Meğerse boşa kürek çekmişim

Ya işte bu sana ders olsun. Sana sevgisi saygısı olmayan birine birşeyler vererek, fedakarlık yaparak hiçbir şey kanıtlayamazsın.
Ben de boşandığım pisliğe ömründe göremeyeceği alamayacağı hediyeler alırdım. Pastalar yapardım alırdım. O da bana arada yapardı. Bazen de yapmazdı. Ben de aile bağımız güçlensin iyice kopmayalım diye yapmaya devam ederdim. Sonra anladım ki boşuna yapıyorum. Bıraktım ben de böyle jestleri. Sonra da boşandık zaten. Benim zorum ve gurursuzluğumla evlilik yürüyormuş. Savaşmayı bırakıp gururumu elime alınca evlilikte bitti.
Ama yine de asla böyle kabalık yapmazdı. Sadece o da karşılığını vermezdi. Neyse işte bu hödüğü düzletmezsin yapma böyle incelikler değmez. Kendine yap onun yerine

Çok da güzel pastaymış. Paşa beyiniz neyini beğenmedi acaba

Siz neden sürekli dogum günü pastası atıyorsunuz buraya ve neden sürekli pasta konusunda bir olay yaşıyorsunuz ?
Bu evde böyle ruh hastaları yaşıyor her doğum günlerinde bir olay çıkarmalı şu aşağılıklar.pasta atıyorum atmıyorum ne var bunda?!

Ya işte bu sana ders olsun. Sana sevgisi saygısı olmayan birine birşeyler vererek, fedakarlık yaparak hiçbir şey kanıtlayamazsın.
Hele sabah işe giderken beni tehdit etti tvni bozacakmış diye.bana hücum etmek istedi çocuklar ağladılar yapamadı bir şeyler.bekleyeyim geceyi acaba gece bana ne yapacak

Evet var pasaportları.onu bilmiyorum kesin bence izin olmadan olmuyor
Nilu benim kayinvalidem rus, moskova’da yasiyor. Detaylari konusup kayinvalidemin evinde kalabilirsin. Yardim etmek istiyor. En azindan cocuklarin ve senin yasama hakkin olur yoksa bunlar yer seni o evde. Telefon numarani verirsen WhatsApp’dan iletisime gecebiliriz sen de onaylarsan. Bir sure kaldiktan sonra bosanma davasi acarsin hemen.

İnsanların isteklerine saygı duyulmalı . Adam istememiş pastayı en başta , inatla yapmışsınız. O da bir daha yapma diye böyle tepki vermiş. Benimde bir doğumgünüm de istememe rağmen( bizzat dile getirmiştim 100 defa) eğlence mekanı ayarlamış bir arkadaşım , gitmedim.
Yani illa sürpriz , olsun, güzel olsun diye , kararlarını hiçe saymak doğru değil.

Bazı üyeleri anlamıyorum.
Tamam çoğumuza, sana, bana; boşanmak etmek istediğimizi yapmak kolay. Ama herkes aynı şartlara, imkanlara sahip değil. Kadın boşanamıyor. Maddi geliri yok kendi başına, kendi ailesi sanırım çocuklarla kabul etmiyor.
Kadıncağız da belli ki içini dökmek, bi nebze rahatlamak için buraya yazıyor. Siz de kadına demediğinizi bırakmıyorsunuz. Garip.

Umarım hayatınızda bir fırsat, yol açılır da bu sevgisiz adamdan kurtulur; huzurlu bir yaşama erişirsiniz.

Senin hayatina biz alistik sen alisamadin.
Sikayet etmene gülüyorum artik.
Her türlü siddetin alâsını kocan ve sulalesi tarafından yasamana ragmen halâ pasta ile ugrasacak enerjiyi bulmana da sasiriyorum.
Bir sey yapmiyorsun, sana bu muameleyi yapmalarına izin veriyorsun o zaman hak ediyorsun da.
Seni daha fazla yıpratmamaları dileğiyle..

yazdigim yardim teklifine neden sasirdiniz ki arkadaslar. Nilu’nun konularini hepimiz biliyoruz. Ama ortada o ortamda buyumemesi gereken cocuklar var. Ben onlara uzuluyorum. Bahsettigim yardim da kisa sureligine evde kalmasi ve en kisa zamanda bosanma davasi acmasi. Bosaninca zaten ailesi bir sekilde kabul edecekler yapacak bir sey yok o durumda.
Ayrica benim kv dominantdir, oyle nilunun kocasi bir sekilde evi bulsa gelse bile pabuc birakmaz onlara. Kendinden emin ozguvenli kadindir. Biliyorum sanaldan tanimadigim insana yardim etmek riskli, ne cikacagini bilemeyiz. Ama ortada 2 kucuk cocuk var, temennim o evden tamamen ayrilip duzen kurup bosanmasi.

Zıkkımın dibini yesin ayı herif ya nilu bu insanlara değmez.

öküzlükte level atlamış maşallah Allah sabır versin sizede

Moskova’nın neresinde yaşıyor?güvenilir biri mi ?

Hayret onun yaptığına hak mı veriyorsunuz?

Amin amin en içten amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…