Mehay'ın Diyet Günlüğü

leslie harika birşey eğer özellikle armut tipli vücudunuz varsa birebir

ben leg magic, kondüsyon bisiklet, dışarıda yürüyüş yapmış ama asla bacaklarını eritememiş biriyim

iki haftadır haftanın 3 günü leslie yapıyorum

önce 3 mil olan son bir haftadır mil olanı yapıyorum
spor geçmişim olduğu için beni zorlamıyor
beni görenler nasıl erittin diye soruyor
tabi hala kalınlar ama gözle görülür fark etti

benimde bacaklarim kalin (((ne kadar zayiflarsam zayiflayayim onlar hep kalin kaliyor.neki bu leslie ?ise yariyorsa bende yapayim..

[
sabah kahvaltisi çok agir degilmi yaakiz bu neeee açlik grevinemi girdin???

evet agir gercekten ama istisnai bir durumdu,sabah erkenden konsolosluga gitmem gerekiyordu uyandim ve bir sey yiyecek vaktim yoktu bende oylece ciktim.normalde yaparim kahvalti.bide ben sabah uyanir uyanmaz birsey yiyemiyorum once bir kahve ile uyanip 1 saat sonra falan kahvalti yapabiliyorum..mehay bide birsey soracagim ayni anda butun mesajlara nasil cevap veriyorsun?ben tek tek alinti ile cevapla yapiyorum ama seninki daha pratik.anlatsana..

evet direct8 diye bir kanal var her sabah 6-7 arasi gym direct diye bir program vardi.sabah erken kalkmak mumkun olmadigindan kayida alir uyaninca yapardim.2-3 yil surdu bu yil kaldirdilar (((ben cok severek yapiyodum .allah tan bir ikisinin kaydi hala televizyondada oyle yapiyorum.birde youtube danda ararsan cikiyor bolumleri.tavsiye ederim..

merhaba kızlar diyetler iyi gidiyor galiba herkesin.bende çalıştığım için pek fazla giremiyorum.
geceleri çalışıyorum gündüzleride uyuyarak geçiriyorum malesef.
çok sabırsızlanıyorum 14 günün sonuçlarını.
inşallah herkes kendi çapında başarıya ulaşır.
egzersizlerden bahsetmişsiniz ben shaun t. insanity programını yapmaya başlıyorum bugünden itibaren çok zor ve yorucu.
daha önce başlamıştım ama 2 günden sonra hep bırakmıştım ama o zamanlar 102 kiloydum
şimdi ise daha kolay olur yapmam diye tahmin ediyorum.
yaptıktan sonra yine yazarım size bye

sen onu nasıl 20 dak yapıyon ya ben 10 dak zor yapıyom nefes nefese kalıyorum hep bu sigaradan mı nedir 2-3 dk dinlenip bida çıkıyom öyle anca 20 dk oluyo maşallah sana yani bugun öğlen makarna yedim artık ne sporu yapsam bilemiyorum boğazı tutamayınca kendimi harekete verdim evde zıplayıp duruyorum müzik duyaıya oynuyorum falan sırf hareket olsun diye

hızlı sonuç veriyo anladığım kadarıyla burda çok duyuyorum ama hiç bakmadım naıl bişey diye kendimi pilatese verdim bende ama denemekte fayda var merak ettim

evet canim var zaten you tube deki videolardan bakarak yapiyorum ben su anda onu tv de varmi bilmem...bu arada cevap verecektim ama becermissin çoklu alintiyi canim...sen nerede yasiyorsun fransada?

canim 20 dk ne ki? ben bir ara hiç durmadan 30 35 dakika yapiyordum hatta 40 dk bile yaptigim oldu...sigaradan nefesin tikaniyor olabilir dogrudur...ben hayatimda hiç sigara kullanmadim Allaha sukur...bende bu ara tursuya sardim Allahtan kalorisi çok çok az..
deminde arkadasta çay içtim seker kullanmiyorum seker koydum orda...simdi lesliyle biraz yuruyus yapicam eritmek için...

