medyuummm

yalcinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
58
3
6
Adana
Nisanlimdan ayrildim ve pismanim ben geri donsun istedim ama olmaz diyor her defasindan yapmadigim birsey kalmadi nette medyum olcay diye birini gordum bu konularda uzmanmis bilen varmi acaba

duaa edin medyum ne yapacak ki
büyü gibi şeylerse kastınız Allahın takdirine karşı çıkarsınız ki şirke girer
duanın açamayacağı kapı yoktur

Hem konu yasak, hem günah, hem büyüyle dönen adamdan ne fayda gelir.

Nisanlimdan ayrildim ve pismanim ben geri donsun istedim ama olmaz diyor her defasindan yapmadigim birsey kalmadi nette medyum olcay diye birini gordum bu konularda uzmanmis bilen varmi acaba

yahu ne medyumu tövbe çocuk oyuncağımı sevgili değilsiniz ki hadi bitti densin, ki o bile zor olur nişanlılık aileler giriyor işin içine sıkıntılı durumlar bunlar nişan attıysan da geçerli sebebin olması lazım pişman oldun döndün ama o istemiyor seni istemeyen adamı medyumlarla mı geri döndüreceksiniz bunu gerçekten istermiydin hakkınızda hayırlısı :26:

size inanmıyorum ya ayrılmışsınız ve geri dönsün diye yapmadığınız bir şey kalmamış ...geri döndüğünde o adamın yüzüne bakacak gururunuz onurunuz olacak mı ???? bir bayan bir erkeğin peşinden nasıl koşar hiç anlamam üstelik olmaz diyor adam daha ne demesini bekliyorsunuz ???? lütfen az da olsa kendinize değer verin ve istenmediğiniz kapılarda gezmeyin bence

çok enteresansınız. bu konuları okuduğum içn bu akşam yapacağım yemeği bu saat oldu yapamadım :)

her neyse, saçmalıyorsunuz bence. Başka adam mı yok?!

Ben sizin gibi dusunnuyordum gurur yokmu falan diye ama okadar cok sevince kalmiyormus inanin

Olduğu kadar, olmadıği kaderdir. Bazı şeyleeri zorlamanın hiç yararı yok sadece daha fazla üzüldüğünle kalıyorsun. Bitecek olanın sadece uzatmaları oluyor. O tür şeylere hiç para akıtma bak ben zamanında yaptım sadece acımın katlanmasına sebep oldu başka bişey değil. Hem öyle ortaya çıkan insanlar hep şarlatan saçma insanlar.

Inanin.insan acisini gecirmek icin nelere basvurmuyorki cok zor bir durum gercekten bu aci

Hakkinda hayirlisi bitmesiymis canim,belki sana donse daha kotu seyler olacak,medyum filan hic sicak bakmadigim seyler,bolca dua et bence,allahim hakkimda hayirlisini ver de,benim icin hayirli degilsede icime ona karsi sogukluk ver de.

canım hadi medyuma gittin oldu ya döndü senin adam ya sonra evliliğin boyuca medymmu peşindn koşacaksın öbür dünynıda bu dünyanıda mahvedeceksin medyumun üzerinden evlilik mi olur oooo...kusura bakmayın ama bu şten vaz geçin derim o adamdanda piskolojik bozukluktan başka medyumlardan çare gelmez
çare derdi veren allahtandır....kulları için en doğrusunu bilir.... o sizin nasibiiz değilse olmasın ....üzülmekten ağlamaktan korkmayın...her zorlukta kolaylık vardır....ilerde yaşadığınız olayların hikmetini anlıyaaksınız

Hakkinda hayirlisi bitmesiymis canim,belki sana donse daha kotu seyler olacak,medyum filan hic sicak bakmadigim seyler,bolca dua et bence,allahim hakkimda hayirlisini ver de,benim icin hayirli degilsede icime ona karsi sogukluk ver de.

Aslinda haklisiniz ama yasadiklarimi bir turlu unutamiyorum okadar cok seven adam gitti biranda bir baskasi geldi annesini babasini zamaninda hicsevmiyordu suan sadece onlar icin yasiyor sanki abisi var birde tabi bana diyordu abim olmasa yuzune bakmam

büyü yaptıranın imanı gider, dinimizde çok günah..

eğer sen zamanında bitirme kararı aldıysan haklı bir sebebin vardır. şimdi acıdan bu sebebi hatırlamıyor olabilirsin ama tekrar dönse hatırlarsın hepsini tek tek.

bu acıyı bende yaşadım ama geçti zamanla.. şimdi hiç aklıma bile gelmiyor. bir de hayırlı bi kısmet bulsam umrum da bile olmaz

boşver ex ten next olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…