Hayır da şer de Allahtan. Medyum eliyle evlilik ve mutluluk olacak sanıyorsanız, nişanlınız için daha hayırlı olmuş ayrılık.
Yanlış yollara başvuruyorsunuz.
büyü yaptıranın imanı gider, dinimizde çok günah..
eğer sen zamanında bitirme kararı aldıysan haklı bir sebebin vardır. şimdi acıdan bu sebebi hatırlamıyor olabilirsin ama tekrar dönse hatırlarsın hepsini tek tek.
bu acıyı bende yaşadım ama geçti zamanla.. şimdi hiç aklıma bile gelmiyor. bir de hayırlı bi kısmet bulsam umrum da bile olmaz
Herkes ayni seyi soyluyor.ama.bendede takintimi oldu neyapti o olmaz dedikce birde ailesi istemiyor ya onlar kendilerini.cok yuksek goruyorlar birdaha asla.gelmezlermis bu kapiya o yuzden belkide bende takinti haline geldi
Onuda anlamiyorum ariyor herseyi soyluyor icinde kalanlari birgun sonra hicbirsey.olmamis gibi konusuyor senicok seviyorum herseyim falan diye dengem alt ust oldu sevdigini soyluyor ama gelecegimz olmayacakmis bende neyapacagimi sasirdim ne vazgecebiliyorum nede tekrar birlikte olabiliyoruz affetmeyecekmis beni caresiz kaldim yani
Herkes ayni seyi soyluyor.ama.bendede takintimi oldu neyapti o olmaz dedikce birde ailesi istemiyor ya onlar kendilerini.cok yuksek goruyorlar birdaha asla.gelmezlermis bu kapiya o yuzden belkide bende takinti haline geldi
Haklisiniz kacan.kovalanir o kactikca ben.dustum pesine yapmam dedigim seyleriyaptim ama zamaninda oda benim.icin cok yapmisti ona guvenerek aradim sordum ama olmadi