Mehay'ın Diyet Günlüğü

kızlar leslie ile ilgili konuşulmuş gerçekten çok güzel ben her gün yapmaya çalışıyorum 1 yıldır benimde bacaklarım kalındır baya inceldi memnunum ama yanına pilates eklenince tam sonuç alıyorsunuz tavsiye ederim...zaten pilates mükemmel bir spor hatta meditasyon bence kendinize bir iyilik yapın ve pilatese başlayın....:))))

Son düzenleme:
Sabah 2 dilim kepek ekmekten peynirli tost
Öğle. 1 kase çorba
4 köfte
Salata
1 lokma ekmek
1 lokum

Ara. 4/1 ayva
1 elma
2 mercimek köftesi
1 lokum

Akşam 1 kase çorba
2 kaşık pilav tavuk

çay ile 1 hurma tatlısı

buyur gel valla sana diyet yemekleri hazirlarim lahmacun yapmadim cünki gelenler akrabamiz kayinvalidegilde yatili kaliyorlar, onlarda dün lahmacun yapmmislar,bende menümü mecburen deyistirdim menüm
pirinc pilavi, patlican kebap, mantarli kremali patates gratin, salata hepsinden azaqr yedím malesef ge3c geldiler saat 5de yani bugün 18den sonra yemek zorunda kaldim, sonradan birazcik ipin ucu kacti insallah telafi edecem, yarinda onlarla alisverise cikacaz kadin kadina insallah diyetime sadik kalabilirim

günaydın kızlar bende bayadır giremiyordum nasılsınız
ben çok kötüyüm
dün gece misaifr geldi gerçi yabancı değiller ama saat 21:30 gibi yol dolayısıyla geç kalmışlar
onlara çay önceki açtırlar belki diye mantı pişirmiştim veeeee
1 tabak bende yedim
çok pişmanım ama bende kendi kendime 14 günün ödülü olsun bu dedim ve birdaha yapmamaya karar verdim :26:
bakıyorum herkez sporlarını yapıyor diyetede devam ohh maşallah maşallah.

canim haftanin 4 gunu SIKI spor yapicam artik diger 3 gunu oglum evde çok yapamam anca mekik ve hafif egzersizler...belki vakit bulursamda lesliyle 2 mile yururum artik boyle karar verdim....bu arada 6 gundur spor yapiyorum bacaklarimda acayip incelme farkettim çok sevindim....
ben sonunda yaptım leslie çok kolay ve eğlenceliymiş tabi pilates kadar efor harcamıyosun tek leslie olmaz yani yanında pilates şart vücudu şekillendirmek göbekten kurtulmak için
evet bende step , kalça karin, omuz egzersizleriyle lesliyle yuruyus yapiyorum tek basina leslie bencede olmaz
harikasin canim sende gayet iyi gidiyorsun...
pilateste yapacak kadar vaktim olsa keske
yok ben misafirlikte diyet yapmam o senin findik ezmeli kurabiyelerinden isterim
1 tabak mantiya hiiiçç pisman olma canim 2 olsa neyse ama bir tabaktan bisey olmaz bugun daha az ye bol spor yap esitlensin

bu sabahki menumu paylasayim hemen:

[1] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[2] nutella 0.15 100 gr 79.5
[3] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[4] Salatalık (hıyar) 0.2 ADET 2.2
[5] Domates 0.6 ADET 8.4
[6] yumurta 0.5 adet 40

Toplam : 327.6 kal.

Kizlar basligimiz degismis konuiyu ben açtigim içinde bu basligi uygun gormusler artik bu sekilde devam edicez sanirim....

hem sen açtığın için hemde en azimli sen gittiğin için senin hakkındır zaten hayırlı olsun canım

baslikta sorun yok madem yetkili merciler boyle uygun gormusler :))))askolsun nersoy bizde yokmu azim ((((

Son düzenleme:
evet kizlar su ana kadar 700 mekik çektim (10 dakika)
simdi 30 dakika egzersiz ve arkasindan 40 dakika yuruyus yapicam lesliyle 3 mile yapiyor buda....
bugunude 80 dakikalik sporla bitiririm sonra...

