bogazina hakim olamayip arada kacamaklar yapsanda :))))spor konusunda supersin.lesliyle spor iyi biseymi bari bende yapayim..
saka yapiyorum favorimsin biliyosun :))))ben evin hemen yaninda spor salonu var oraya uyeyim gidip yuruyus bandi bisiklet yapiyorum terliyorum sonrada step,karin kalca,aerobik dersleri falan oluyor onlara katiliyorum.birde aklinda bulunsun bilmiyorum zamanin uygun olurmu arastirmalarim sonucu spor icin en uygun zamanin 16-19 oldugunu ogrendim.herzaman bu saatleri tutturamiyoruz ama mumkun oldugunca uymaya calisiyorum..
çocuk olunca uyulmuyorki canim firsatini buldugum an spora asiliyorum...okuldan gelmis oluyor o saatlerde ne mekik çektirir ne step yaptirir...stepper den beni indirip kendi çikmak istiyor oglum, sonra mekik çekeyim diyorum karnimin ustune oturuyor komigine gidiyor havaya kalkip inmek ...bense altta civigi çikmis bir sekilde nefes nefese iskence altinda spora devam etmeye calisiyorumkalca bacak hareketlerindede bacagimi kaldirip indirirken bacagimin ustuden atlamaya calisiyor sen gelmis bana saat 16.00 19.00 arasi spor yap diyorsun
dogru haklisin cocukla zor olur eminim.gerci spor olsunda saati onemli degil.ben cikiyorum simdi evde protein kalmamis :))))alisveris yapayim.spora gideyim.aksama gelirim..
evet kizlar sporlarimi yaptim geldim....
leliyle 1 mile yuruyus (20 dakika)
step 20 dakika
mekik 1000evet yanlis gormediniz kizlar 1000 mekik çektim bugun 20 dakikada
waauuuwwww
öglen 1 kupa cakma sahlep(tarcinli süt)
aksama ne yesem ya bilemiyorum taze mantarim var onunla ne yapabilirim kizlar fikri olan varsa yazsin lütfen...
mantar sote yap yada yanina ektra bisey yaparsan firina at onlari ...altindaki uzun kisimlarini cikar firinda pisir sonuna dogru icine beyaz peynir yada kasar koy eriyince al ben cok seviyorum bunu....
evi silicem simdi az isim kaldi sonra yine lesliyle 1-2 mile yurumeyi dusunuyorum...
anlamadigim bisey var hesasap ettim 1 haftada 5500 kalori eksik almisim o kadar spor yaptim nasil olduda kilo veremedim ben yaa sadece 1 gun saçmaladim diger gunu saymiyorum cunku ertesi gun yedigim herseyi sporla yakmistim....haftada 7000 kalori eksik alan 1 kilo verir normalde ben niye yarim kilocukta olsun veremedim yaahalbuki kalçalarim ve belim incelmis dun aksam olctum ama kilo kaybi yok:2:
malesef bazen tarti bizimle oyun oynuyor, bende spora yüklendiyim zamanlar kilo vermemisim olarak cikiyor tartida buda beni sinirlendiriyorhemde deliler gibi hergün 1 saat zumba yapardim :26:
simdilik o yüzden sporu fazla abartmadan yapiyorum insallah tartida eksi cikarim yaa
bence sen böyle devam edersen tartidada gercek kilonu görürsün, bunu biryerden duymustum vücut su topluyormus kaslarin calistigi icin sisiyormus
Allah sabir versin bize valla spor yapsan dert yapmasan dert:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?