Mehay'ın Diyet Günlüğü

çocuk olunca uyulmuyorki canim firsatini buldugum an spora asiliyorum...okuldan gelmis oluyor o saatlerde ne mekik çektirir ne step yaptirir...stepper den beni indirip kendi çikmak istiyor oglum, sonra mekik çekeyim diyorum karnimin ustune oturuyor komigine gidiyor havaya kalkip inmek ...bense altta civigi çikmis bir sekilde nefes nefese iskence altinda spora devam etmeye calisiyorum kalca bacak hareketlerindede bacagimi kaldirip indirirken bacagimin ustuden atlamaya calisiyor sen gelmis bana saat 16.00 19.00 arasi spor yap diyorsun

dogru haklisin cocukla zor olur eminim.gerci spor olsunda saati onemli degil.ben cikiyorum simdi evde protein kalmamis :))))alisveris yapayim.spora gideyim.aksama gelirim..

öglen 1 kupa cakma sahlep (tarcinli süt)

aksama ne yesem ya bilemiyorum taze mantarim var onunla ne yapabilirim kizlar fikri olan varsa yazsin lütfen...

bende en iyi kaloriyi verdiren spor zamani sabah kahvaltidan önce olanmis diye duymustum ama kac gündür firsatini bulupda yapamadim hep geceye kaliyorum

öglen 1 kupa cakma sahlep (tarcinli süt)

aksama ne yesem ya bilemiyorum taze mantarim var onunla ne yapabilirim kizlar fikri olan varsa yazsin lütfen...

mantar sote yap yada yanina ektra bisey yaparsan firina at onlari ...altindaki uzun kisimlarini cikar firinda pisir sonuna dogru icine beyaz peynir yada kasar koy eriyince al ben cok seviyorum bunu....

mantar sote yap yada yanina ektra bisey yaparsan firina at onlari ...altindaki uzun kisimlarini cikar firinda pisir sonuna dogru icine beyaz peynir yada kasar koy eriyince al ben cok seviyorum bunu....

cok sagol, bende o firinda olanini biliyorum cok lezzetli gercekten

evi silicem simdi az isim kaldi sonra yine lesliyle 1-2 mile yurumeyi dusunuyorum...
anlamadigim bisey var hesasap ettim 1 haftada 5500 kalori eksik almisim o kadar spor yaptim nasil olduda kilo veremedim ben yaa sadece 1 gun saçmaladim diger gunu saymiyorum cunku ertesi gun yedigim herseyi sporla yakmistim....haftada 7000 kalori eksik alan 1 kilo verir normalde ben niye yarim kilocukta olsun veremedim yaa halbuki kalçalarim ve belim incelmis dun aksam olctum ama kilo kaybi yok:2:

malesef bazen tarti bizimle oyun oynuyor, bende spora yüklendiyim zamanlar kilo vermemisim olarak cikiyor tartida buda beni sinirlendiriyor hemde deliler gibi hergün 1 saat zumba yapardim :26:

simdilik o yüzden sporu fazla abartmadan yapiyorum insallah tartida eksi cikarim yaa

bence sen böyle devam edersen tartidada gercek kilonu görürsün, bunu biryerden duymustum vücut su topluyormus kaslarin calistigi icin sisiyormus

Allah sabir versin bize valla spor yapsan dert yapmasan dert:26:

Allah sabir versin bize valla spor yapsan dert yapmasan dert:26:

cok dogru söyledin, bende hep 60 küsür kilolarda takili kalirim eger pazartesi halen 60 olursam camdan aticam kendimi

dediyin gibi okadarda dikkat ediyoruz ama 1-2 gün kacamak herseyi maffediyo

zaten 3 yildir diyetteyim artik gina geldi eger bu yöntemlede kilo veremezsem vay halime naparim bilemiyorummmm

ha buarada aksam yemeyimi deyistirmek zorundayim cünki mantarlarim cürüümüs

aksama bol bol salataaa

yaa hergün yemeklerimi yerken endise bile duymadan
kalorisine dönüp bakmadan
canimin istediyini istediyim anda yemeyi özledim ben

siir gibi oldu icimi dökmek istedim

maşallah sayfa ne çok ilerlemiş okuyamadım valla kötü bi haftasonundan onra yazmaya yüzüm yok yedimde yedim anlayacağınız bugunde dikkat etim ama aşure falan yedim pilates yaptım temizlik yaptım neye yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…