- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.779
- 158
Niye direk boşanmıyorsun. Herif seni insan yerine koymuyor daha birdaha yapmam diyorsun ama boşanma lafı çıkmıyor ağzından.Nerdeyse 1 aydı konuşmuyordum doğum günü için barıştım.barışmamız 1 gün bile sürmedi.yine yatakları ayırmışım
Demin abimle konuştum boşanmadan bahsettim diyor ki bana onlar çocukları Sana vermezlerNiye direk boşanmıyorsun. Herif seni insan yerine koymuyor daha birdaha yapmam diyorsun ama boşanma lafı çıkmıyor ağzından.
Kaç yaşındasın çocuklar kaç yaşında? Büyük bir suçun olmadıktan sonra çocuk öncelik olarak anneye verilir. Abin seni vazgeçirmek için böyle demiştir.Demin abimle konuştum boşanmadan bahsettim diyor ki bana onlar çocukları Sana vermezler
Rusya’da yaşıyorum çocuklar rus vatandaşlığında,ben yarı Azeri yarı rus .inanın çok isterim şu aşağılıktan ayrılmamaKaç yaşındasın çocuklar kaç yaşında? Büyük bir suçun olmadıktan sonra çocuk öncelik olarak anneye verilir. Abin seni vazgeçirmek için böyle demiştir.
Rusyada kanunlar nasıl bu konuda? Çocuklar kaç yaşında?Rusya’da yaşıyorum çocuklar rus vatandaşlığında,ben yarı Azeri yarı rus .inanın çok isterim şu aşağılıktan ayrılmama
6 ve 4Rusyada kanunlar nasıl bu konuda? Çocuklar kaç yaşında?
Dedim zaten bundan sonra benden b.. görürsünAh nilu ah. Pasta da o kadar guzel olmus ki. Biri bana hazirlasa mutluluktan havaya ucarim. Bu deli adamin yaptigina bak. Bir daha sakin ona guzel birsey yapma nankor adam.
Selam hanımlar!bugun saygıdeğer eşimin doğum günüydü kaç gündür pasta için seferber olmuşum bunu alıyordum onu alıyordum ki güzel pasta çıkarayım ortaya (tabi gösteriş için)akşam oldu bu geldi eve keyfi yerindeydi.yedik içtik sıra geldi pasta kesmeye.annesi çağırdı gel pastayı kes.bu delirdi nasıl delirdi hem de.”kim benim için pasta yaptı?nerde o pasta?demedimmi pasta yapmayın bana!”diyerek gitti buzdolabını açtı eliyle pastayı bastı mahvetti.şöyle manevi şiddet sanki yaşadım.hiç bir şey yok ta evdekilerin onun bana yaptığı saygıyı görmesi,onca çabamın bola gitmesi zoruma gitti.ağladım abimle konuştum bana güzel sözler söyledi şimdi biraz iyiyim..bu arada pasta şudur:
Bundan sonra ancak rüyadaAhh nilu zaten boşanmıyorsun bari adama iyilik de yapma..
kovamazNe sabırlı kadınlar var. Ben olsam onu o pastaya gömer evdende kovarım. İğrenç herif.
Ebeveynleriyle oturuyoruz elti de var nasıl kovayım?agzıma gelenleri söyledim az önce.yine zeytin yağı gibi üste çıkmakta …Ne sabırlı kadınlar var. Ben olsam onu o pastaya gömer evdende kovarım. İğrenç herif.
Hayır bunda kafa sorunyDpgum gunu kutlamayı sevmeyen biri mi. Benm esim de en yakın en sevdigi kuzeni eşimin dogum gununde vefat ettigi için ogunden sonra dogum günğ kutlamamıs biri onun için özel bişy yapmasını da istemiyor. Kutlamayın diyor. Böyle bir sorunu mu var sizin esinde
Kanalımda 391 takipçi nasıl büyür ki ?Ay canım ya kanalın mı var takşp edelim büyütelim böyle hanzolarla ugrasmak zodunda kalma be kıyamam
Benimde vlog sayfam vardı da # leri dogru kullanır dogru saatlerde paylasım yaparsan aslında baya büyüyor en son 11k kaldım hatta ama deprem olunca başka dertlere düştük baya zaman kullanmadm en son kapattım zaten elimi ayagımı cektimKanalımda 391 takipçi nasıl büyür ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?