olacak ben ümitliyim senin adına.sorunun bulunması çözümün yarısı,en önemli kısım sen o kısmı artık geçtin inş.hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.

Merhaba kızlar bilgilendirirseniz sevinirim. Mustafa acet hocaya gidince tüp bebek ücreti ne kadar oluyor. Rapor çıkarsak geçerli mi? Raporu raporuz ücreti? Şehir dışından gelenler için kalacak yer var mı

Merhaba kızlar bilgilendirirseniz sevinirim. Mustafa acet hocaya gidince tüp bebek ücreti ne kadar oluyor. Rapor çıkarsak geçerli mi? Raporu raporuz ücreti? Şehir dışından gelenler için kalacak yer var mı

merhaba yazdıkların hakkında pek bilgim yok ama seninle önceden umudumuz ekim sayfasında yazışmıştık o yüzden yazmak istedim. bildiğim kadarıyla hastane kendisi rapor çıkartıyormuş face kullanıyorsan mustafa hocanın hastalarının olduğu grup var orada yazabilirsin eminim orada daha ayrıntılı yardımcı olurlar.

Merhaba kızlar
Bugün mustafa beye randevumuz vardı çok yogundu iki saat yakın bekledim randevu saatimden iki saatte girebildim çok şükür hersey yolunda bebisimiz büyümüş
Mustafa Bey videoyaya çekip watsaptan göndermiş bebisimiz ultrason muaynemizi çok sevindikhastane çıkışı gördüm
Ama artık mustafa beyle son muayenemizdi estrofem progestan hapı kesti crino jele vitamin hibor devam et dedi kadın doğum bölümünde hale hanima randevu alcaz bayramdan sonrasına darısı sizlerin başına

Hastane 4200 tl alıyor rapor çıkartırsan 3200 ilaçlarda 1500-200 civarı tutuyor.bide kan tahlilleri var onlarla ve rapor çıkartmayla 500 e yakın tutuyo.kalacak yer konusunu bilmiyorum

M
Hastane 4200 tl alıyor rapor çıkartırsan 3200 ilaçlarda 1500-200 civarı tutuyor.bide kan tahlilleri var onlarla ve rapor çıkartmayla 500 e yakın tutuyo.kalacak yer konusunu bilmiyorum
Merhaba tüp bebek fiyatına zammı gelmiş ben 3.500 biliyordum 700 farklı gelmiş çokmuş daha bunun ilaçları vesairesi

Kızlar merhaba bende mustafa beyin hastasiyim ilk denemenizi dış gebelikle sona erdi 7ay oldu ardından operatif histereskopi yapıldı aslında gorunurde hiç birşey yok Rabbim ol demeyince olmuyor işte biz aslında ağustosta düşünüyorduk hoca izne cikacakmis bu aya alındı tekrar bir umutla çıktık yola 11yada13gibi basliyacagiz allah utandirmasin inşallah Rabbim tüm evlat hasretiyle yanıp tutulanların dualarını kabul etsin

Canim teşekkür ederim. Raporu kendileri çıkarıyor mu

Tüp bebekte mi dış gebelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…