Kizlar 2-3 kisinin disinda spor yapan yokmu??:26:
birde niye herkes menulerini paylasmiyor? yarismaya katilanlarin bazilari isimlerini yazdirip kaçtilar sanirim?bildirim gunu gelecekler ama biz nereden bilecegiz onlar diyet yaptimi yapmadimi oyle degilmi?:44:
spor yapanlar haftada kaç gun yapiyorsunuz???

bencede herkes kaçmış canım:))) bizde bundan sonraki 14 günümüzde herkese şart koşarız gün sonu bildirimini... bir kez bile olsa girip bir şeyler yazmak lazım dimi ama

ben hergün spor yapıyorum canım en az 45 dak. belki 1 gün aksayabiliyor...

bügün sabah kahvaltısında yarım dilim tam buğday ekmeği ekmek domates ,salatalık, maydanoz, biber yedim...
ara bir avuçtan biraz az leblebi kuru üzüm karışımı yedim
he bide sabah kalktıgımda 1 ceviz 3 kayısı yedim...
öğlen 1 tabak ıspanak yoğurtlu ve salata...
akşamda ıspanak yemeği düşünüyorum daha yemek yemedik genelde saat 7 yi buluyor akşam yemeğimiz...
ben kesin 2,5 lt su içiyorum 2 fincan yeşil çay bir bardak şekersiz sade nescafe ve balkabaklı kek yaptım ondan 1 çatal yedim(

spor leslie 5 mil ve 1 saat selülit savar pilates yaptım ve evi sildim süpürdüm...gayet iyi geçiyor diye düşünüyorum tartılmıyorum o gün tartılcam....az kaldı zaten dayanın kızlar....

iyi akşamlar...

bir çatal kek ten biseycik olmaz bende demin kurabiye yedim bir minicik pisman degilim diyetten bikmamak için bazi seylerin tadina bakmaktan zarar gelmez
valla ben dayanamayip 2 kere tartildim ama iki kilo arasinda baya bir çeliski vardi benim nasil çabaladigimi goruyorsun canim sanirim inceliyorum ama fazla kilo gitmeyecek benden diye dusunuyorum:2::2:

evet canim oyle yapariz artik...ben basta sart kosmak istemedim insanlari bunaltmamak için ama bu kadarda olmaz...burda paylasimda bulunmayanin bize ne kaç kilo oldugundan 2 hafta sonra

iste bu da benim gunsonu raporum:

[1] Aerobik 30 dak 178.98
[2] Köstebek Kurabiye 0.6 ADET (17GR) 51
[3] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 40 dak 180.864
[4] Sucuk 25 GRAM 112.5
[5] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[6] Mekik 10 dak 106.3
[7] Knorr Mantılı Ve Yoğurtlu İnce Aş Çorbası 0.7 PORSİYON 96.53
[8] İzmir Köfte 0.8 PORSİYON 278.4
[9] Zeytinyağı 0.6 Y.KAŞIK 75
[10] taze fasülye 360 gr 72
[11] Kellogg`s Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88
[12] fındık (1 adet) 10 adet 90
[13] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[14] nutella 0.15 100 gr 79.5
[15] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[16] Salatalık (hıyar) 0.2 ADET 2.2
[17] Domates 0.6 ADET 8.4
[18] yumurta 0.5 adet 40

Toplam : 748.886 kal.

bence 3 gün üst üste bildirim yapmayan listeden çıkarılır böyle olabilir mesela mehaycım... amaç zaten hem zayıflamak hemde bilgi, duygu paylaşımı yapmak değil mi? yoksa asarız duvara 14 günlük liste bittikçe çizeriz bundan kolay ne var... destek lazım destek:))

ben sporu haftada 5 gun yaptim.haftasonu mola verdim malum misafirler falan yapamiyorum haftasonu.tatrilar evet degisik sonuclar cikarabiliyor o yuzden bence pazartesi kilolarimizi gorelim.birde bence biz spor yapanlar inceliyor forma giriyor ama kiloda cok buyuk kayiplar olmayacak gibi.aslinda buda iyi kasa ceviriyoruz.insallah yaa bu kadar emegimize deger..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…