leslie harika birşey eğer özellikle armut tipli vücudunuz varsa birebir
ben leg magic, kondüsyon bisiklet, dışarıda yürüyüş yapmış ama asla bacaklarını eritememiş biriyim
iki haftadır haftanın 3 günü leslie yapıyorum
önce 3 mil olan son bir haftadır mil olanı yapıyorum
spor geçmişim olduğu için beni zorlamıyor
beni görenler nasıl erittin diye soruyor
tabi hala kalınlar ama gözle görülür fark etti
canim ben aldigimdan beri ayariyla hiç oynamadim...benimki ilk basta zor sonraki dakikalarda hafif e geciyor ama hafif beni daha cok yoruyor hizli hizli adimlar attigim için...bu arada ben kalori sepetinin hesabini yazmiyorum benimkinin gostergesi calisiyor zaten o yaktigim kaloriyi yaziyorum kalori sepetinin kac dakikasina denk gelirse anladinmi canimsende basla b ir an once hiç durma bence
canim lesli ile yuruyus kac kalori yaktirir bende arastirdim bulamadim ama kalori sepetinin hesaplamalarindaki yuruyuslere baktim ve en dusuk kalori yaktiran magazada alisveris arabasiyla yurumek 20 dakikada 90 kalori yaktiriyormus leslie nin 1 mille i zaten 20 dakika 90 kalori yaktigini dusun sende ben oyle hesapliyorum
sabah kahvaltisi çok agir degilmi yaakiz bu neeee açlik grevinemi girdin???
canim sunu dene Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
yarasin deme tabi eger dersen bende sana cok yedigin bir gun lop lop yag olsun derim
tesekkur ederim canim
bir kisi daha istermisin misafirlige canim ?lahmacunu 2 yeme ama....
Allah seniilk zamanlar bende oyleydim ama alisinca agrisada sonra geciyor...kaç dakika yaptinki???
ya fransiz kanallarindan birinde bir sabah sporu programi var 1 saatlik , bir gun onu yaptiktan sonra stepper bebek oyuncagi geldi bana...yuruyemedim kaslarim tamamen iflas etmisti inanki....simdi sen boyle deyince o gunu hatirladim
Allah seniilk zamanlar bende oyleydim ama alisinca agrisada sonra geciyor...kaç dakika yaptinki???
ya fransiz kanallarindan birinde bir sabah sporu programi var 1 saatlik , bir gun onu yaptiktan sonra stepper bebek oyuncagi geldi bana...yuruyemedim kaslarim tamamen iflas etmisti inanki....simdi sen boyle deyince o gunu hatirladim
leslie harika birşey eğer özellikle armut tipli vücudunuz varsa birebir
ben leg magic, kondüsyon bisiklet, dışarıda yürüyüş yapmış ama asla bacaklarını eritememiş biriyim
iki haftadır haftanın 3 günü leslie yapıyorum
önce 3 mil olan son bir haftadır mil olanı yapıyorum
spor geçmişim olduğu için beni zorlamıyor
beni görenler nasıl erittin diye soruyor
tabi hala kalınlar ama gözle görülür fark etti
evet canim var zaten you tube deki videolardan bakarak yapiyorum ben su anda onu tv de varmi bilmem...bu arada cevap verecektim ama becermissin çoklu alintiyi canim...sen nerede yasiyorsun fransada?evet direct8 diye bir kanal var her sabah 6-7 arasi gym direct diye bir program vardi.sabah erken kalkmak mumkun olmadigindan kayida alir uyaninca yapardim.2-3 yil surdu bu yil kaldirdilar(((ben cok severek yapiyodum .allah tan bir ikisinin kaydi hala televizyondada oyle yapiyorum.birde youtube danda ararsan cikiyor bolumleri.tavsiye ederim..
sen onu nasıl 20 dak yapıyon ya ben 10 dak zor yapıyom nefes nefese kalıyorum hep bu sigaradan mı nedir 2-3 dk dinlenip bida çıkıyom öyle anca 20 dk oluyo maşallah sana yani bugun öğlen makarna yedim artık ne sporu yapsam bilemiyorum boğazı tutamayınca kendimi harekete verdim evde zıplayıp duruyorum müzik duyaıya oynuyorum falan sırf hareket olsun diye
hızlı sonuç veriyo anladığım kadarıyla burda çok duyuyorum ama hiç bakmadım naıl bişey diye kendimi pilatese verdim bende ama denemekte fayda var merak ettim
benimde bacaklarim kalin(((ne kadar zayiflarsam zayiflayayim onlar hep kalin kaliyor.neki bu leslie ?ise yariyorsa bende yapayim..
Ne güzel diyet yapmaya başlamıştım ama öğle yemeğinde arkadaşlarımla buluşunca 2 tane schnitzel+patates kızartması+kola içtim... Artık çok geç ama pişmanımmm...
aç lesliyi yuru hemen canim....
evet canim var zaten you tube deki videolardan bakarak yapiyorum ben su anda onu tv de varmi bilmem...bu arada cevap verecektim ama becermissin çoklu alintiyi canim...sen nerede yasiyorsun fransada?
canim 20 dk ne ki? ben bir ara hiç durmadan 30 35 dakika yapiyordum hatta 40 dk bile yaptigim oldu...sigaradan nefesin tikaniyor olabilir dogrudur...ben hayatimda hiç sigara kullanmadim Allaha sukur...bende bu ara tursuya sardim Allahtan kalorisi çok çok az..
deminde arkadasta çay içtim seker kullanmiyorum seker koydum orda...simdi lesliyle biraz yuruyus yapicam eritmek için...
harikasin yine her zamanki oldugun gibi,tebrik ediyorum seni.:)))evet kizlar bazi eklemeller oldu gunun raporunu yeniden paylasiyorum.... :))
[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 40 dak 180.864
[2] Karper 1 ADET 65
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[5] Turşu 300 GRAM 30
[6] Ekmek (beyaz) 50 GRAM 127
[7] Patlıcan Kebabı 1 PORSİYON 406
[8] Step (40 adım/dak) 17 dak 152.667
[9] fındık (1 adet) 15 adet 135
[10] Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 35 GRAM 131.6
[11] Süt 0.100 LİTRE 68
Toplam : 713.569 kal.
hic pisman olma kaldigin yerden devam telafi edersin...Ne güzel diyet yapmaya başlamıştım ama öğle yemeğinde arkadaşlarımla buluşunca 2 tane schnitzel+patates kızartması+kola içtim... Artık çok geç ama pişmanımmm...
ve son olarak leslie sansone ile 3 mile yürüdüm ve günü kapatiyorum dizlerimde derman kalmadi vallah
ve son olarak leslie sansone ile 3 mile yürüdüm ve günü kapatiyorum dizlerimde derman kalmadi vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?