Meğer masum olan uzaktan sevmekmiş..

canım benim iyi ki kurtulmuşsun çok şanslısın demek isterdim ama şanslı falan değilsin. kurtulmuşsun o ayrı ama şanslı falan değilsin. sen de öyle ben de öyle. ben pozitif bakamıyorum olaylara artık malesef. mesela az önce evlenmekten vazgeçtim. 2 ilişkim oldu ciddi anlamda. ama tüm açtığım konular ilk insanla alakalı. neden olmadı diye yedim bitirdim. şimdi onun gösterdiği ilgiyi de kimsede bulamıyorum. onun yaptığı şeref... de kimse yapmadı bana. Allahtan ümit kesilmez ama ben kendimden kestim malesef. işe gidip gelicem öyle ölü gbi yapacak bişi yok. ölmek istesen de ölünmüyor.

Onun demek istediği maddi manevi yanındayım demekmiş özrü kabahatinden büyük

Böyleleri yüzünden hayata küsülmez ama umudunu kurutuyorlar aynısını yaşıyorum bende şimdi inan. kimi sevsem yüzümü kara çıkardı. Çok fazla birini zaten sevmedim de 2. defa yıkıldım. doğru insan dedikleri benim içinde varmı bilmiyorum

Erkekler boyle. Sevildiklerinde hemen yararlanmaya calisiyorlar maalesef. Benim de basima gelmisti aynisi. Ona karsi saf ve masum duygular beslerken boyle bisey isteyerek kendinden sogutuyorlar. Boyle bisey istedigi icin onu unutman ve nefret etmen kolaylasir. Canını sıkma umarım iyi niyetli biri bigun bizide bulur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

açıkcası sen bu adama daha önce hislerini belli ettin ve olumlu bir yaklaşım almadın
demekki böyle üzerine düşmen onda farklı fikirler uyandırdı
seninle sevgili olamam ama madem bu kadar ısrarcısın gel birlikte olalım
benden de başka bir şeyu bekleme demeye getirmiş
bence dürüst bir yaklaşım

adamı hiç kınamadım açık söyleyeyim
ne duygularınla oynamayı seçti
nede seni kandırdı

ben kendimi gerçekten çok mücadeleci bilirdim. öyleydim ama. hayatımda üstüme düşen ne olduysa hepsini başarıyla tamamladım. her girdiğim sınavı ikiletmeden kazandım. ama her sınavı. gerçekten çok iyi bir üniversiteden mezunum. küçük büyük iş demedim çalıştım ve hedefime ulaştım. hiçbir zaman şükürsüzlük etmedim ama ilk defa hayatımda Allaha isyan ettim ediyorum da hala. (çok üzgünüm çünkü mantıklı düşünemiyorum) sevemedim kimseyi. kimse olmadı derken o çıktı karşıma çoook sevdim ama şerefsizim ben sana layık değilim demeye başladı. 1buçuk yıl çıktık ama uzak illerde. olmadı. diğeri lise mezunuydu ve gerçekten üniversite mezunu olmaması belliydi. hoşlandım sadece ama olmadı işte. onun olmaması gerçekten çok üzmedi ama ilki beni bitirdi. hiç unutamadım.. o yüzden umut verici bir yorum yapamadım sana üzgünüm. benm umudum yok çünkü

Evet bıçak gibi kesti attı içimdekileri. sadece çok üzgünüm

O bana hiç bir zaman net olmadı ki hep bir uzak bir çok yakın gidip geldi en son insanın hayatında aşk olmalı dedi bende evet bencede belkide çok yakınımızdadır demiştim biraz dalgaya aldı bunu bende alınmıştım sonra düzeldi aramız ortada kayboldu merak ettim adım attım bunu hakettiğimi düşünmüyorum amacı farklıysa bile bu ben olmamalıydım nasıl bakıcak şimdi hem benim hem arkadaşının yüzüne. Onun yaptığına dürüstlük diyemiyorum ben. Madem dürüst oşlaaı varmış olamayız deseymiş gel benle yat param malım senin demek dürüstlüğe girmiyor

Baya üzülmüşsün belli insan bir yerden sonra nedwn kötü gittiğini sorguluyor umarım bu günler de geçer canım bak ne güzel kariyer yapmışsınişin paranda vardır bir erkeğe muhtaç değiliz çok şükür varsın aşkta olmasın napalım veren rabbim hep verip bir kere vermeyince kötü olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…