aksamdan berı ne buyuk sınavlardan gcetım ya hashaslı kekler cukolataları kekler sarmalar ınsallah yemeden yatıcam sabah guzel sonuclar benı beklıyor Allahımmmmm
canım emrenın bıseyımı var yoksa hasta falan mı ?Elff sayfama sahip cikiyorum merak etme sadece islerim oldugunda giremiyorum malum benimde bir bebegim var...
aynen basardım 100uzerınden 100 aldım ama sabah tartı sasırttı benı pazar gunden berı durdu kaldı ılerlemıyor resmne ınat edıyor tutuyuor sanırımUmarim sinavi basariyla gecmissindir canim...
ohhh ne 61 bende 69 gorsem dıyorum ama ınatla kaldı tartı oynamıyor anlamıyorum ama bu kadar verdım bırakmayacagım bakalım neler olcak cumaya bu hızla gıderse 68gorurum dıyordum ama durdu bırde n anlamadımBende evde bisey kalmadigi icin listeye tam uyamadim ne bulduysam onu yedim ama aynen devam cumaya 61,7 yi gorsemde yeter bana ...
canım emrenın bıseyımı var yoksa hasta falan mı ?
aynen basardım 100uzerınden 100 aldım ama sabah tartı sasırttı benı pazar gunden berı durdu kaldı ılerlemıyor resmne ınat edıyor tutuyuor sanırım
ohhh ne 61 bende 69 gorsem dıyorum ama ınatla kaldı tartı oynamıyor anlamıyorum ama bu kadar verdım bırakmayacagım bakalım neler olcak cumaya bu hızla gıderse 68gorurum dıyordum ama durdu bırde n anlamadım
Canim emre hasta degil cok sukur ama arkadasim bu cumartesi tasinacak evi topladi kaynanasindalar butun gun yatmaya geliyorlar sadece emrede goremedigi icin surekli agliyor teyzeme gidicem ,teyzem geldimi? Kapisinda oturup beklemek istiyor psikolojisi bozuldu iyice cok uzuluyorum...moralim bozuk bu yuzden nasil alisicak bu cocuk bu duruma bilmem.ne zor seymis bir cocugu sevdigi kisiden uzaklastirmak yokluguna alistirmak((
Tartida duraklama oluyor bazen uzulme sonra bir bakmissin 1.5 kilo birden gitmis...
yemıyorum tatlım ya lısteden cıkmıyorum dısarı hıc meyveyı cok yerdım onuda azalttım hamur ısı kızartma hıc yemıyorum kendıme sasıyorum ama bakalım yrn sabah aksam nesfıt denıycem bakalım cuma sabahına nasıl uyancaz ınsallah 69u gorurum bu bana cok buyuk moral olacak cunku dıger haftada 68 ıstıyorum ki o haftasonuna ıkı tane gunum var ve sıyah gıyınıp gıtmeyı dusunuyorum bıraz da goz aldatması yapalım :))) bırazcıkta bız verdık degıl mı ama bakalım nasıl karsılık gorıcez
sbh:1haslanmıs yumurta
1dılımtb ekmegı
2zeytın azcık ekmegımı pekmeze bandım
ara:elma
oğlen:bır dılım tb ekmegı bır tabak ıspanak ve az yogurt
ara:bır bardak erık suyu 10fındık dusunuyorum
aksam:nesfıt
ara:meyve
veeee hergun 3mıl bugun de bebeişimi uyutayım saat3te baslarım gene ınsallah
saat 6da nesfıtımı yedım saat 8de e azcık fındık ve 1portakal yedım onumde kekelr :) canım cok ıstesede yemıyorum artıkın bakalım ne zamna kadar yemıycem cumaya sabırsızlanıyourm cızelge degısmek ıcın ama durdu gıtmıyor
Bence harika gidiyorsun boyle devam et hizla kilo verdigini goreceksin...
benım de mutfagımda gzuel bır temızlık yapmam lazım ama hıc ısıme gelmıyor bıde bebekel basla bırak amannnnn dıyorum bakalım ne zmn yapıcam
Bence harika gidiyorsun boyle devam et hizla kilo verdigini goreceksin...
Valla iki gundur kekler pastalar iyi bir sinavdan geciyorsun bencede ve sen bu isi basariyorsun canim.nefsini yonetmeyi ogrendin artik...kimse tutamaz seni :)
Valla bebekle cok zor hatta imkansiz canim.simdi oglum okula basladi yapabiliyorum ondan oncede arkadasim saolsun hep alirdi oglumu isim oldugunda.
Simdi bir bebek daha olsa ne yaparim bilmem isim zor bundan sonra(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?