Meğer masum olan uzaktan sevmekmiş..

Ne kadar dengesiz bir insanmis bu ya..

Üstelik cok ama cok Saygisiz... Neyse , iyiki erken ne mal oldugunu gostermiste sende yoluna onsuz devam edersin.
Aklindanda cikartirsin...

Allah korumuş canım böyle insanlar kızların hayatına girince kızlar hep bir yıkım yaşıyor. Allahın sevdiği kuluymuşsun ya bir anlık gafletle bir hata yapsaydın...

Hiçbir hatan yok tatlım.
Kim olsa seninle aynı şeyi yapardı.
Salla gitsin o adiyi.
Geçmişte benim de başıma gelmişti böyle bir durum.
Ben onu çok çok iyi sanıp değer vermiştim safça, fazlaca ama meğer o karaktersiz bir herifmiş, def ettim gitti.
Hiç sıkma canını.
Bizler iyi kapliyiz.
Bizler iyiyiz.
Bozulan şu yalan dünyada hala saf duyguları yaşatabiliyoruz.
Bu suçsa, suçluyuz n'apalım.

Hesaplarini kapattiginda bu belliydi zaten. Cok mu safsiniz. Ne diye ariyosunuz adami ya? Yakindan da masum sevilir. Hatta sevgiliyle guzel bi gece gecirerek de masum sevilir. Ama bu adam adam degil.

Yanlis kisiyi sevmissin hepsi bu. Bunu uzaktan sevsen de yakindan sevsen de farketmiyor. Sen yine seveceksen yakindan sevmeyi tercih et.

Gönüller yakın olsun da mesefa fark etmiyor ne güzel insanmışsın ki en başından görmüşsün karakterini hiç üzme tatlı yüreğini de güzel canını da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm sen bu çocugu sadece faceten mi tanıyorsun bn konuyu pek bilmiyorum da. Yani yüz yüze tanıştıgın bi arkadaşın mıydı ?

şerefsiz.........................tecrube olsun bunlar sana.

Evet dinlemem gerekirdi neyseki körkütük bağlanmadan geçti gitti

Bu yaptığının üstüne hangi şarkıyı kaydedip göndermiş ben onu merak ettim? Adamdaki rahatlığa bak, edepsizliği ele almış

Bulutsuzluk özlemi sözlerimi geri alamam
O kadar boş sıradan bir insan değil dışardan bakınca ama her erkek gibi sapık ruhlu demek ki

Allah korumuş canım böyle insanlar kızların hayatına girince kızlar hep bir yıkım yaşıyor. Allahın sevdiği kuluymuşsun ya bir anlık gafletle bir hata yapsaydın...

Öyle bir şey yapacağımı sanmıyorum canım evlenmeden bazı şeyleri yaşamam herkes bir gün gidebilir nasılsa..

Biz saf gibi seviyoruz ama safça seven çok az erkek kalmış şu dünyada

cnm sen bu çocugu sadece faceten mi tanıyorsun bn konuyu pek bilmiyorum da. Yani yüz yüze tanıştıgın bi arkadaşın mıydı ?

Yok facebooktan falan tanışmadık ben en yakın olduğum bir tanıdığımın üniversiteden ev arkadaşıymış. Çok yakın sayılırız mevki olarakta karşılaşıyoruz bazen genelde de ya netten ya telden konuşuyorduk

Ev araba ve paranın herşeye yeteceğini düşünen tipler cidden mal. Düzenini oturtmuş ama karakterini oturtamamış En azından gerçek yüzünü gördün.. Kıymet bilen biri çıksın karşına inş..

Adam sapik resmen en basi okudugumda ne guzel degerini biliyor dedim ama , senin hatan yok bence hoslaniyorsan normal olani yapmussin bende oyle yapardim ama nerden bilcektin sapik oldugunu

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

hmm demekki amacı farklıymış onun neyse ki bişe olmamış değmezmiş en iyisi kurtlmuşsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…