canim ben aldigimdan beri ayariyla hiç oynamadim...benimki ilk basta zor sonraki dakikalarda hafif e geciyor ama hafif beni daha cok yoruyor hizli hizli adimlar attigim için...bu arada ben kalori sepetinin hesabini yazmiyorum benimkinin gostergesi calisiyor zaten o yaktigim kaloriyi yaziyorum kalori sepetinin kac dakikasina denk gelirse anladinmi canimsende basla b ir an once hiç durma bence
canim lesli ile yuruyus kac kalori yaktirir bende arastirdim bulamadim ama kalori sepetinin hesaplamalarindaki yuruyuslere baktim ve en dusuk kalori yaktiran magazada alisveris arabasiyla yurumek 20 dakikada 90 kalori yaktiriyormus leslie nin 1 mille i zaten 20 dakika 90 kalori yaktigini dusun sende ben oyle hesapliyorum
sabah kahvaltisi çok agir degilmi yaakiz bu neeee açlik grevinemi girdin???
canim sunu dene Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
yarasin deme tabi eger dersen bende sana cok yedigin bir gun lop lop yag olsun derim
tesekkur ederim canim
bir kisi daha istermisin misafirlige canim ?lahmacunu 2 yeme ama....
canim haftanin 4 gunu SIKI spor yapicam artik diger 3 gunu oglum evde çok yapamam anca mekik ve hafif egzersizler...belki vakit bulursamda lesliyle 2 mile yururum artik boyle karar verdim....bu arada 6 gundur spor yapiyorum bacaklarimda acayip incelme farkettim çok sevindim....harikasin yine her zamanki oldugun gibi,tebrik ediyorum seni.:)))
hic pisman olma kaldigin yerden devam telafi edersin...
vay anam sen masallah iyi spor yapiyorsun.bende spor yapiyorum yaklasik 3 haftadir hergun kilodan gitmiyorsa bile inanilmaz sekillendim.birde cok arastirdim spor icin en ideal saat 16-19 arasi imis.bende o yuzden hep bu saatlerde yapmaya calisiyorum.bu arada fransada paris teyim ben..
evet bende step , kalça karin, omuz egzersizleriyle lesliyle yuruyus yapiyorum tek basina leslie bencede olmazben sonunda yaptım leslie çok kolay ve eğlenceliymiş tabi pilates kadar efor harcamıyosun tek leslie olmaz yani yanında pilates şart vücudu şekillendirmek göbekten kurtulmak için
harikasin canim sende gayet iyi gidiyorsun...iyi geneler kızlar...
ama siz ne güzel sohbet ediyorsunuz ben katılamıyorum malum misafirlerim var pek nete giremiyorum ama hep aklımda burası.... bende inatla devam ediyorum şükürler olsun:)
bügün sabah klasik yeşillikli kahvaltımı yaptım
öğlen 2 kaşık nohut 1 kepçe çorba
akşam 1 tabak ıspaak yogurtlu ve salata
aralarım; 1 mandalina- 3 kayısı 1 ceviz -1 bardak ayran
ve spor olaraktan:) 5 mil leslie ve 45 dak. pilates...oley...:))))) çok çok çok zayıf günlerDD
pilateste yapacak kadar vaktim olsa keskekızlar leslie ile ilgili konuşulmuş gerçekten çok güzel ben her gün yapmaya çalışıyorum 1 yıldır benimde bacaklarım kalındır baya inceldi memnunum ama yanına pilates eklenince tam sonuç alıyorsunuz tavsiye ederim...zaten pilates mükemmel bir spor hatta meditasyon bence kendinize bir iyilik yapın ve pilatese başlayın....:))))
yok ben misafirlikte diyet yapmam o senin findik ezmeli kurabiyelerinden isterimbuyur gel valla sana diyet yemekleri hazirlarimlahmacun yapmadim cünki gelenler akrabamiz kayinvalidegilde yatili kaliyorlar, onlarda dün lahmacun yapmmislar,bende menümü mecburen deyistirdim menüm
pirinc pilavi, patlican kebap, mantarli kremali patates gratin, salata hepsinden azaqr yedím malesef ge3c geldiler saat 5de yani bugün 18den sonra yemek zorunda kaldim, sonradan birazcik ipin ucu kacti insallah telafi edecem, yarinda onlarla alisverise cikacaz kadin kadina insallah diyetime sadik kalabilirim
1 tabak mantiya hiiiçç pisman olma canim 2 olsa neyse ama bir tabaktan bisey olmaz bugun daha az ye bol spor yap esitlensingünaydın kızlar bende bayadır giremiyordum nasılsınız
ben çok kötüyüm
dün gece misaifr geldi gerçi yabancı değiller ama saat 21:30 gibi yol dolayısıyla geç kalmışlar
onlara çay önceki açtırlar belki diye mantı pişirmiştim veeeee
1 tabak bende yedim
çok pişmanım ama bende kendi kendime 14 günün ödülü olsun bu dedim ve birdaha yapmamaya karar verdim :26:
bakıyorum herkez sporlarını yapıyor diyetede devam ohh maşallah maşallah.
