canim haftanin 4 gunu SIKI spor yapicam artik diger 3 gunu oglum evde çok yapamam anca mekik ve hafif egzersizler...belki vakit bulursamda lesliyle 2 mile yururum artik boyle karar verdim....bu arada 6 gundur spor yapiyorum bacaklarimda acayip incelme farkettim çok sevindim....
evet bende step , kalça karin, omuz egzersizleriyle lesliyle yuruyus yapiyorum tek basina leslie bencede olmaz
harikasin canim sende gayet iyi gidiyorsun...
pilateste yapacak kadar vaktim olsa keske
yok ben misafirlikte diyet yapmam o senin findik ezmeli kurabiyelerinden isterim
1 tabak mantiya hiiiçç pisman olma canim 2 olsa neyse ama bir tabaktan bisey olmaz bugun daha az ye bol spor yap esitlensin
canim haftanin 4 gunu SIKI spor yapicam artik diger 3 gunu oglum evde çok yapamam anca mekik ve hafif egzersizler...belki vakit bulursamda lesliyle 2 mile yururum artik boyle karar verdim....bu arada 6 gundur spor yapiyorum bacaklarimda acayip incelme farkettim çok sevindim....
evet bende step , kalça karin, omuz egzersizleriyle lesliyle yuruyus yapiyorum tek basina leslie bencede olmaz
harikasin canim sende gayet iyi gidiyorsun...
pilateste yapacak kadar vaktim olsa keske
yok ben misafirlikte diyet yapmam o senin findik ezmeli kurabiyelerinden isterim
1 tabak mantiya hiiiçç pisman olma canim 2 olsa neyse ama bir tabaktan bisey olmaz bugun daha az ye bol spor yap esitlensin
canım süpersin,700 mekik vavvvvv ben 30 zorr.evet kizlar su ana kadar 700 mekik çektim (10 dakika)
simdi 30 dakika egzersiz ve arkasindan 40 dakika yuruyus yapicam lesliyle 3 mile yapiyor buda....
bugunude 80 dakikalik sporla bitiririm sonra...
Kizlar 2-3 kisinin disinda spor yapan yokmu??:26:
birde niye herkes menulerini paylasmiyor? yarismaya katilanlarin bazilari isimlerini yazdirip kaçtilar sanirim?bildirim gunu gelecekler ama biz nereden bilecegiz onlar diyet yaptimi yapmadimi oyle degilmi?:44:
spor yapanlar haftada kaç gun yapiyorsunuz???
ya canim incelmek ve kas yapmakta guzel tabii ama ben tartida eksilmis kilo goremeyince motivasyonum dusuyor o kadar yorulmalarim ve aç kalmalarim tatsiz tuzsuz yemelerim bosa gdiyor diyorumben sporu haftada 5 gun yaptim.haftasonu mola verdim malum misafirler falan yapamiyorum haftasonu.tatrilar evet degisik sonuclar cikarabiliyor o yuzden bence pazartesi kilolarimizi gorelim.birde bence biz spor yapanlar inceliyor forma giriyor ama kiloda cok buyuk kayiplar olmayacak gibi.aslinda buda iyi kasa ceviriyoruz.insallah yaa bu kadar emegimize deger..
yerim elbet ama birinciligi aldigim gunyaparim sen yeterki kurabiyelerin hepsini ye, yeki birinciliyi bana kaptir
canim ekmek yemeden nasil ayakta duruyorsun? benim tansiyonum falan duser ekmek yemeyince yaa:26:6.gun raporu:
sabah:1 nescafe+1haslanmis yumurta+1 dilim fume hindi+biraz beyaz peynir
oglen:1 dilim fume somon+1 yogurt
aksam:firinda somon baligi+salata
4lt su+3 fincan yesil cay+malesef bugun spor yok((((yatmadan once belki 100 mekik yaparim..
tabi tabii sen hergun kaçamak yap sonra tahta oturucam de ne ala memleketiste geldim burdayimmm
kizlar bugün bildirim yookkk cünki cok karman corman karisik düzensiz yedimmm
neyse 2 gün kacamak yapmis oldum ama burdan sizede söz veriyorum ayin 10na kadar kacamak yok yeter artik
simdi ben bi güzel leslie 3 mili ve 200den fazla mekigimi hakettim
yarin cook sIKI tutcam diyetimi isvecin ilk 2 günü uygulucambuna kendim kasindim sonra yine ayni düzenime geri döncem vücuduma sok lazim bu iki günden sonra yoksa rakibelerim beni gecip gözümü dikdiyim birincilik tahtima otururlar bende domates gibi kizaririm sinirden, yoookkk öyle ben 1. olucam isteee basliyorum sporuma
hizli hizli çekiyorum canim 350 ye kadar durmadan...sonra 2 dakika dinlenip 350 daha cekiyorum zaten yavas cekilen kalori yaktirmiyormuscanım süpersin,700 mekik vavvvvv ben 30 zorr.
