Mehay'ın Diyet Günlüğü

yaparim sen yeterki kurabiyelerin hepsini ye, yeki birinciliyi bana kaptir

msj tekrari.....

Son düzenleme:
6.gun raporu:

sabah:1 nescafe+1haslanmis yumurta+1 dilim fume hindi+biraz beyaz peynir

oglen:1 dilim fume somon+1 yogurt

aksam:firinda somon baligi+salata

4lt su+3 fincan yesil cay+malesef bugun spor yok ((((yatmadan once belki 100 mekik yaparim..

iste geldim burdayimmm

kizlar bugün bildirim yookkk cünki cok karman corman karisik düzensiz yedimmm

neyse 2 gün kacamak yapmis oldum ama burdan sizede söz veriyorum ayin 10na kadar kacamak yok yeter artik

simdi ben bi güzel leslie 3 mili ve 200den fazla mekigimi hakettim

yarin cook sIKI tutcam diyetimi isvecin ilk 2 günü uygulucam buna kendim kasindim sonra yine ayni düzenime geri döncem vücuduma sok lazim bu iki günden sonra yoksa rakibelerim beni gecip gözümü dikdiyim birincilik tahtima otururlar bende domates gibi kizaririm sinirden, yoookkk öyle ben 1. olucam isteee basliyorum sporuma

evet kizlar su ana kadar 700 mekik çektim (10 dakika)
simdi 30 dakika egzersiz ve arkasindan 40 dakika yuruyus yapicam lesliyle 3 mile yapiyor buda....
bugunude 80 dakikalik sporla bitiririm sonra...
canım süpersin,700 mekik vavvvvv ben 30 zorr.

benim menulerim hep karmaşık özel bi diyet yapmıyorum ne varsa onu yiyorum
az yiyerek ve ekmek, şeker kullanmayarak dengelemeye çalışıyorum
birde hep kendimi tutuyorum buraya yazıcam diye sonra:18:dün arkadaşim geldi hamur kızarttık
pekmezle hamura bayılırım 5.6tane ondan yedim ama akşam yoğurt ve çiğ sebze yedim
bugünde anneme gittim kısır, dolma ,aşure yedim gelincede zumba yaptım çok hoş
hep yapmak istiyorum ne güzelmiş
videosuda ,ooooooo diye bi başlıyo dilime dolandı çok zevklide

ya canim incelmek ve kas yapmakta guzel tabii ama ben tartida eksilmis kilo goremeyince motivasyonum dusuyor o kadar yorulmalarim ve aç kalmalarim tatsiz tuzsuz yemelerim bosa gdiyor diyorum
yaparim sen yeterki kurabiyelerin hepsini ye, yeki birinciliyi bana kaptir
yerim elbet ama birinciligi aldigim gun
canim ekmek yemeden nasil ayakta duruyorsun? benim tansiyonum falan duser ekmek yemeyince yaa:26:
tabi tabii sen hergun kaçamak yap sonra tahta oturucam de ne ala memleket
hizli hizli çekiyorum canim 350 ye kadar durmadan...sonra 2 dakika dinlenip 350 daha cekiyorum zaten yavas cekilen kalori yaktirmiyormus
zumbayi denemedim hiç ama yaparsam alt kattan sikayete gelirler kesin

Kizlar bugun tam bir hafta oldu diyete baslayali, kimler nasil besleniyor, ne kadar spor yapiyor goruyoruz hepimiz...
Herkes birinci olmak istiyor elbet kendinede guveniyor, ama kensinizin disinda siz birinci olamazsaniz sizce kim olur???haydi tahminlarimizi ve nedenlerini yazalim.....
ilk olarak ben yazayim sayet ben birinci olamazsam aklimda 2-3 isim var ama en baskin olani lisabella, o birinci olabilir çunku hiç ekmek yemiyor...

Son düzenleme:

canim yaa tesekkur ederim valla.inan benim icin burada birinci olmaktanda ziyade ben kendimle ,vucudumla yarisiyorum ve onumde daha diyetli uzun bir yol var.umarim herkes istedigi kiloya kavusur bende istedigim olan 60 olurum..su kesinki zahmetsiz rahmet olmuyor.zayiflamak icin gercekten fedakarlik yapmak ,ac kalmak gerekiyor.yedigim gunleri dusununce 3-5 ay mahrum kalayim ne olacakki diyorum.Allah sayisiz nimet vermis yiyelim faydalanalim diye ama abartmamak gerekiyor.sonra boyle diyetlerle falan ugrasiyoruz.tabi kilo almamizdaki tek etken sadece oturup yememiz degil bir cokta sebebi var.ama ben kesin kararliyim eger bir gun ideal kiloma gelirsemki bu 55 gercekten sonrasinda cok dikkatli olacagim.haftalik artislar olursa onu hemen bir iki gun aclik diyetleriyle verecegim.cunku boyle uzun diyetler cok tatsiz.
bu arada beni gosterdigin icin degil ama benimde kafamdaki isimler icinden favori ismim sensin.azminle,yaptigin sporla iyi gidiyorsun bence.herseyden once inaniyorsun ve cabaliyorsun.
ekmek isine gelince ben ekmegi cok seven biriyim ve cokta tuketirdim ama inan bana simdi eksikligini duymuyorum.ya yaptigim diyetten kaynakli yada icinde bulundugum diyet psikolojisinden.sanki bundan sonraki hayatimda ekmek yemeden yasayabilirim gibi hissediyorum ama bilmiyorum sonra ne olacak..