Kizlar basligimiz degismis konuiyu ben açtigim içinde bu basligi uygun gormusler artik bu sekilde devam edicez sanirim....
hem sen açtığın için hemde en azimli sen gittiğin için senin hakkındır zaten hayırlı olsun canım
tesekkur ederim canimhem sen açtığın için hemde en azimli sen gittiğin için senin hakkındır zaten hayırlı olsun canım
baslikta sorun yok madem yetkili merciler boyle uygun gormusler :))))askolsun nersoy bizde yokmu azim((((
Kizlar 2-3 kisinin disinda spor yapan yokmu??:26:
birde niye herkes menulerini paylasmiyor? yarismaya katilanlarin bazilari isimlerini yazdirip kaçtilar sanirim?bildirim gunu gelecekler ama biz nereden bilecegiz onlar diyet yaptimi yapmadimi oyle degilmi?:44:
spor yapanlar haftada kaç gun yapiyorsunuz???
bir çatal kek ten biseycik olmaz bende demin kurabiye yedim bir minicik pisman degilimbügün sabah kahvaltısında yarım dilim tam buğday ekmeği ekmek domates ,salatalık, maydanoz, biber yedim...
ara bir avuçtan biraz az leblebi kuru üzüm karışımı yedim
he bide sabah kalktıgımda 1 ceviz 3 kayısı yedim...
öğlen 1 tabak ıspanak yoğurtlu ve salata...
akşamda ıspanak yemeği düşünüyorum daha yemek yemedik genelde saat 7 yi buluyor akşam yemeğimiz...
ben kesin 2,5 lt su içiyorum 2 fincan yeşil çay bir bardak şekersiz sade nescafe ve balkabaklı kek yaptım ondan 1 çatal yedim(
spor leslie 5 mil ve 1 saat selülit savar pilates yaptım ve evi sildim süpürdüm...gayet iyi geçiyor diye düşünüyorum tartılmıyorum o gün tartılcam....az kaldı zaten dayanın kızlar....
iyi akşamlar...
bencede herkes kaçmış canım:))) bizde bundan sonraki 14 günümüzde herkese şart koşarız gün sonu bildirimini... bir kez bile olsa girip bir şeyler yazmak lazım dimi ama
ben hergün spor yapıyorum canım en az 45 dak. belki 1 gün aksayabiliyor...
bir çatal kek ten biseycik olmaz bende demin kurabiye yedim bir minicik pisman degilimdiyetten bikmamak için bazi seylerin tadina bakmaktan zarar gelmez
valla ben dayanamayip 2 kere tartildim ama iki kilo arasinda baya bir çeliski vardi benim nasil çabaladigimi goruyorsun canim sanirim inceliyorum ama fazla kilo gitmeyecek benden diye dusunuyorum:2::2:
canım bende inceliyorum ölçülerime bakıyorum hergün çünkü:)eğer ölçülerini almadıysan al o mazura daraldıkça insan bir rahatlıyor ki sorma:))) benden de kaç kg gider onu bilmiyorum ama mühim olan bence spor yapıyoruz ve kendimizi kasmıyoruz yavaş gitsin tam gitsin...En güzeli bu böyle gidersek sıkılmayacagımızı düşünüyorum umarım hepbirlikte yeni yıla hedef kilomuza ulaşmış olarak gireriz...:) bence başarıcaz ve yılbaşı gecesi ödül vericez kendimize:)))) canım bence böyle devam edersen senden iyi bir kilo kaybı olucak çünkü az kalori alıyorsun ve iyi spor yapıyorsun:128:
evet canim oyle yapariz artik...ben basta sart kosmak istemedim insanlari bunaltmamak için ama bu kadarda olmaz...burda paylasimda bulunmayanin bize ne kaç kilo oldugundan 2 hafta sonra
bir çatal kek ten biseycik olmaz bende demin kurabiye yedim bir minicik pisman degilimdiyetten bikmamak için bazi seylerin tadina bakmaktan zarar gelmez
valla ben dayanamayip 2 kere tartildim ama iki kilo arasinda baya bir çeliski vardi benim nasil çabaladigimi goruyorsun canim sanirim inceliyorum ama fazla kilo gitmeyecek benden diye dusunuyorum:2::2:
canım bende inceliyorum ölçülerime bakıyorum hergün çünkü:)eğer ölçülerini almadıysan al o mazura daraldıkça insan bir rahatlıyor ki sorma:))) benden de kaç kg gider onu bilmiyorum ama mühim olan bence spor yapıyoruz ve kendimizi kasmıyoruz yavaş gitsin tam gitsin...En güzeli bu böyle gidersek sıkılmayacagımızı düşünüyorum umarım hepbirlikte yeni yıla hedef kilomuza ulaşmış olarak gireriz...:) bence başarıcaz ve yılbaşı gecesi ödül vericez kendimize:)))) canım bence böyle devam edersen senden iyi bir kilo kaybı olucak çünkü az kalori alıyorsun ve iyi spor yapıyorsun:128:
Kizlar 2-3 kisinin disinda spor yapan yokmu??:26:
birde niye herkes menulerini paylasmiyor? yarismaya katilanlarin bazilari isimlerini yazdirip kaçtilar sanirim?bildirim gunu gelecekler ama biz nereden bilecegiz onlar diyet yaptimi yapmadimi oyle degilmi?:44:
spor yapanlar haftada kaç gun yapiyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?