- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Çok da güzel pastaymış. Paşa beyiniz neyini beğenmedi acabaSelam hanımlar!bugun saygıdeğer eşimin doğum günüydü kaç gündür pasta için seferber olmuşum bunu alıyordum onu alıyordum ki güzel pasta çıkarayım ortaya (tabi gösteriş için)akşam oldu bu geldi eve keyfi yerindeydi.yedik içtik sıra geldi pasta kesmeye.annesi çağırdı gel pastayı kes.bu delirdi nasıl delirdi hem de.”kim benim için pasta yaptı?nerde o pasta?demedimmi pasta yapmayın bana!”diyerek gitti buzdolabını açtı eliyle pastayı bastı mahvetti.şöyle manevi şiddet sanki yaşadım.hiç bir şey yok ta evdekilerin onun bana yaptığı saygıyı görmesi,onca çabamın bola gitmesi zoruma gitti.ağladım abimle konuştum bana güzel sözler söyledi şimdi biraz iyiyim..bu arada pasta şudur:
Evet suçun en büyüğü bendeSanki kocanızla yeni tanıştınız. Adamın huyunu biliyorsunuz,kalkıp da bu mağara adamına pasta yapıyorsunuz.
Evet var pasaportları.onu bilmiyorum kesin bence izin olmadan olmuyorNilu cocuklarin pasaportu var mi? Ulkeden cikarabilir misin baba izni olmadan?
Bu evde böyle ruh hastaları yaşıyor her doğum günlerinde bir olay çıkarmalı şu aşağılıklar.pasta atıyorum atmıyorum ne var bunda?!Siz neden sürekli dogum günü pastası atıyorsunuz buraya ve neden sürekli pasta konusunda bir olay yaşıyorsunuz ?
Hele sabah işe giderken beni tehdit etti tvni bozacakmış diye.bana hücum etmek istedi çocuklar ağladılar yapamadı bir şeyler.bekleyeyim geceyi acaba gece bana ne yapacakBen de boşandığım pisliğe ömründe göremeyeceği alamayacağı hediyeler alırdım. Pastalar yapardım alırdım. O da bana arada yapardı. Bazen de yapmazdı. Ben de aile bağımız güçlensin iyice kopmayalım diye yapmaya devam ederdim. Sonra anladım ki boşuna yapıyorum. Bıraktım ben de böyle jestleri. Sonra da boşandık zaten. Benim zorum ve gurursuzluğumla evlilik yürüyormuş. Savaşmayı bırakıp gururumu elime alınca evlilikte bitti.
Ama yine de asla böyle kabalık yapmazdı. Sadece o da karşılığını vermezdi. Neyse işte bu hödüğü düzletmezsin yapma böyle incelikler değmez. Kendine yap onun yerine
Tımarhane onun yeriÇok da güzel pastaymış. Paşa beyiniz neyini beğenmedi acaba
Nilu benim kayinvalidem rus, moskova’da yasiyor. Detaylari konusup kayinvalidemin evinde kalabilirsin. Yardim etmek istiyor. En azindan cocuklarin ve senin yasama hakkin olur yoksa bunlar yer seni o evde. Telefon numarani verirsen WhatsApp’dan iletisime gecebiliriz sen de onaylarsan. Bir sure kaldiktan sonra bosanma davasi acarsin hemen.Evet var pasaportları.onu bilmiyorum kesin bence izin olmadan olmuyor
Ozel mesaj gonderemedim sana, o yuzden buradan yaziyorum. Dusun tasin.Evet var pasaportları.onu bilmiyorum kesin bence izin olmadan olmuyor
Moskova’nın neresinde yaşıyor?güvenilir biri mi ?Nilu benim kayinvalidem rus, moskova’da yasiyor. Detaylari konusup kayinvalidemin evinde kalabilirsin. Yardim etmek istiyor. En azindan cocuklarin ve senin yasama hakkin olur yoksa bunlar yer seni o evde. Telefon numarani verirsen WhatsApp’dan iletisime gecebiliriz sen de onaylarsan. Bir sure kaldiktan sonra bosanma davasi acarsin hemen.
Hayret onun yaptığına hak mı veriyorsunuz?İnsanların isteklerine saygı duyulmalı . Adam istememiş pastayı en başta , inatla yapmışsınız. O da bir daha yapma diye böyle tepki vermiş. Benimde bir doğumgünüm de istememe rağmen( bizzat dile getirmiştim 100 defa) eğlence mekanı ayarlamış bir arkadaşım , gitmedim.
Yani illa sürpriz , olsun, güzel olsun diye , kararlarını hiçe saymak doğru değil.
Amin amin en içten aminBazı üyeleri anlamıyorum.
Tamam çoğumuza, sana, bana; boşanmak etmek istediğimizi yapmak kolay. Ama herkes aynı şartlara, imkanlara sahip değil. Kadın boşanamıyor. Maddi geliri yok kendi başına, kendi ailesi sanırım çocuklarla kabul etmiyor.
Kadıncağız da belli ki içini dökmek, bi nebze rahatlamak için buraya yazıyor. Siz de kadına demediğinizi bırakmıyorsunuz. Garip.
Umarım hayatınızda bir fırsat, yol açılır da bu sevgisiz adamdan kurtulur; huzurlu bir yaşama erişirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?