Meğer masum olan uzaktan sevmekmiş..

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Yine ben..
Biliyorum çok defresif görünüyorum
Bu sefer mutsuz bile değilim artık
Geçmiş konularımda bahsetmiştim platonik hislerim vardı birine karşı
Bir keresinde ona hissettirmek istemiştim şakaya vurmuştu dalga geçti sanmıştım sonra aramız düzeldi
Arkadaş olarak görüşüyorduk
Geçenlerde de bütün sosyal hesaplarını kapatmıştı
Dayanamadım aradım, kafa dinlemek istedim dedi
Laf lafı açtı derken sen hep yanımdaydın teşekkür ederim dedi
Bende önemli değil ben bundan mutlu oluyorum dedim
Gerçekten benimle olmaktan mutlu musun dedi
Evet dedim
O zaman birbirimizi tanıyalım mı ne dersin dedi, sustum ve güldüm
Mesaj anlaşıldı hayırlı olsun ikimize de dedi
2 saat sonra faceye gel dedi
Oyun için aldığım hesabı kullanıyorum oda bunu biliyor
Burada resmin yok bari bir tane at bakayım aklıma geldikçe dedi
Safım ya hemen yolladım
Bana dedi ki " biz birbirimizi daha yakından tanıyalım" nasıl yani 2 saat önce bunu zaten konuşmuştuk?
Can alıcı yer
-öyle değil mesela güzel bir geceye ne dersin?
Yazdı
Ağzıma ne geliyorsa saydım
Hemen celallenme evim var arabam var nasılsa dedi
Şimdi yüzüme nasıl bakacak bu adi ben onu böyle bir insan olarak bilmiyordum
Saf saf heyecan yaparken o ne planlar kurmuş
Nefret ediyorum herkesten doğru insan diyip durdukları bir beni bulamadı

Uzun oldu okuyanlara teşekkür ederim ama benim mi hatam olmuş bu niye böyle yaptı kızlar ya

bazı art niyetli erkekler onları sevdiğinizi anladığında ilk iş bunu kullanıyorlar.saflığından pardon aslında kendi aptallığından yapıyor bunu..

Belliki güvenilir biri değil.iyiki kurtulmuşsun.

Çok şanslısın en başından niyetini ortaya koymuş . Zaman geçip sen ona iyice bağlandıktan sonra da bu taleple karşına gelebilirdi ve sen belki de o zaman aşktan gözü kör , daha savunmasız olabilirdin .
Hiç sıkma canını , elbet doğru insan çıkacak karşına ama aramakla bulunmuyor o , kendiliğinden , bazen de hiç beklemediğin bir anda geliyor .

Yuhhh...adamın dengesizliği tabi de hiç mi anlamadın bu saate kadar yaa...tecrübe olmuş de gül geç sen de ciddiye alma...karşına çıkarsa bile bakma yüzüne bırak o düşünsün nasıl bakcagni...öküz ya bu erkekler adam gibi yok ki bulasin canım benim skma canını bi hoduk için hammaddesi odun bunların ne bekliyoruz ki...?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle şerefsiz,adiler çıkabiliyor malesef. Üzülme canım nerden bileceksin böyle biri olduğunu.
Bak Allahın sevdiği kuluymuşsun ki görmüşsün gerçek yüzünü.
Asla kendini suçlama. Eden bulur.. Sen uzaktanda yakından da masumsun.
sadece yanlış kişiye beslemişsin değerli duyguları.
Umarım hakettiği gibi yaşar o şerefsizde.
Yüzüne bakamasın bırak.Kimseden de nefret etme.
Sadece sabret. Doğru insan kimse bulur seni.Ama herkesi şerefsiz gibi sanma.

senin bi hatan yok canım
ama ben ilk kez böyle açık sözlüsünü gördüm
evi arabası varmış özrü kabahatinden büyük dengesiz herif
ahhh ahh buna ne yapılır derdim ama
kesin ban yerimm
üzülme o adam için
doğru insan elbet vardır herkes için...

yakından da masumca sevilir ama aşk varsa. karşı tarafın sana karşı aşkı ya da sevgisi yokmuş. ondan dolayı senin ilginden yararlanmak istemiş.

sana karşı ilgisi var gibi mi duruyordu yani böyle aşıkmış gibi hareketleri var mıydı?

bence dalgaya aldığında bırakacaktın ama en azından erkenden görmüşsün yüzünü.

