medyuummm

Hayır da şer de Allahtan. Medyum eliyle evlilik ve mutluluk olacak sanıyorsanız, nişanlınız için daha hayırlı olmuş ayrılık.
Yanlış yollara başvuruyorsunuz.

Herkes ayni seyi soyluyor.ama.bendede takintimi oldu neyapti o olmaz dedikce birde ailesi istemiyor ya onlar kendilerini.cok yuksek goruyorlar birdaha asla.gelmezlermis bu kapiya o yuzden belkide bende takinti haline geldi

Onuda anlamiyorum ariyor herseyi soyluyor icinde kalanlari birgun sonra hicbirsey.olmamis gibi konusuyor senicok seviyorum herseyim falan diye dengem alt ust oldu sevdigini soyluyor ama gelecegimz olmayacakmis bende neyapacagimi sasirdim ne vazgecebiliyorum nede tekrar birlikte olabiliyoruz affetmeyecekmis beni caresiz kaldim yani

Herkes ayni seyi soyluyor.ama.bendede takintimi oldu neyapti o olmaz dedikce birde ailesi istemiyor ya onlar kendilerini.cok yuksek goruyorlar birdaha asla.gelmezlermis bu kapiya o yuzden belkide bende takinti haline geldi

KAÇAN KOVALANIR bence sen kovalama.. takıntı yapma, bulunmaz hint kumaşı zannetmiştir o da kendini sen böyle yaptıkça..

öyle diyen insanları bir daha nasıl için alacak, için ısınabilir mi?

dua et, hayırlısını dile, para tuzağı medyumları boşver.

Haklisiniz kacan.kovalanir o kactikca ben.dustum pesine yapmam dedigim seyleriyaptim ama zamaninda oda benim.icin cok yapmisti ona guvenerek aradim sordum ama olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…