Son düzenleme:
baslicam su isvece ya, simdiden öögghh geldi bana

2 yumurta yedim yanina 1 kk beyaz peynir

aksam icin tavuk sote yapicam kendi diyetimi devam uygulucam yoksa isvec gibi sok diyetlerle yine kendi bünyemi bozup yemeklere saldircam

benim 1.cilik kopnusunda hicbir tahminim yok cünki diyer arkadaslarin neler yediyini neler yaptiklarini bilmediyim icin isim veremicem

ben heralde sonlarda olurum artik

adim cikmis 9a inmez 8e iyki 2 gün kacamagim oldu ha diyer günlere ne oldu ac gezindim

niye kimseler yok ya böylede motivasyon eksikliyi oluyo ama

kaldi tam 7 gün!!!! ayin 10unu gercekten merak ediyorum kimler kac kilo vermis, bende daha hic tartilmadim kendi kilomuda merak ediyorum

kizlar bugun bende diyet falan kalmadi aksama kadar zaten 800 kalori almistim tam gunu kapatacaktimki arkadasim tombik doner almis getirmis yok falan desemde israr etti aldim artik falan diye onu yedim 640 kaloriymis ondan oncede 2.5 dilim kek yemistim 450 kalori ve simdi siki durunn 4 sekerpare yedim onuda arkadasim yapmis 2 den sonra yemek istemesemde kalacak yarin yemek zorunda kalicam yarinki diyetimde bozulacak diye hepsini yedim onlarda 600 kalori yapiyor
yani bugun 2500 kalori aldim ben yaaa hiç bu kadar saçmalamamistim hayatimda
bir haftalik emeklerim bosa gitti hep eger verdiysem 1 kilo onuda geri alirim bugun yediklerimle...bugun yediklerim bu hafta 3 gunde aldigim kaloriyi içeriyor cunku ((

Son düzenleme:

((( ya cok uzuldum niye boyl eyaptinki gayet iyi gidiyordun ama.bir gun bir kacamak yapmistin onuda ertesi gun fazlasiyla telafi etmistin.neyse bari ikinci haftayi daha SIKI tut.daha bir hafta daha var onumuzde.acigi kapatabilirsin...

7 gun raporu:

sabah:2 nescafe+2 haslanmis yumurta+2 dilim fume hindi

ogle:10 tane karides yogurtlu sos ile+1 dilim firinda somon

aksam:---------

4 lt su+3 fincan yesil cay+30 dakika karin egzersizi

yarin sabah tartilacagim ne kadar gitti bilmiyorum sanirim 1,5 - 2 arasi.aslina bakarsaniz bu kadar spora yemeye az ama benim metebolizma malumunuz tingir mingir :))))neyse buna sukur...insallah 2 gitmistir yaaa..

Kötü bir hafta sonuydu diyet açısından tüm gün aç kalıp gece kendimi kaybetmem bile oldu Kıbrıs'tan gelen kardeşim e özel yemekler yapılınca kayıtsız kalamadım hiç sporda yapamadım temizlik yaptım misafir ağırladım dinlenemedim yediklerimede dikkat edemedim.

aman takma bosver bugünü, yarindan itibaren daha sIKI tutarsin sporunada devam edersin toparlarsin sen

ya basimiza ne geliyorsa misafirlikten geliyo diyet cekilmez hale geliyor malesef, sende yarindan daha SIKI tutarsin....

1 hafta dayanin kizlar insallah güzel sonuclar alicaz

bende bugün dikkat edemedim sabah baya yedim
sonrada temizliğe başladım akşam üstü anca bitti
ve basite kaçıp makarna yapıp ketçapla yedim
üstüne eşim mısır patlatmıştı bı güzel ondanda bolca yedim
spor yapım dedim 15dakka anca dayanabildim malesef

canim bence yeme defterini bugünlük kapat, yani saldim cayira mevlam kayira misali nasilsa diyet bugün bozuldu diyipde yeme bence, yarin bugünü telafi edeeceyine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…