Mehay'ın Diyet Günlüğü

Bende evde bisey kalmadigi icin listeye tam uyamadim ne bulduysam onu yedim ama aynen devam cumaya 61,7 yi gorsemde yeter bana ...

Elff sayfama sahip cikiyorum merak etme sadece islerim oldugunda giremiyorum malum benimde bir bebegim var...
canım emrenın bıseyımı var yoksa hasta falan mı ?
Umarim sinavi basariyla gecmissindir canim...
aynen basardım 100uzerınden 100 aldım ama sabah tartı sasırttı benı pazar gunden berı durdu kaldı ılerlemıyor resmne ınat edıyor tutuyuor sanırım

Bende evde bisey kalmadigi icin listeye tam uyamadim ne bulduysam onu yedim ama aynen devam cumaya 61,7 yi gorsemde yeter bana ...
ohhh ne 61 bende 69 gorsem dıyorum ama ınatla kaldı tartı oynamıyor anlamıyorum ama bu kadar verdım bırakmayacagım bakalım neler olcak cumaya bu hızla gıderse 68gorurum dıyordum ama durdu bırde n anlamadım

Canim emre hasta degil cok sukur ama arkadasim bu cumartesi tasinacak evi topladi kaynanasindalar butun gun yatmaya geliyorlar sadece emrede goremedigi icin surekli agliyor teyzeme gidicem ,teyzem geldimi? Kapisinda oturup beklemek istiyor psikolojisi bozuldu iyice cok uzuluyorum...moralim bozuk bu yuzden nasil alisicak bu cocuk bu duruma bilmem.ne zor seymis bir cocugu sevdigi kisiden uzaklastirmak yokluguna alistirmak ((
Tartida duraklama oluyor bazen uzulme sonra bir bakmissin 1.5 kilo birden gitmis...

Son düzenleme:
Bu sabah arkadasimi cagirdim kahvaltiya kiziyla geldi...hem son son birlikte kahvalti yapariz hem emre hasret giderir dedim...
Ne yedim sayamadim ama sunlari yedim asagi yukari gramajlari bilemiycem ...
1.5 dilim ekmek , 30 gr peynir , 1 tatli k recel, 5-6 yesil zeytin ve bir haslanmis yumurta....birkac dilimde domates ve salatalik...

Son düzenleme:

kıyamam ona ya alısıcak ama zor olacak
ınsallah dedıgın gıbı olur canım bu sefer bende ya yemıyorumda nıye durdu acaba cok mu yıyorum gecen hafta gıttı de sımdı nıye durdu dıye bı soru gelıyor bu sefer hıc yemek ıstemıyorum ama bebeısım emıyor

Canim sen listeye aynen uymaya devam et gidecek mutlaka...listedekilerden az yeme sutun kesilmesin canim...ekmegi cik yeme hamur isi kizartmayi yeme sebze meyve agirlikli beslen madem canin istemiyor kalorisi dusuk seyler ye ki gitsin kilolar...

yemıyorum tatlım ya lısteden cıkmıyorum dısarı hıc meyveyı cok yerdım onuda azalttım hamur ısı kızartma hıc yemıyorum kendıme sasıyorum ama bakalım yrn sabah aksam nesfıt denıycem bakalım cuma sabahına nasıl uyancaz ınsallah 69u gorurum bu bana cok buyuk moral olacak cunku dıger haftada 68 ıstıyorum ki o haftasonuna ıkı tane gunum var ve sıyah gıyınıp gıtmeyı dusunuyorum bıraz da goz aldatması yapalım :))) bırazcıkta bız verdık degıl mı ama bakalım nasıl karsılık gorıcez

sbh:1haslanmıs yumurta
1dılımtb ekmegı
2zeytın azcık ekmegımı pekmeze bandım
ara:elma
oğlen:bır dılım tb ekmegı bır tabak ıspanak ve az yogurt
ara:bır bardak erık suyu 10fındık dusunuyorum
aksam:nesfıt
ara:meyve
veeee hergun 3mıl bugun de bebeişimi uyutayım saat3te baslarım gene ınsallah

sabah kızıma 1 tane yufkadan tavada gözleme yaptım yemediğini ben yedim yeşil çay içtim
pilates yaptım 45 dak.
arada mantar çorbaı yedim
akşamda karnıbahar yanında yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim

Coookkk yorgunumm....
Bugun butun gunum mutfsk temizligi ve ev temizligiyle gecti...
Aksamda oglumu ona moral olsun diye alisveris merkezine goturdum arabalara bindirmeye istedigi birkac biseyi almaya...
Oglen ispanak yemegi yogurt ve 1,5 dilim ekmek yedim...
Aksamda firinda balik ve bir elmali kruvasan bir bardak portakal suyu...

saat 6da nesfıtımı yedım saat 8de e azcık fındık ve 1portakal yedım onumde kekelr :) canım cok ıstesede yemıyorum artıkın bakalım ne zamna kadar yemıycem cumaya sabırsızlanıyourm cızelge degısmek ıcın ama durdu gıtmıyor

Bence harika gidiyorsun boyle devam et hizla kilo verdigini goreceksin...

benım de mutfagımda gzuel bır temızlık yapmam lazım ama hıc ısıme gelmıyor bıde bebekel basla bırak amannnnn dıyorum bakalım ne zmn yapıcam

Valla iki gundur kekler pastalar iyi bir sinavdan geciyorsun bencede ve sen bu isi basariyorsun canim.nefsini yonetmeyi ogrendin artik...kimse tutamaz seni :)

ayyy canım ınsallah bakalım yrn sbh ve aksam nesfıt dusunuyorum ogleye salata corba azcık et ve ekmek :) cumaya hazırlık olsun dıye ınsallah guzel sonuc verır sasırtır benı kayısı alayımda sabahları kayısı yemeye baslmam lazım hazır gaza gelmısken

benım de mutfagımda gzuel bır temızlık yapmam lazım ama hıc ısıme gelmıyor bıde bebekel basla bırak amannnnn dıyorum bakalım ne zmn yapıcam

Valla bebekle cok zor hatta imkansiz canim.simdi oglum okula basladi yapabiliyorum ondan oncede arkadasim saolsun hep alirdi oglumu isim oldugunda.
Simdi bir bebek daha olsa ne yaparim bilmem isim zor bundan sonra (

Valla iki gundur kekler pastalar iyi bir sinavdan geciyorsun bencede ve sen bu isi basariyorsun canim.nefsini yonetmeyi ogrendin artik...kimse tutamaz seni :)

canım ya ınsallah gecen hafasonuna verdıgım kıloları gırunce gaza geldım cok bosa gıtsın ıstemıyorum o yuzden bıraz daha verdıgımı gorsem ahhh devamı gelıcek te ınsallah 69gorurum sonrası devam ınsallah bırısı gelıpte moralımı alt ust yapmazsa ama mehayım varya cıcım gıdıyor yemek ıcın :) ama zayıflamma lazım alısverıse cıkıcam dıye yemıyorum :)

Valla bebekle cok zor hatta imkansiz canim.simdi oglum okula basladi yapabiliyorum ondan oncede arkadasim saolsun hep alirdi oglumu isim oldugunda.
Simdi bir bebek daha olsa ne yaparim bilmem isim zor bundan sonra (

olur canım olur yaparsın onada oyla alısrsın ozmn bak bana 3cocukla neler yapıyrum gecen yıl bu zamanlar nasıldım sen bılıyorsun paylasmıstım senınnle sımdı nasılım rabbım kolaylıgını verıyor

Canim sanirim ayca kayanin 1. Beslenme listesi daha cabuk kilo verdiriyor nesfitli olan.
Ama ben her iki listeyi donusumlu olarak yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…