Arkadasim hic degilse yillarimi verdim diye uzulmezsinn..
Allahin sevgili kuluymussun ki bi kac saat icinde gercek yuzunu sana gosterdi....

Siz sadece "Bir erkek bütün hesaplarını neden kapatır" diye sormuştunuz konunuzda, kk hatunları adamın ne mal olduğunu yazmışlardı...

Siz onunla konuştuğunuz halde bunu görmediniz ya da görmek istemediniz diyelim...

Bazıları çok açık veriyor ama görmezden geliyoruz...

Neyse ki yoruma açık nokta bırakmayacak kadar net olmuş da kurtulmuşsunuz...

Yoksa oluru var mı diye daha çok yıpratacaktınız kendinizi...

Geçmiş olsun...

Sanırım insan sevince gözüne en iyi oymuş gibi geliyor iyi olmadığı halde
O kadar gözü kapalı bir insan değilim aslında
Aylarca görüş, hayal kur, düşüncesi ile bile mutlu ol
Sonuç hayal kırıklığı
Diğer konumda söylemiştiniz ben göremedim
Az önce gitarıyla şarkı söylmeiş kaydetmiş 1 dakikalık bana göndermiş
Yüzünü görmek bile istemiyorum
Bunu bana yapan insan 33 yaşına girmiş, gayet kaliteli görünen biri

Olamaz ya ne kadar igrenc bi adam !!! Bide yaptigini mesrulastircakmis gibi evim var arabam var demis assagilik!! Bence bunlari dusunup nefret edin ondan sevgi birakmayin icinizde ! Hatta nefret bile etmeyin onu bile haketmiyor! Pislik herif
Hicbir msjina aramasina cevap vermeyin suratina bile bakmayin
Eminim suanda dogru zaman değildir, dogru zamanda dogru kisilerle karsilasmaniz dilegiyle :)

Aminn.

Yarın iş var hanımlar herkese iyi geceler
Yorumlar iyi geldi teşekkürler herkese

Son düzenleme:

Şaka yapma ihtimali yada seni deneme gibi bir durum olabilir mi sonra konustunuz mu hic

Şaka yapma ihtimali yada seni deneme gibi bir durum olabilir mi sonra konustunuz mu hic

Beni denemek istediğini sanmıyorum fikri neyse zikri o oldj bence. Video yolladı, mesaj attı. Ama arayıp konuşma tenezzülünde bulunmadı zaten cevapta vermem. Kazık kadar adam ergence tavırlar..

Beni denemek istediğini sanmıyorum fikri neyse zikri o oldj bence. Video yolladı, mesaj attı. Ama arayıp konuşma tenezzülünde bulunmadı zaten cevapta vermem. Kazık kadar adam ergence tavırlar..

Nebileyim böyle direk mevzuya dalacak bi tipse telefondanda konuya girebilirdi die düşündüm neyse size geçmiş olsun

Rabbim ıslah etsin böylesini. Ama o konunuza da yazmıştım hatırlarsanız. Bende bir bayan olarak zamanında cok yanlış seyler yapmis biriydim. O hesap kapatmalar hep aynı anda iki kişiyi odare ederken yaptıgım seylerdi. Ve hepsine "kafa dinlemek istiyorum" derdim sonunda. Yani balık bastan kokuyor ama sizin somut olarak görmeniz daha iyi olmus.

Umutsuzluğa kapılmayın. Yasınız kac bilmiyorum ama hayat hic olmaz dediğiniz an size gülüyor buna emin olun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu yaptığının üstüne hangi şarkıyı kaydedip göndermiş ben onu merak ettim? Adamdaki rahatlığa bak, edepsizliği ele almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…