Son düzenleme:
evet kizlar bazi eklemeller oldu gunun raporunu yeniden paylasiyorum.... :))

[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 40 dak 180.864
[2] Karper 1 ADET 65
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[5] Turşu 300 GRAM 30
[6] Ekmek (beyaz) 50 GRAM 127
[7] Patlıcan Kebabı 1 PORSİYON 406
[8] Step (40 adım/dak) 17 dak 152.667
[9] fındık (1 adet) 15 adet 135
[10] Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 35 GRAM 131.6
[11] Süt 0.100 LİTRE 68

Toplam : 713.569 kal.

hızlı sonuç veriyo anladığım kadarıyla burda çok duyuyorum ama hiç bakmadım naıl bişey diye kendimi pilatese verdim bende ama denemekte fayda var merak ettim

benimde bacaklarim kalin (((ne kadar zayiflarsam zayiflayayim onlar hep kalin kaliyor.neki bu leslie ?ise yariyorsa bende yapayim..

evet çok hızlı cevap veriyor ve en önemlisi kalp sağlığı için en iyi spor yürüyüş

Ne güzel diyet yapmaya başlamıştım ama öğle yemeğinde arkadaşlarımla buluşunca 2 tane schnitzel+patates kızartması+kola içtim... Artık çok geç ama pişmanımmm...

ve son olarak leslie sansone ile 3 mile yürüdüm ve günü kapatiyorum dizlerimde derman kalmadi vallah

bende sigara kullanmıyorum canım kırkda yılda bir 1 tane öylesine yazmıştım biraz yapınca alışılır heralde ben aldım hiç kullanmadan attım bi kenara bu hafta yapayım çoğaltırım heralde moralim bozuldu yine kpss sonuçları açıklanmış yine yerleşemedim bi yere gerçi umudum yoktu ama o yerleşemedin yazıı bile moral bozmaya yetiyo bende pilates yapıcam şimdi

harikasin yine her zamanki oldugun gibi,tebrik ediyorum seni.:)))
Ne güzel diyet yapmaya başlamıştım ama öğle yemeğinde arkadaşlarımla buluşunca 2 tane schnitzel+patates kızartması+kola içtim... Artık çok geç ama pişmanımmm...
hic pisman olma kaldigin yerden devam telafi edersin...
ve son olarak leslie sansone ile 3 mile yürüdüm ve günü kapatiyorum dizlerimde derman kalmadi vallah

vay anam sen masallah iyi spor yapiyorsun.bende spor yapiyorum yaklasik 3 haftadir hergun kilodan gitmiyorsa bile inanilmaz sekillendim.birde cok arastirdim spor icin en ideal saat 16-19 arasi imis.bende o yuzden hep bu saatlerde yapmaya calisiyorum.bu arada fransada paris teyim ben..

ben sonunda yaptım leslie çok kolay ve eğlenceliymiş tabi pilates kadar efor harcamıyosun tek leslie olmaz yani yanında pilates şart vücudu şekillendirmek göbekten kurtulmak için

5.gun raporu:

sabah:1 sutlu nescafe+1 yulaf kepekli krep+bir parca beyaz peynir

oglen:5 izgara kofte+ayran

aksam:-------

4 lt su+3 kupa yesil cay+1 saat spor

kızlar gün içinde çok dengesiz beslendiğim için yazamıyorum ne yediğimi
bugün aç olarak tartıldım 53.3 kg 700 gr gitmiş

iyi geneler kızlar...

ama siz ne güzel sohbet ediyorsunuz ben katılamıyorum malum misafirlerim var pek nete giremiyorum ama hep aklımda burası.... bende inatla devam ediyorum şükürler olsun:)

bügün sabah klasik yeşillikli kahvaltımı yaptım
öğlen 2 kaşık nohut 1 kepçe çorba
akşam 1 tabak ıspaak yogurtlu ve salata
aralarım; 1 mandalina- 3 kayısı 1 ceviz -1 bardak ayran

ve spor olaraktan:) 5 mil leslie ve 45 dak. pilates...oley...:))))) çok çok çok zayıf günlerDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…