evet bende cok uzuldum hersey arkadasimin doner getirmesiyle basladi ben yalnizken hiç sorunsuz diyetime devam ederim normalde...ama iste boyle olunca...:26:((( ya cok uzuldum niye boyl eyaptinki gayet iyi gidiyordun ama.bir gun bir kacamak yapmistin onuda ertesi gun fazlasiyla telafi etmistin.neyse bari ikinci haftayi daha SIKI tut.daha bir hafta daha var onumuzde.acigi kapatabilirsin...
saol canim moral verdin bana:2:aman takma bosver bugünü, yarindan itibaren daha sIKI tutarsin sporunada devam edersin toparlarsin sen
evet malesef basimiza ne geliyorsa misafir agirlamaktan geliyor:26:kimseyi kabul etmeyelim bundan sonraya basimiza ne geliyorsa misafirlikten geliyo diyet cekilmez hale geliyor malesef, sende yarindan daha SIKI tutarsin....
1 hafta dayanin kizlar insallah güzel sonuclar alicaz
iyi dusunmussun canim masallah iyi vermissin tebrik ederim...haftaya kilo bildirimi yapacaktık ama belki motivasyon olur diye yazayım dedim benden 900 gram gitmiş.
81.100 düm 80.200 olmuşum
haftaya tekrar yazarım kilomu ümidim 79 u görmek haftaya.kolay gelsin kızlarrrrrr
iyi canim yaa daha ne istiyorsun 1.5 kilo kaybetmissin ne guzel iste bu sekilde her hafta 1.5 kilo versen ayda 6 kilo yapar daha ne olsunGunaydin kizlar,nihayet 1 haftayi geride biraktik ve ben 1 haftada sadece 1.5 kg verebilmisim.ne kadar uzuldum anlatamam.cok az geldi bana sizcede oyle degilmi?ama devam edecegim kilolar inat ediyorsa bende edecegim.bakalim bu haftanin sonunda kac vermis olacagim..
tıopiğin hayırlı olsun mehaycımmm kalablık hıc durmayan devamlı aktıf olan bır topık olsun bızde gelıp bolbol yazalım dımı ama um arım hatırlamıssındır benıııı
canim hatirladim ama hangi topikten onu hatirlayamadim...çok tesekkur ederim guzel temennilerin için
evet kizlar kahvaltimi yaptim ve geldim
[1] Kızarmış Ekmek 3 DİLİM 105
[2] siyah zeytin 6 adet (3gr) 48
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Reçel 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[5] yumurta 1.5 adet 120
Toplam : 383 kal.
hersey mumkunun topiğine gelmiştim cnm ama artık topik sahıbı bıle yazmıyor bırde zayıflaraık hamıle kalma topiğine davet etmıstın benı orasıdqa sessızlestııı bende gezınırklen senı gordum yazayımm dedımmmm
Mehay,sana birsey soracaktim.sen sogan kurunu yaptinmi?
yeni hafta yeni umutlarla guzel kilolarla gelsin insallah.yada guzel kilolar gitsin insallah :)))))bugun kilo bildirim gunu degilmiydi?Benimki husranda sizleride gorelim ne kadar verdiniz kizlar?
cnm ben pkoluyum sogan kurune yenı basladım ınsallah ıse yarar bebeıs ıstıyoruz olmuyorrrMehay,sana birsey soracaktim.sen sogan kurunu yaptinmi?
aaa evet canim kimse yazmiyor diye bende girmedim diger taraflara...sen nerelerdesin simdi gel arada yarismalar duzenliyoruz burda katil sende
cnm ben pkoluyum sogan kurune yenı basladım ınsallah ıse yarar bebeıs ıstıyoruz olmuyorrr
bende pko yok zaten bu kur pko olanlarda çok ise yariyormus insallah olur canim...senin ne zamandir olmuyordu???
geleyım cnm yarındaqn ıtıbaren kılomuda tartılır yazarım tesekkur ederimmm davetınn ıcınnn
gel canim gel kaç kilo olursan ol gel yeterki gelllldiyesim geldim birden
evet canim bir kere denedim ama bende biseye yaramadi cunku o enfeksiyon-iltahap olanlara iyi geliyormus...bende yoktu ama yinede yaptim sifa niyetine...neden sordun?
ya bende bu diyetlerden sonra bebek istiyorum subattan sonra .aslina bakarsan ideal kiloma ulastiktan sonra oyle bir karar aldim.sogan kurunude okumustum bebek sahibi olmayi kolaylastirdigini falan o yuzden sordum.benim ilk bebegim 2011 ekimde dogdugu gun oldu .gecen ayda 3 aylikken dusuk yaptim(((sogan kurunu deneyip yenilenmek adina birseyler yapayim diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?