Meğerse boşa kürek çekmişim

Nerdeyse 1 aydı konuşmuyordum doğum günü için barıştım.barışmamız 1 gün bile sürmedi.yine yatakları ayırmışım
Niye direk boşanmıyorsun. Herif seni insan yerine koymuyor daha birdaha yapmam diyorsun ama boşanma lafı çıkmıyor ağzından.

Demin abimle konuştum boşanmadan bahsettim diyor ki bana onlar çocukları Sana vermezler
Kaç yaşındasın çocuklar kaç yaşında? Büyük bir suçun olmadıktan sonra çocuk öncelik olarak anneye verilir. Abin seni vazgeçirmek için böyle demiştir.

Kaç yaşındasın çocuklar kaç yaşında? Büyük bir suçun olmadıktan sonra çocuk öncelik olarak anneye verilir. Abin seni vazgeçirmek için böyle demiştir.
Rusya’da yaşıyorum çocuklar rus vatandaşlığında,ben yarı Azeri yarı rus .inanın çok isterim şu aşağılıktan ayrılmama

Rusya’da yaşıyorum çocuklar rus vatandaşlığında,ben yarı Azeri yarı rus .inanın çok isterim şu aşağılıktan ayrılmama
Rusyada kanunlar nasıl bu konuda? Çocuklar kaç yaşında?

Ah nilu ah. Pasta da o kadar guzel olmus ki. Biri bana hazirlasa mutluluktan havaya ucarim. Bu deli adamin yaptigina bak. Bir daha sakin ona guzel birsey yapma nankor adam.
Dedim zaten bundan sonra benden b.. görürsün

Ahh nilu zaten boşanmıyorsun bari adama iyilik de yapma..

Ne sabırlı kadınlar var. Ben olsam onu o pastaya gömer evdende kovarım. İğrenç herif.

Dpgum gunu kutlamayı sevmeyen biri mi. Benm esim de en yakın en sevdigi kuzeni eşimin dogum gununde vefat ettigi için ogunden sonra dogum günğ kutlamamıs biri onun için özel bişy yapmasını da istemiyor. Kutlamayın diyor. Böyle bir sorunu mu var sizin esinde

Ay canım ya kanalın mı var takşp edelim büyütelim böyle hanzolarla ugrasmak zodunda kalma be kıyamam

Ne sabırlı kadınlar var. Ben olsam onu o pastaya gömer evdende kovarım. İğrenç herif.
kovamaz
kayınvalidesiyle eltisiyle birlikte yaşıyor
asıl onlar kızı kovsa orada gidecek yeri bile yok

zaten ailesinin yanına bilet alıp gtüitmiyor/gidemiyor bile

konu sahibi hem diyorsun eski konuları karıştırmayın
hem de e burada seni bilmeyen insanlar Türkiye'deki iyi kötü kendi ayakları üzerinde durabilen (ya da duramıyorsa da şartlarını olgunlaştırıp başının çresine bakmaya çalışacak) bir kadına göre akıl verecekler, senin bu profille bir alakan yok. Tek ortak yanımız Türkçe'yi bizimle anlaşabilecke kadar okuyup yazabiliyor olman. Yazıp yazıp gidiyorsun sana denilen birşeyi de yaptığın/taktığın yok ki....
O olmaz bizimkiler yaptırmaz burada onu yapamam, e bizden ne bekliyorsun?

Ebeveynleriyle oturuyoruz elti de var nasıl kovayım?agzıma gelenleri söyledim az önce.yine zeytin yağı gibi üste çıkmakta …

Hayır bunda kafa soruny

Kanalımda 391 takipçi nasıl büyür ki ?
Benimde vlog sayfam vardı da # leri dogru kullanır dogru saatlerde paylasım yaparsan aslında baya büyüyor en son 11k kaldım hatta ama deprem olunca başka dertlere düştük baya zaman kullanmadm en son kapattım zaten elimi ayagımı cektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…