benim menulerim hep karmaşık özel bi diyet yapmıyorum ne varsa onu yiyorum
az yiyerek ve ekmek, şeker kullanmayarak dengelemeye çalışıyorum
birde hep kendimi tutuyorum buraya yazıcam diye sonra:18:dün arkadaşim geldi hamur kızarttık
pekmezle hamura bayılırım 5.6tane ondan yedim ama akşam yoğurt ve çiğ sebze yedim
bugünde anneme gittim kısır, dolma ,aşure yedimgelincede zumba yaptım çok hoş
hep yapmak istiyorum ne güzelmiş
videosuda ,ooooooo diye bi başlıyo dilime dolandı çok zevklide
Kizlar bugun tam bir hafta oldu diyete baslayali, kimler nasil besleniyor, ne kadar spor yapiyor goruyoruz hepimiz...
Herkes birinci olmak istiyor elbet kendinede guveniyor, ama kensinizin disinda siz birinci olamazsaniz sizce kim olur???haydi tahminlarimizi ve nedenlerini yazalim.....
ilk olarak ben yazayim sayet ben birinci olamazsam aklimda 2-3 isim var ama en baskin olani lisabella, o birinci olabilir çunku hiç ekmek yemiyor...
ya canim incelmek ve kas yapmakta guzel tabii ama ben tartida eksilmis kilo goremeyince motivasyonum dusuyor o kadar yorulmalarim ve aç kalmalarim tatsiz tuzsuz yemelerim bosa gdiyor diyorum
yerim elbet ama birinciligi aldigim gun
canim ekmek yemeden nasil ayakta duruyorsun? benim tansiyonum falan duser ekmek yemeyince yaa:26:
tabi tabii sen hergun kaçamak yap sonra tahta oturucam de ne ala memleket
hizli hizli çekiyorum canim 350 ye kadar durmadan...sonra 2 dakika dinlenip 350 daha cekiyorum zaten yavas cekilen kalori yaktirmiyormus
zumbayi denemedim hiç ama yaparsam alt kattan sikayete gelirler kesin
kizlar bugun bende diyet falan kalmadiaksama kadar zaten 800 kalori almistim tam gunu kapatacaktimki arkadasim tombik doner almis getirmis yok falan desemde israr etti aldim artik falan diye onu yedim 640 kaloriymis ondan oncede 2.5 dilim kek yemistim 450 kalori ve simdi siki durunn 4 sekerpare yedim onuda arkadasim yapmis 2 den sonra yemek istemesemde kalacak yarin yemek zorunda kalicam yarinki diyetimde bozulacak diye hepsini yedim onlarda 600 kalori yapiyor
yani bugun 2500 kalori aldim ben yaaahiç bu kadar saçmalamamistim hayatimda
bir haftalik emeklerim bosa gitti hep eger verdiysem 1 kilo onuda geri alirim bugun yediklerimle...bugun yediklerim bu hafta 3 gunde aldigim kaloriyi içeriyor cunku((
kizlar bugun bende diyet falan kalmadiaksama kadar zaten 800 kalori almistim tam gunu kapatacaktimki arkadasim tombik doner almis getirmis yok falan desemde israr etti aldim artik falan diye onu yedim 640 kaloriymis ondan oncede 2.5 dilim kek yemistim 450 kalori ve simdi siki durunn 4 sekerpare yedim onuda arkadasim yapmis 2 den sonra yemek istemesemde kalacak yarin yemek zorunda kalicam yarinki diyetimde bozulacak diye hepsini yedim onlarda 600 kalori yapiyor
yani bugun 2500 kalori aldim ben yaaahiç bu kadar saçmalamamistim hayatimda
bir haftalik emeklerim bosa gitti hep eger verdiysem 1 kilo onuda geri alirim bugun yediklerimle...bugun yediklerim bu hafta 3 gunde aldigim kaloriyi içeriyor cunku((
Kötü bir hafta sonuydu diyet açısından tüm gün aç kalıp gece kendimi kaybetmem bile oldu Kıbrıs'tan gelen kardeşim e özel yemekler yapılınca kayıtsız kalamadım hiç sporda yapamadım temizlik yaptım misafir ağırladım dinlenemedim yediklerimede dikkat edemedim.
bende bugün dikkat edemedimsabah baya yedim
sonrada temizliğe başladım akşam üstü anca bitti
ve basite kaçıp makarna yapıp ketçapla yedim
üstüne eşim mısır patlatmıştı bı güzel ondanda bolca yedim
spor yapım dedim 15dakka anca dayanabildim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?